Hannácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Hannácska-

VIP SZTÁR hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-05 22:04:15

DonnieAzoff
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hannácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-06

Egyeztetés
Már nagyon régóta a kedvenceim között volt a hölgy. Ma reggel rámjött a másnapos kanosság és úgy voltam vele, hogy most felhívom és megdugom, nem érdekel mit mond a telefonban. Szerencsére elsőre felvette és 1 óra múlva ott voltam nála.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel könnyű odamenni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tökéletesen megfelel. Ami igazán plusz, hogy vannak eldobható fogkeféi, ilyennel még nem találkoztam, általában szájvíz szokott csak lenni.
Hannácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
10/10 Nekem ő volt a kedvencem az oldalon, és élőben sem csalódtam. A mellei plasztikázva vannak, de engem a mellek nem nagyon érdekelnek, én a segget szeretem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mit írjak. Kezdeményező volt, én eléggé le voltam fagyva a látványtól. Franciával indított. Istenien csinálja, pedig sok tapasztaltabbal együtt voltam már. Volt egy elhatározásom, hogy a nyalást azt mellőzöm biztonsági okokból. Na, azt nem sikerült betartanom. Kértem egy 69-et. Nagyon intenzíven szopott és érezhettem magamon a testét. Tökéletes alakja van. El akartam élvezni, de ha ezt megteszem, akkor nem dugom meg. Úgyhogy erőt vettem magamon, és póz cserét kértem.

Az aktusa is isteni. Tud lovagolni, az biztos. Végig a szemembe nézett, ez tapasztalataim alapján nem gyakori. Igazából zavarban voltam. A legjobb mégis az volt talán, hogy végig simogatott aktus közben. Ilyen jó dugásban csak egyszer volt részem az utóbbi időben. Volt kutya és misszionárius is. Utána meg csináltam kézzel egy kicsit magamnak, és be akartam rakni hogy elmenjek benne, de nem sikerült. Volt egy nagyon intenzív orgazmusom.

Utána beszélgettem vele és kértem egy masszázst. Félig bealudtam. Jól csinálta, de az engem már nem érdekelt. Még a szex hatása alatt voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlag feletti árak, átlag feletti szolgáltatással.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút megérte, többet kér az átlagnál, de ad is érte cserébe. Sajnos meghoztam egy szabályt magamnak, hogy egy hónapban csak egyszer költök ilyenre. De én már holnap megdugnám újra. Depressziós leszek a sok várakozástól. Nem kell barátnő se nekem, az hülyeség, olyat egyik sem tud nyújtani, mint Hannácska.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-12 15:03:39
És miért 10/10? Nem kellett volna megírni?

2020-07-08 21:32:13
Nem vagyok egy irodalmár, leírtam az őszínte gondolataimat.

2020-07-06 21:21:53
Nekem nem túl közönséges inkább...nem is tudom...darabos. Valahogy nagyon nincs egyben ez az írás.

2020-07-06 17:55:09
Nagyon jó beszámoló. Nem közönséges, erről szól ez az egész. Aki kisregényt ír, az csak magát fényezi.

2020-07-06 13:18:32
Rettenetesen közönséges iromány, pedig az élmény minden bizonnyal nagyon jó volt. Ezért jóindulatú átlagos.

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2020-05-11) : Először egy natúr franciával indul a történetünk, én fekszem, ő pedig felettem, kezem eléri a fenekét azt simogatom míg rúzsos szája szépen eltünteti a farkamat, kezdetben lágyabb finomabb a játéka, és mindvégig míg a szájában van a szemembe néz,

(2020-01-25) : Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál.

(2019-04-26) : Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba.

nagyon jó: 9db
(2019-07-13) : She sat on the bad while I was standing and started a BBBJ. She uses a lot of spitting during the BJ. Not exactly my cup of tea, but ok. Had better (had worse). Then we continued on bad, moved to 69.

(2019-06-29) : Zuhany után az a szobába bejutva állva kezdtünk el csókolozni . Egy perc alatt menetre kész voltam , szinte hozzám se ért és állt a dáko

(2019-01-05) : Hamarosan kicsomagoltam az ajándékom, majd 69-ben kényeztettük egymást gumival, ami elég hatásos volt, úgyhogy hamarosan kértem fordulást, és misziben szeretkeztünk.

: 23db
(2019-12-10) : Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.

(2019-10-12) : Kis barátomra hajol, és forró ajkai közt tűnök el. Lassan, élvezkedve nyalogatja, köpködi, kicsit kezez, de nem bánom, nagyon fini ujjacskái vannak, újra közelít, ajkai lassan feszülnek a férfiasságomra, siklik lefele, majd fel, nagyobb tempóra kapcsol,

(2019-09-22) : Fordultunk egyet, és ő vett kezelésbe szájával. Fantasztikus volt :P Bő nyállal, végletekig ingerlő nyelvjátékkal és tökéletes összhangban működő száj- és kéztechnikával majdnem elérte, hogy kiugorjak az ablakon a gyönyörben :D

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...