1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 13-23
3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
FRUZSI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

FRUZSI-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-10 20:59:41

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

FRUZSI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
A dolognak már-már van egy olyan olvasata, hogy ahova eljut Influencer kollégánk, és nagyon jó benyomásokról értesít bennünket egy beszámolóban, oda én is bepróbálkozom, és ugyan jól járok, de nem érem el az ő szintjét. Mit mondjak, nem egy hálás szerep. Majd a jövőben jobban igyekszem elkerülni ennek a látszatát :-)

Szóval ma reggel kanosan ébredtem és rá is értem. Hirtelen ötlettől vezérelve megkerestem itt az oldalon a hozzám legközelebb szolgáltató, és éppen elérhetőnek jelölt masszázslányt. Fel is hívtam azonnal FRUZSIt, és már az első kicsöngés után felvette. Kedves, kellemes hang, tapasztalt beszélgetőfelek a telefon mindkét oldalon: megbeszéltük a randit fél percnél rövidebb idő alatt. Már csak az maradt, hogy a fennmaradó 30 percben megborotválkozzam, rendbe tegyem magam, felöltözzek, valami szerényke ajándékot is vegyek útközben, és odaérjek. Ezt majdnem teljesítettem is. Az első olyan látogatásom volt, amelyben a közelség számított.

Az egyezség része volt, hogy ha elkésnék öt percet, akkor annyival tovább is maradhatok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Annyiszor jártam itt korábban, hogy az odatalálás nem lehetett gond. De annak sem lehet, aki először megy oda. A cím egyértelmű. Metróval, villamossal, trolival, buszokkal egyaránt meg lehet közelíteni (a Stefánia út közelében van.) Parkolni mindig könnyű, de fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A város egyik patinás műintézménye ez a hely. Talán három éve keveredtem ide először, amit később talán 20 további látogatás követhetett. Akármilyen hihetetlen is: minden alkalommal patyolattiszta volt ott minden. Minden alkalommal diszkrét volt a bejutás és a távozás. Nem is tudom, hogy lehet a magas színvonalat ilyen következetesen fenntartani éveken keresztül.

Egy változást láttam, de a pozítív irányban: az a szoba, ahol FRUZSI most vendégül látott engem, korábban csak masszázspaddal volt ellátva (meg egy kétszemélyes ülőgarnitúrával). Jelentem: most helyet talált ott egy tatami is. Emlékszem, régen külön kellett egyezkedni arról, hogy tatamis szobába kerüljön az ember. Ez most már a múlté. Mi a masszázspadot nem is használtuk szerencsémre.
FRUZSI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Első benyomásom: FRUZSI nagyon szép. Második benyomásom: mindenki akkor járna a legjobban, ha Influencer beszámolójából idemásolnám a megfelelő részt. Harmadik benyomásom: a képeknek ugyan róla készültek, de mégis hiányolom azokon, hogy nem hangsúlyozzák ki eléggé a nagyon szép melleket és a szintén nagyon szép popsit. Nem vagyok profi fotós, de szerintem FRUZSIról sokkal izgibb fotókat is lehetne készíteni.

Selymes bőre van, és nem emlékszem semmiféle tetkóra. Halleluja, hogy ilyen lány is van! Az arca inkább kedves, mint csodaszép, de semmiféleképpen nem csúnya. Kék szemei okosan néznek a világba és igazán szépen csillognak. A teste most szép és feszes, bármit is írtak a régebbi beszámolókban egyes makktársak. A mellbimbók ottlétemkor nagyon meghálálták a kényeztetést, és igen nagyra duzzadtak. A puncija kislányosan zárt. De aztán igencsak nedvesedik, ha megfelelő ingerek érik. Tényleg meglepően kicsiny a keze és lábfeje. Az egész lány egy kis cukorfalat.

Már nem emlékszem miben fogadott, de az biztos, hogy amikor visszafelé jöttem a fürdőszobából, akkor már csak egy kis bugyi volt rajta és úgy kísért engem vissza a lányszobába. Nemsokára a bugyi is meglepően gyorsan került le róla, anélkül, hogy én tettem volna bármit is az ügy érdekében.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
FRUZSI már igen tapasztalt szolgáltató. Ennélfogva elég jól tudja, hogy vannak olyan vendégek, akik a masszázs miatt IS jönnek. Még ennél is fontosabb: elég jól kiismeri már a férfiakat. Tudta rólam a kezdetektől, hogy én a vendégek ama másik csoportjába tartozom. És mint jó szolgáltató, alkalmazkodott az egyéni igényekhez. Itt ezt nem kiügyeskednem kellett, vagy kompromisszumos megoldásokat keresnünk, hogy mikor és mennyi legyen a masszázs. Én udvariasan, és nem tolakodón megkérdeztem, hogy masszírozhatom-e én őt. Ő meg elfogadta természetes egyszerűséggel. Az elején történt, miközben az ismerkedés is.

Ehhez még annyi fontos infót fűznék hozzá, hogy sajnos a klasszikus csókolózást kerülte velem FRUZSI (mostanában ez a fátum egyre gyakrabban történik meg velem: majd el kéne mélyednem benne, hogy miért. Hogy mit csinálok kevésbé jól, mit régebben). Mivel a kezdeti ölelkezések és puszik tehát nem torkolltak csókba, és ruha sem volt rajtunk túl sok, elég gyorsan kerültünk vízszintes állapotba, egymás mellett fekve a tatamin. Itt alakult ki az, hogy én masszírozom FRUZSIT. Egy krémet választott erre a célra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Két menetben is volt kényeztetés. Mindkét alkalommal mindkét irányban. Először én próbáltam FRUZSINAK kedveskedni. Azt hiszem, hogy nem élvezett el, de jól eshetett neki a dolog. Tényleg "nagyon disztingváltam adja elő magát" (Nem bírtam ki, hogy ne idézzem ezt. ) Eközben talán csak egy picivel hevesebben lélegzett, mint előtte/utána, a kezeivel markolászta a melleit, és apró, ízlésesen lakkozott ujjai egy rövid pillanatra a csiklójához is elkalandoztak. Az egyes-ötös skálán az élménye elérhette a négyest (nagyon jó), de valószínűleg nem érte el az ötös (kitűnő) osztályzatot. Közvetlenül ezután kaptam tőle egy igazi nyelves csókot is. Sajnos később már ebben nem részesültem.

FRUZSI következett, aki profin kényeztetett engem. Gyorsan kiderítette a számomra legizgibb pozíciót, felvette azt, és oldalról négykézláb közelítve, izgatóan pucsítva bevette a farkam. Technikailag minden tökéletes volt, én elégedetten tapasztaltam, hogy a puncija még igencsak lucskos, és hátulról megujjaztam. miközben FRUZSI szinte végig a szájában tartva engem kifacsart belőlem szinte minden mozgósíthatót már elsőre is. Én halkan hörögtem, majd megköszöntem az élményt, FRUZSI pedig felpattant papírtörlőért. Adott belőle nekem is, és én fekve nagyjából megtisztogattam magam, ő meg mellettem állva a szájából a papírba távolította el a nyál és sperma keverékét. Aztán kérésemre mellém feküdt és egy kellemeset beszélgettünk. Inkább én kérdeztem és ő válaszolgatott, de azért nem nevezném egyoldalúnak a dolgot. Egy kedves, tényleg intelligens lánykát ismertem meg eközben.

A második menet FRUZSI irányába talán egy fokkal gyengébb volt. Én kerestem, hogy mivel tudnám számára tovább fokozni a első kör élményét, és egy idő után egy ujjam helyett megpróbáltam bevezetni a hüvelyébe kettőt is. Valahogy nem eléggé óvatosan csináltam ezt, és elég erősen felszisszent a fájdalomtól, amiért utólag ismét elnézést kérek. Talán gyorsan elfelejtődött ez a bakim, de ha az első kört négyesre, akkor ezt a kört inkább hármas és négyes közöttire osztályozhatta FRUZSI (tényleg érdekes lenne, ha a lányok is írnának rólunk. Lenne ám meglepetés!)

Engem FRUZSI megint tökéletesen kikészített, és ez megint részemről csillagos ötös osztályzatot érdemelt. Eközben egy rövid időre 69-es pozicióba mentünk át, és igyekeztem minél jobban kinyalni őt hátulról. Ezt - azt hiszem - inkább csak eltűrte, mintsem élvezte, de nekem nagyon tetszett. Viszont mivel nekem akkor nem jó, ha csak nekem jó, ezért ez a 69-es helyzet tényleg csak pár percig tartott. Úgy döntöttem, hogy kitárazok a szájába és ezzel véget is ért a buli. Nagyon klassz volt a számokra az egész kényeztetés blokk. FRUZSI tud is és akar is kényeztetni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt a lány is, meg az egész szalon. Nem a legalacsonyabb árkategória, de nem is a legmagasabb. Ár/érték arány szerintem tökéletes. Érkezésemkor átadtam FRUZSInak valami fantáziátlan ajándékot, amelyet 2 perc alatt be tudtam szerezni a közeli MOL kúton, valamint a virágszálakat egy szintén fantáziátlan borítékban letettem a polcra. FRUZSI megköszönte ezeket és elvitte, míg én zuhanyoztam. Nekem ez nagyon megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Először a szalonról: most utánaszámoltam. Pontosan hat tényleg nagyszerű lánykát ismertem meg korábban ebben a szalonban, talán 2-3 másik lányt, akiknél az élményem átlagos volt, és volt egyetlen, aki csalódás. Egyetlen másik szalonban sem tapasztaltam ilyen jó "felhozatalt", ilyen jó átlagot. Csak gratulálni tudok az itteni lányoknak.

FRUZSIról: nagyon jól éreztem magam. Sajnos FRUZSI annyira profi szolgáltató, hogy nem tudtam megérezni sem, hogy neki mindez mennyire esett jól. Nem lettünk még igazán jóban. Más lányoknál általában gyorsabban tudom leépíteni a közöttünk lévő falakat, mint itt. (Mondtam már. hogy mostanában néhányszor úgy éreztem, hogy irigylem Influencer kollégát? De ne kezdjetek ezen rugózni a kommentekben!)

FRUZSI erősen ajánlott kategória. Én is visszatérek még hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés FRUZSI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-19 06:54:01
Nekem nagyon tetszett ez a beszámolód. Főként az a húzd meg-ereszd meg, nagyon igen-nagyon nem hezitáló megfogalmazás, amiben keresgéled a randi ívét és belecsempésztél némi önsajnálkozást. Szóval jó volt és őszinte!

2020-07-12 12:22:24
Nagyon jól sikerült beszámoló, elég jól átadta FRUZSI hozzáállását és nem nélkülözte az öniróniát - ezért nálam jár az ötös, ha már úgyis szeretsz osztályozni.

2020-07-11 18:41:52
Kedves Kspisti11! Ez így egyszerűen egy tökéletes beszámoló, a Rád jellemző ízes megfogalmazással! Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-11 16:13:36
Zseniális iromány, amelyben nem csak írói képességeidet csillogtattad meg, hanem finom (ön)iróniádat is. Nem vagyunk egyformák és minden hölgy különbözik. Pont ettől olyan jó és izgalmas ez az oldal. Mindenkinek terem virág ezen a színes réten. Keresgesscsak tovább cimbora.

2020-07-11 11:37:54
Örülök,hogy felfedezted Fruzsit. Jómagam többször jártam már Nála,és a randik mindig egyre jobban sikerülnek. Köszönöm,hogy megosztottad élményedet, egészségetekre!

FunkciókFRUZSI legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2020-05-28) : Bekrémezett tenyerével végigsimította rudam kupoláját, majd a száron végighúzva kezét, a zsákos családot is üdvözölte. Lassan húzigálta rudamat, majd észrevetten,hogy nedves ajkai rátapadnak alul a szárra,és elindul felfelé,mintha csak egy cső kukoricát majszolgatna.

(2020-01-10) : Szépen hanyatt fordult,és finoman végig puszilgattam szép arcocskáját,kecses ívű nyakát, majd el akadtam kemény cickóiban. Élvezettel vettem számba már követelőzően ágaskodó bimbóit,nekyek szinte átszúrták falánk nyelvemet,majd körbecsókolgattam kemény mellecskéi

(2019-06-26) : A masszázshoz masszázs krémet használ, ami könnyen lemosható. Következett a combom és a lábszáram kezelése. Ekkor már voltak finom és izgató benyúlások is.

: 4db
(2020-08-15) : Megérkezésemkor Fruzsi puszival fogadott. Bekísért a tett helyszínére, itt kaptam egy törcsit és irány a fürdő. A szobában egy masszázs ágy és egy tatami, a szoba hangulata nyugalmat árasztó átlagos masszázs szoba. Fáradtan érkeztem, egy frissítő masszázst kértem, ezt meg is kaptam. Hason fekve kellemesen maszírozott végig vállamtól a bokámig, olajjal.

(2020-01-13) : A hátam és a vállaimat is átmaszkírozta, ezután jött egy csuszka masszázs ami újra beindította vágyaimat de ez a következő részhez tartozik. A masszáz közben nem sokat beszélgettünk, de ez az én passzivitásomnak volt köszönhető.

(2019-08-06) : A masszázst csak a barátnőktől tanulta, nem voltak rosszak a mozdulatok, de valójában sem határozott koncepció, sem szakmai tudás nem volt mögötte. Gyakorlatilag egy krémes simogatás, ami nekem - sajnos elég kötött vagyok - nagyon gyenge volt, viszont úgy általában, mint simogatás kellemes.