49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Vivien szexpartner

szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-05 21:12:20

Andresito
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia Andresito! Köszönöm, hogy megirtad az élményeket. Várlak vissza máskor is. Csok

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nagyon könnyű volt Vivient telefonon elérni. Aznap még küldtem egy megerősítő SMS-t, amire rögtön válaszolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én a szomszéd utcába is csak GPS-el találok oda így Vivienhez is az navigált. Könnyű volt odatalálni és hétvége révén a parkolással sem volt gond, sikerült majdnem a kapu előtt parkolnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház igényesen berendezett lakása. A fürdőben kád és patyolat tisztaság fogad. A zuhanyon még vízszűrő is van, ami klórmentes zuhanyozást tesz lehetővé. Van két aranyos fehér kutyus is a lakásban, de velük csak a randi elején barátkoztam, egyébként el vannak egy ketrecben zárva.
Vivien külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képek teljesen megfelelnek a valóságnak, ezért úgy gondolom mindenki el tudja dönteni, hogy neki tetszik-e Vivien. Nekem nagyon tetszik, mind az arca, mind az alakja.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Egy kis beszélgetéssel indítottunk, ahol egyeztettük a programot, majd elmentem zuhanyozni. Mire végeztem Viven már az ágyon várt Éva kosztumben. Egy masszírozással indítottam, majd cseréltünk és Ő masszírozott engem. Ez mindkettőnknek jól esett. Ezután közös fürdőzésre indultunk, hogy megszabaduljunk a kókuszolajtól és a kakaóvajas testápolótól. Imádtam simogatni a tusfurdőtől sikamlős bőrét, miközben Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk. Iszonyatosan jó érzés volt Benne lenni: a puncijával és a lábaival is nagyon ügyesen bűvészkedett, nem is volt kedvem pózitúrát váltani. Közben csókolóztunk is, amitől még barátnősebb volt az egyébként is barátnős randi. Nekem elég sokáig tart mire sikerül elmennem és jártam már úgy más lányoknál, hogy dolgavégezetlenül távoztam. Viviennél nem ez volt a helyzet, már másodszor voltam Nála és eddig 100%-osan elégedett vagyok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órás randira mentem, ebben minden benne volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én ismét nagyon jó érzésekkel távoztam, köszönöm Viviennek a kényeztetést! Jutott idő beszélgetésre is, ebben is jó partnerre leltem Benne. Az élmény összességében felejthetetlen, biztosan vissza fogok még menni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-16) : Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas,

(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

nagyon jó: 1db
(2020-05-24) : Ő átfont az egyik lábával és csókváltásba kezdtünk. Kis ismerkedés után ráutaló magatartásomat megértve, hagyat feküdt én pedig a testét felfedezve eljutottam a combjai közé. Néha Viviennek kis túl hevessé is váltam, ekkor kaptam egy is instrukciót. Kis játék után javasolta, hogy váltsunk közös játékra. Mindketten az oldalunk feküdtünk , de úgy fejünk nem szemben volt.  Ismét elvesztem a combjai között míg ő is finom kényeztetésbe kezdett.

: 2db
(2020-10-08) : Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette.

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.