2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Niki szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-08 22:33:17

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR alapom vettem fel a kapcsolatot Nikivel. Az eredeti időpontot módosítani kellett, mert az egyeztetés során kiderült, hogy Kingusnak, nem jó az eredeti időpont. Rugalmas voltam, ezért végül sikerült összehozni ezt a hármas randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már ismert hely, a kelenföldi vasútállomás melletti toronypanel. BKK járatok sokasága és MÁV valamint Volán járatok is megállnak errefelé. Parkolóhely akad szép számmal, ezért az autósok sem lehet gond a megközelítéssel és a szabad hely találással sem. A Plaza még épül és a járdát is újítják, ezért egy picit vigyázni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Niki kuckójában voltunk. 2 szobás lakás és nem volt változás a szobában viszont a zuhanykabin ismét problémás, ezért a közös fürdés ismételten nem lehetséges. Amúgy az összes többi kellék rendben van.
Niki külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Niki egy igazi bombanő. Természetes és tekintélyes méretű cicik és brutál jó popsi. Feszes has és kecses lábak. Ízig-vérig NŐ. Kis szexi fekete ruciban fogadott. Kingusról majd nála.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Miután megérkeztem csevegtünk egy darabig és elkezdtem levetkőzni. Miután ez megvolt elugrottam tusolni, de sajnos a szájvizet elfelejtettem, ezért Niki első csókja után rögtön visszamentem pótolni ezt. Utána ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nikivel csókolóztam és elkezdtem kibújtatni a ruhájából. Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe. Csókolgattam és szopogattam őket, Egyik kezemmel markolásztam őket a másik kezemmel pedig Mii ikrit kényeztettem. Utána Kingus punciját simogattam és hevesebb kezdtünk el Nikivel mozogni. Váltottunk kutyusba és Kingussal ismét csókolóztunk. Mivel Kingus is érezni akart, ezért gumit cseréltünk és jött Kingussal a misszi kombinálva a lábimádattal. Ezért azért különleges, mert ilyenkor a lábujjait veszem a számba, mikor mennyit, van hogy mind a 10-et, de van olyan, hogy csak 1-et. Kértem Nikit térdeljen Kingus fölé így Kingus elkezdte Nikit nyalni és én Niki melleit vettem kezelésbe.. Kingussal és volt egy hevesebb menet, majd az ágy elé álltam és Niki levette a gumit és elkezdett franciázni. Kingus csókolt, majd ketten egyszerre franciáztak és végül én a négy cicire engedtem az utódokat.
Kicsit csevegtünk pihenésképpen és utána elkezdtem öltözni és addig Kingus elvonult fürdeni. Rendeztem a csokrot utána visszakaptam a cipőmet. Bucsúcsókook és ölelés mindkét lánnyal végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A közelmúltban áremelés történt és elértük azt az időt, amikor a régi 2 órás átlagért cserébe csak 1 órát kapunk. Amikor én elkezdtem lányokhoz járni akkoriban a mostani csokorért 2 órát is kaphattam. De mivel ilyen nagyszerű lányokról van szó, ezért nem olyan vészes, viszont aki nem akar ekkorra csokrot átadni az keressen mást.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igazán jó élmény volt velük találkozni. Páros hirdetésük egymással nincs az igaz, de így is fogadnak vendégeket. Talán most voltak megint így együtt a fél évvel ezelőtti alkalom óta.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

tibike88
Billentyűbetyár
2020-07-10 11:31:56
Nagyon rövid, semmi részletességgel az actionban, azért ha két nővel van az ember, na....

Outcast
Könyvet írhatna
2020-07-09 15:54:47
Nekem az action rész túl rövid lett - szerintem 2 ilyen bombázóval tartalmasabb volt a randi, mint amit megosztottál velünk.
Pont azért is vártam volna többet, mert páros hirdetésük nincs és talán még nem is olvastam róluk beszit.
Szerencsére mindkét lányt alaposan ismerem, így azért el tudom képzelni a randitokat :)

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

felejthetetlen: 37db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 58db
(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

(2020-01-13) : Hátamra feküdtem és Niki bevetette a nagy ágyúkat. A velem egykorú már ekkor szinte teljes erőben volt,de Niki még húzott kicsit rajtam.Betette a mellei közé és közben meg a makkom tetejét nyalogatta.

(2019-12-09) : A következő pillanatban pedig már el is tüntette a velem egykorút. Nagyon finoman játszott vele minden pillanatát élveztem.Ahogy játszik a nyelvével a makkon az valami utánozhatatlan és eközben olyan pajkosan huncuttól néz rám, teljesen megbolondít .

: 94db
(2020-10-18) : Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva,

(2020-07-04) : Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.