2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Wanda Gold szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-10 00:25:42

Felhőtlenphil
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Istenem Phil, hát én annyira röhögök!! Kéne valami kedves, romantikus, szívhez szóló reagot írnom, ahogy szoktam, dehát ezt így nem lehet, hát most így hogy?! 😁

"Csak a zuhanyzóban ellennék másfél órát, és figyelném, hogy váltogatja a színét a farkamra folyatott víz a szivárvány minden színében"
"...nehogy a hátralévő perceket lankadtan, a falnak fordulva, zokogással kelljen töltenem"

Hallod, Dia barátnőm előbb olvasta a beszidet mint én, röhögve hívott fel, "láttál te már ekkora idiótát, mint Phil?! Ki ír le ilyeneket?" 😁😁
Utólagos bocsi, de szerintem sok vizuális beállítottságú olvasóval egyetemben tökéletesen elképzeltük mindkét helyzetet. Nagyon röhögünk 😁

Imádlak te diló, komolyan :))))

Amúgy Diára visszatérve, System of a Down-t ő nagyon adná, én pedig kompromisszumképes vagyok, legközelebb szólj előre. De ha már a Despacito is elég, minek változtassak? Én azt csípem...és szerencsére úgy néz ki veled is sikerült megszerettetni a kártyapartik közepette (vagy legalábbis beindítani a Pavlovi reflexeket), szóval nincs itt hiba kérem szépen, csitu legyen :P

Szóval...számveróverdorémbóó imádlak és gyere máskor is, mert olyan zakkant vagy mint én és ennél jobb referencia nem kell, gyanítom más lányoknak sem. Vagy de? Vagy nem? Tudja a fene.

Én imádlak és várlak vissza minél hamarabb (hiszen tudod, lassan de biztosan itthagylak titeket) és természetesen kártyára is, úgyis elverlek, vannak dolgok, amik nem változnak barátom :)))
Ráadásként ha szeretnéd akkor szívesen levágom a szakálladat is, vagy akár egy manikűrre is benevezhetsz hozzám ;)


Köszönök mindent neked ❤


Ezerszer csókol és imád:


A Te (zakkant) Wandád😘😘😘❤❤❤

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-10

Egyeztetés
A járványhelyzet rendesen betett az ismeretségek személyes ápolásának, de szerencsére Wanda a vírus előtt és a vírus után (ez már majdnem olyan, mint az időszámításunk előtt és az időszámításunk után) is könnyen elérhető, pedig meglehetősen elfoglalt, de ha éppen nem ért rá, akkor hamarosan visszaírt, természetesen ügyelve a diszkrécióra (bár ez utóbbira elsősorban az figyeljen, akinek ez fontos, ne a lányok védjék a feleségek előtt a szoknyapecérek seggét).
Wanda rugalmassága legendás, a vendégeivel lebeszélt programok fixek, de civil elfoglaltságait a lehetőségekhez mérten hajlandó átvariálni, csak azért, hogy velünk, pasikkal jót tegyen. Köszi Wanda!

Az elsőbálozóknak sem kell aggódnia, a kiemelt figyelem és kristálytiszta, egyértelmű információk nem csak az ismerősöknek járnak, hanem minden normális érdeklődőnek.

Lehet, hogy van viber, whatsup, ájmesszidzs, fész, viber, hangouts, tik-tok, insta, de ezeket inkább használják a családtagok, aki él az oldal adta lehetőségekkel – telefon, VTR, bővebb infó – az biztosan eléri Wandát, megkap minden kérdésére kap választ és időpontot is tud egyeztetni.
Megközelítés
Zugló frekventált része. Valamiért én folyamatos tévhitben voltam, hogy Bosnyák tér felé kell venni az irányt Wandához, aztán amikor levezetésként a teraszon levegőztünk (levegőztünk? Wandánál a cooldown is olyan, mint egy durva petting), ismét rácsodálkoztam, hogy sehol a Szent Antal templom, hogy meggyónjam a bűneimet. Pontosabban a templom megvan, de jó ötszáz méterrel odébb, ugyanis Wanda és persze az ő búvóhelye is a Nagy Lajos király és Erzsébet királyné útjainak kereszteződésénél fekszik rendelkezésünkre. Tömeggel pofonegyszerű, kerékpárral egy álom, gépkocsival eltéveszthetetlen, csak a parkolásra kell pár percet szánni.
Helyszín
Szeretem ezt a lakást. Otthonos leánylakás, amely tökéletesen alkalmas a legények fogadására. Wanda egyedül rendel, ha bármikor is összefutottam itt mással, az direkt volt. Egyedül a foglalkoztató szoba az, amelynek piroslámpás hangulata van, de pont ez adja meg a fílinget az együttléthez.

A vizes blokk a kedvencem. A higiénia maximális, totál patika, de a berendezésnek és főleg a színjátszós zuhanyzónak köszönhetően nem olyan rideg mint egy radiológia vetkőzője. Csak a zuhanyzóban ellennék másfél órát, és figyelném, hogy váltogatja a színét a farkamra folyatott víz a szivárvány minden színében.

Jaj, majd elfelejtettem, a hangulathoz hozzá tartozik a muzsika is. Szeretitek a latin zenét? Én azt hittem, hogy nem szeretem, de Wandánál alapból ez megy (lehet, hogy lehet mást is kérni, legközelebb megkérdezem, hogy be tudna-e tenni egy System of a Down albumot), és már annyira hozzászoktam, hogy olyan vagyok, mint Pavlov kutyája, és ha meghallom a Despasitot, akkor feláll a farkam, annyira hozzátartozik a Wandánál kapott élményekhez.
Wanda Gold külseje
Wanda képei és adatlapja mindent megmutatnak, elárulnak, nincs semmi zsákbamacska. Kerek idomai távol állnak a manökenalkattól, valahogy mégis arányosak és természetesek. A társadalmilag elvárt ideáltól jó pár kilóval több, mégsem tudom megnevezni egyetlen porcikáját sem, amiből ha elvennénk, akkor továbbra is Wanda maradna. Szerintem ő így tökéletes, vékonyabban el sem tudnám képzelni, mert akkor már egy másik lány lenne. Mindemellett ápolt, ruganyos, helyes arcú lány, több tetoválással és piercinggel, ami még vagányabb külsőt kölcsönös neki az amúgy sem gyenge kisugárzása mellett is.

Action
Rossz szokásom szerint a rendelési időn túli időpontra jeleztem érkezési szándékomat, amit Wanda nagyon rugalmasan kezelt, ezúton is köszönet neki. Mivel ezúttal nem egy összejövetel előtt, hanem után tudtam időt keríteni a találkozóra, nem voltam benne biztos, hogy mennyire leszek használható, gondoltam ha lestrapált állapotban érkezem, akkor legfeljebb csacsogunk egy jót, és kárpótolom az elvesztegetett idejét.

Wanda a fentiek tudatában utcai ruhának nevezhető textilben fogadott, bár ami azt illeti, az utcán okozott volna kisebb gubancokat, mert az a fajta ruha volt, ami takart is valamit, meg nem is. Ennek megfelelően beszélgetésre nem sok időt pazaroltunk. A délutáni találkozón odafigyeltem a fogyasztásra, így az állóképességet szemernyit sem befolyással sem volt kocsmázás, Wandától is csak vizet kértem, azt is közvetlenül a testemre a tusolóból. Megkaptam hát a törölközőmet, és használatba vettem a discozuhanyt. Nem sokáig élvezhettem magányomban a villódzó fényeket, mert Wanda bejött, hogy minden megvan-e, sikerült-e beállítanom a vízhőmérsékletet, ha szükséges, szívesen segít a finomhangolásban.
A finomhangolás elég durvára sikeredett, mert még javában törölköztem, amikor nyelve a számba került, farkam pedig a kezébe. Huh.

Irány a vörös szalon, ahol szinte rálökött az ágyra miközben ő is megszabadult a kis semmiségtől. Az érzéki smárolásból lassan heves francia kerekedett, ahogy a lábam közé csúszott, és kezelésbe vette a joysickot.
Wandának szerintem ez egyfajta játék, élvezi, hogy gyenge (ha-ha-ha, ne próbáljatok kikezdeni vele, mert egyáltalán nem gyenge!) nő létére „kínozhatja” az erősebb nemet. Úgy feküdtem az ágyon, hogy tuti kicsinál, kiszívja belőlem az összes testnedvet, előkészít a preparálásra és a végén gombostűre tűz. Mindezt tette úgy, hogy mélyen bevette a farkam, szívta, hangos cuppanással elengedte, de csak a másodperc tört részéig, majd újra bevette, és játszott rajta egy allegrettot. Akkor sem esett kétségbe, amikor kis időre átvettem az irányítást, és a haját megigazítva kicsit adtam neki az ütemet. Nem durván, nem gyorsan, csak úgy az érzés kedvéért. Ő pedig nyelte mosolyogva, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ajkai a hasamat csókolják a farkam tövénél, miközben dugom a száját, a cerka pedig mélyen a torkában ficánkol. Én mondom, ez a csaj egy vadállat.

Máshol, másnál egy alkalommal már megtörtént velem, hogy az órában az első spricc után nem jött a második, azóta rajtam van a para, és inkább nem engedem el magam félidőben, nehogy a hátralévő perceket lankadtan, a falnak fordulva, zokogással kelljen töltenem. Ezért aztán a csúcs közeledtével úgy tettem, mintha önzetlen lennék, és egy szusszanásnyi időre én is megcsillogtattam szerény francia tudásomat.

Wanda azért is egy igazi állócsillag a beszámolókon, mert hiába nem vagyunk összeszokva, mégis azt éreztette, mintha elégedett lenne a ténykedésemmel. Tökre beleélte magát, sóhajtozott, a hajamba túrt… pontosabban túrt volna, ha lehet, helyette a kopasz búrámat simogatta, egyszóval úgy tett, mintha felnyaltam volna a plafonig. Nem gondolom, hogy egy hosszú nap után én tettem volna fel a koronát az addig kapott élményekre nála, de ettől függetlenül Wanda nem csak a farkamat ápolta kiemelkedő módon, hanem az egómat is.

Ilyen előzmények után került elő a gumi, amit addigra kibontani sem volt könnyű, mert a hiába az esti lehűlés, a pettingre lucskosra szoptuk-nyaltuk egymást.
Misszionáriusban néhány lökés erejéig óvatoskodtunk, aztán egyre erőteljesebben tempó következett. Wanda nyilván az eltorzuló fejem láttán kajánul érdeklődött, hogy minden rendben van-e. Olyannyira minden rendben volt, hogy a változatosság kedvéért kértem, hogy forduljon négykézláb, hátha úgy közelebb tudom vinni őt is az örömhöz.
Nem tudom, hogy a döfködésemmel milyen eredményt értem el nála, de ahogy az arckifejezését néztem, szerintem azt mindenképpen élvezte, hogy látszott rajtam, amint egyre komolyabb koncentrációt igényelt, hogy a csúcs közelében maradva, de nem túllendülve azon minél tovább elodázzam a véget. Ráadásul a biztatásával még rá is tett egy lapáttal.

Végezetül Wanda oldalt feküdt, én befurakodtam a combjai közé, egyik lábát átöleltem és a vállamra vettem, másikat a térdelő lábaim közé kaptam, és úgy próbáltam a lehető legmélyebb benyomást tenni rá. Nagyon finom volt, ahogy altestünk újra és újra egymásnak csapódott, minden érzékszervem nagy dózisban kapta az ingert. Érezni lehetett a tocsogó punci, gumi, a veríték és a nyál keverékének semmivel sem összetéveszthető illatát, miközben farkam a punciban lüktetett, a zacsi pedig ütemesen csapódott Wanda húsos szeméremdombjához, ő pedig szinte felfalt a szemeivel, tekintetével megadva a végső kegyelemdöfést.

Gyorsan kibontakoztam lábainak ölelő vendégszeretetéből, lerántottam a gumit, Wanda pedig kérés nélkül térdelt elém, én pedig nyitott szájába élveztem. Nem húzódott el, nem rohant öblíteni, nem kapkodott a törlőkendőért, semmi jelét nem adta a kellemetlenségnek, csak nyelt egy nagyot és mosolyogva kérdezte, hogy minden oké-e.
Kurvára oké volt minden, ilyen kellemes kardióban már jó ideje nem volt részem.

Még egyszer átélhettem a szivárványos zuhany nyújtotta szórakozást – számveróverdörémbó – majd elbúcsúztunk egymástól. Ki tudja, most lehet, hogy rövidebb időre, mint korábban. Főleg, hogy a búcsú is olyan volt, mintha akkor érkeztem volna: puha, mély, nyelves-nyálas csókok, ölelés, dörgölőzés, farokmorzsolgatás a nadrágon keresztül, ami cseppet sem könnyítette meg az elköszönést.
Elszámolás
Az élvezeteket sehol nem adják ingyen, a szenvedélyek kiéléséért az élet minden területén egyre mélyebben és mélyebben a zsebébe kell nyúlni az embernek, de Wandával nem szaladt el a ló, a különleges élményeket nagyon kedvező, szinte baráti feltételek mellett nyújtja.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Miért kedveli Wandát az, aki már megismerte? Mert őszinte. Nála azt kapod, amire a hirdetése alapján számíthatsz. Nem vállal mindent, de ami az adatlapján fel van tüntetve, azt olyan odaadással nyújtja, hogy teljes az illúzió, az embernek eszébe sem jut kétségbe vonni, hogy Wanda örömmel űzi a hivatását. Rugalmas, odafigyel a vendégeire, nem csak a törzsekre, de azokra is, akik olyan ritkán tűnnek fel nála, mint a Halley üstökös kicsinyke naprendszerünkben. Mindent – na jó, saját határain belül mindent – megtesz partnere elégedettségéért, izgatóan csókol, tehetségesen franciázik, fáradhatatlanul bírja a szexet. Kell ennél több?

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-11 18:14:59
Wanda, a pofaszorzettol megszabadultam, ugyhogy azert mar nem megyek hozzad, hogy azt levagd (remelem nem jarok ugy, mint Sámson), de egy Despacito-mentes kartyapartit majd osszehozhatunk a masik zakkant baratnoddel, akinek ezuton is uzenem, hogy majd akkor nevesse ki az egylovetusegen kesergo vendeget, ha olyan szivhez szolo, romantikus reagalast tud irni, mint te.

Ja es szerintem tuti lecsereltek a trash metalt amiota kijott a Despacito, es azota Guantanamon ezzel kinozzak a fogva tartottakat a korabban alkalmazott satani zene helyett.

2020-07-11 06:59:59
Phil, hát betojok rajtad-rajtatok. Ezek a hülye képi hasonlataid olyan színessé és viccessé teszik a beszit (persze a reag is jelzi, hogy itt tényleg tövig bolondság uralkodik), hogy szaladnak a bandzsa szemeim a sorokon újabb balgaság után kutatva. Tetszik és írhatnál többet is! Wandával tényleg ilyen könnyeden futó randiélményeket lehet szerezni, el sem tudom képzelni komolynak. Ezer gratulációm!

2020-07-11 00:45:02
Ha jól olvasom megzakkannak tőled a nők Phil. :) Azért ne vidd túlzásba, másoknak is kellhet Wanda Gold.

2020-07-10 17:37:15
Az élet olyan szép, hát nem? Köszi, hogy megírtad ezt a beszámolót. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-07-10 17:23:24
A humoros írások között is igencsak egyedi beszámoló, gratulálok. Én is nagyon sajnálnám, ha alkotói némaságba vonulnál. Elhiszem, hogy néha már fárasztanak a dolgok, de gondolj arra, hogy a Sátántangót is megnézzük egyszer, kétszer, majd időről-időre, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy már tucatszor láttuk, de még mindig találunk benne valami szórakoztatót. ;)

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

(2020-02-10) : Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-04-16) : Mellém térdelt visszafelé, majd ölemre hajtva fejét, a golyszik nyalintása után, ajkai fogságába estem. Erőteljesen dolgozott a szerszámon. Ajkai szorítása és nyelve selymes simogatása, hamar helyzetbe hozták az elfeküdt testrészt.

nagyon jó: 35db
(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

(2020-05-21) : Lemossa a habot majd lehajolva a szájába veszi kicsi ént, és beszívja, ez csak izelítő mondja kis idő után,most én jövök, választ egy tusfürdőt, én finoman a kebleire csorgatom,hmmm, izgató látvány majd lassan finoman szét kennem mellein,

: 34db
(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,

(2020-02-11) : 2. menetben franciàval végzett ki mert már nem maradt sok erőm. Kiemelném, hogy elég sokára sikerült elmennem, nagyon kitartó volt! Más lányok már bedobták volna a törőlközőt, viszont Wanda nem hagyott cserben :)