28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Laura 38 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-08 13:24:35

az_alfonz
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-08

Egyeztetés
Telefonon kerestem, szerencsém volt és elértem. A hangja megnyerő volt, ez csak megerősítette látogatási szándékomat.
Megközelítés
A megadott cím alapján elég egyértelmű hova is kell menni. Ugyan még ingyenes a parkolás de pont ezért egy fia hely sem volt, így végül a közeli fizetős parkolóba kellett beálljak. BKV-ról fogalmam sincs, nem volt időm megfigyelni.
Helyszín
Bérház lakása, elég nagy, tágas terekkel. Az előszoba van vagy 10m2. A fürdőben zuhanyfülke, szauna, a mosdónál szájvíz és műanyag poharak. Tusfürdőből is van pár, elegendő. Törülköző nagy és puha. A szobában matrac, azon történtek az események. Laura egyedül rendel, a diszkréció garantált.
Laura 38 külseje
Tetszett:
3
Amiben fogadott:
3
Arc:
3
Laura korát nehéz meghatározni, fogadjuk el azt, ami ki van írva. Ő a nőies vonalat képviseli, kerek, ahol kell. Szoknya és ujjatlan volt rajta. Egy biztos, a kedvessége mindent visz.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Időráfordítás:
5
Ez a második fejezet lett végül. A vetkőzésemet megzavarta egy fontos telefon, így Laura besegített és levarázsolta rólam a nadrágom és az alsót is. Szokatlan, de mégis izgató helyzet volt, ahogy előttem guggolt, farkam az arca előtt meredezett, miközben telefonáltam. Elég gyorsan lezuhanyoztam. Folyt. alább.
Tisztálkodás után maradt még nemi időnk, így egy hátmasszázs még belefért. Azt kell mondjam remekül csinálta, simán beleszundiztam, így részleteket nem tudok találni. De hogy jó érzés volt, az tuti.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
2
Fürdőből visszaérve ő már lengébbre vette a figurát én pedig a matracra vetődtem, de hasra már nem tudtam fordulni. Megbeszéltük, hogy a kényeztetéssel kezdünk. Én ültem, ő pedig szembe térdre ereszkedett. Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre. Gustibus non est disputandum. Én csupaszon és simán, vagy enyhén pihenés és nem szúrósan szeretem, a dzsungel nyuszi nem az én műfajom. Mindegy, a mór megtette kötelességét. Kicsit úgy éreztem ez sem volt igazán ínyére, valamiért mégsem mondott rá nemet. Mellé feküdtem, ő pedig lassan fölém hajolt és csókokkal árasztotta el testem, míg a farkamhoz ért. Gyorsan raérzett a nekem tetsző módra és egy igazán finom francia kényeztetésben részesültem. Puhán fogta a kezével is, ajkai is lágyak, jól felhúzott. A befejezéshez felálltam és a kebleire engedtem az utódokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Rendben volt minden, ahogy megbeszéltük még telefonban. Nem tudok extráról.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Jól masszíroz, nagyon kedves volt végig, francia is rendben, KF-ért majd nem hozzá látogatok el.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Sparrow
Rutinos harcos
2020-08-06 09:05:33
Én pont nem értek egyet BT83-mal, de nyilván különbözőek vagyunk...

2020-07-16 12:06:36
ez igen, kisfalu ez az oldal hiába :D

2020-07-15 09:31:45
Örūlnèk neki,ha nem ìrogatnàl minden vendègemre rà!
Többen is jeleztèk,hogy magàn ūzeneteket kūldtèl nekik.Erre semmi szūksèg!
Köszönöm!

2020-07-09 20:26:26
Az írásod egyáltalán nem tartom lehúzónak, sokkal inkább lejött a kedvetlenség, ami a hiányérzetedet jól tükrözi, ami viszont csakis Rád tartozik.
Amit viszont hiányoltam, a már Tőled megszokott jól részletezett információkat, csakis ezért lett átlagos az értékelésem. Ami pedig a szájhigiéniát illeti, ennek több oka is lehet, fontos vele foglalkozni, vagy, ha valótlan az állítás, elereszteni.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-09 17:46:08
Laura reagálasával lett kerek ez a történet és ez egyben kissé árnyalja is ezt a negatív hangúlatú visszaemlékezésedet.

Köszönöm neked,hogy felhívtad a Hölgyre a figyelmemet, mert hamarosan keresni fogom majd Őt.

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-20) : Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért.

(2020-07-15) : Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó.

(2020-06-15) : én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük,

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

nagyon jó: 1db
(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.

: 2db
(2020-07-02) : Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

(2019-09-28) : Finom olajjal vagy krémmel, most hirtelen nem tudom, elkezdte leápolni az ölemet, és határozottan masszírozni kezdte a férfiasságomat és környékét, viszonylag hamar eredménye is lett a finom és értékes érintéseknek