93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
LAURA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

LAURA-

Prémium hirdető
76/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-06 22:24:52

Bemapó
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LAURA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem tudtam a hirtelen felszabadult délutánommal mit kezdeni, úgy hogy szörfölgetni kezdtem az éppen elérhető masszőrök lapjain. Laura becenevű hölgyekkel idáig mindig jó tapasztalatom volt, úgy hogy annak ellenére felhívtam a megadott számot, hogy az életkor alapján Laura nem tartozik a fókuszcsoportomba. De milyen jól is tettem! A beszélgetés során annyira közvetlen és vicces volt, hogy az utolsó kétségem is elszállt, hogy elinduljak-e egy pásztorórára.
Megközelítés
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Villamos és busz 5 perc séta, metró 10 perc séta, parkoló nincs és nem is volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A budai körút legkeskenyebb háza, gondolom már ismeritek. A szalon igényesen berendezett, a szobákban tükör és szobainas, ahogy kell. A fürdőben kis ledek világítanak a falban. Szájvíz és tusfürdő minden szokásos ízben és illatban. Emlékezetem szerint itt mindenki masszázságyon dögönyözi a vendéget, a mi szobánkban is az volt.
LAURA külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A telefonbeszélgetésünk után már bátran mentem, mert azt tudtam, hogy Laur laza jó fej, de a kinézete még tartogathatott meglepetést. A photoshop be szokott durvulni és az fotói arckitakarásosak, szóval a szokásos bizonytalanság az ajtónyitásig megmaradt. Ekkor igazán kellemes meglepetés ért. Ha kérdezik, fiatalabbnak lőttem volna be Laurát, aki piros egyberuhában és magassarkúban fogadott. Szőke haja copfba volt fonva, arca egy orosz babára hasonlít. Hosszú lábai vannak, és kellemesen nagy kerek feneke. A fotók alapján csak a melleit gondoltam volna nagyobbnak, de itt sem beszélnék jelentős eltérésről. Ahogy ringó csípővel előttem menve mutatta az utat, a popsiját bámulva hipnotizáltan követtem.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
3
Fürdés után felmásztam az asztalra és Laura deréktól felfele indulva masszírozni kezdett. A mozdulatok valahogy mindig visszakanyarodtak a fenekemhez, lágyan megmozgatva az alatta éledező farkamat. Egy idő után Laura ráült a fenekemre és úgy folytatta a hátmasszázst. Közben néha a fülemhez hajolt puszit adott bele és a nyakamra is. Közben érezni lehetett a melleit a hátamon, és szerencsére látni is a szemben lévő tükörben. Újabb pózváltás után elém állt és onnan kezdte a vállaimat, a nyakamat és a tarkómat nyomogatni. Közben két marokra fogtam a popsiját. Megkértem, hogy vegye le a bugyiját, hogy még teljesebb legyen az élvezet. Egy nagyon szép puncit tudtam szemrevételezni, felette pici pocakkal. Kérlelni kezdtem, hogy ne csak simizhessem, hanem a nyelvemmel is elkalandozhassak benne. Szuper élmény volt a duzzadó csiklót és az ajkakat nyalogatni, de Laura egyszer csak jelezte, hogy "Most én jövök!"
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
És jött is. Először visszafektetett hasra és folytatta a fenekem simogatását. Most azonban már célzatosan beirányozta az ánuszom, valamint a golyóimat és farkamat. Szinte egy prosztatamasszázst kaptam amíg acélkeményre dörzsölte a szerszámom. Utána a hátamra fordulhattam. A padot felemelte, hogy jobban láthassam, mint a farkas a kis Piroskát. Laura lassan kezdte simogatni a farkamat, közben kaptam pár puszit a számra és nyalintást a mellbimbómra. Nem tudom, hogy hány keze van, de egyszerre izgatta a cerkát, a golyókat és a fenekem. Közben nyálat csorgatott a meredező bránerre és lassan elkezdett az ajkaival is kényeztetni. Aztán megkaptam a ciciket, hogy én is szopogathassak valamit, majd újra puszik a szájra és a fülre, közben mesteri kézimunka a farkamon. A fenekem ujjazásával és a farkam egyidejű verésével juttatott a csúcsra. Amit itt pár mondatban leírtam azt Laura hosszú percek alatt, a gyönyört a végletekig elnyújtva adta meg nekem. Nagyon odafigyelt minden rezdülésemre és kívánságomra. Az elemi erejű elélvezés után még simogatott egy kicsit, majd a szívverésem normalizálódása után letörölgetett. Még kábultam ittam meg a vizem és indultam újra zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A járvány utáni csokornagyságot mondta a telefonban, de az élmény nagyszerűsége miatt nagyobb virágszálat hagytam nála. Az elszámolás a felöltözésem után történt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ne légy életkor-rasszista! Légy bátor, mint én és próbáld ki, hogy milyen az életet élvezni egy tapasztalt és odafigyelő hölgy kezei között! Nekem nagyon bejött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LAURA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLAURA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.