Ramóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-05 17:36:34

Jony2
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-05

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Mint legutóbb,ezúttal is személyes üzenetben egyeztettük le a randit.Visszajáró törzsvendége vagyok,a randi reggelén egy megerősítő smst küldtem neki,hívni pedig már csak a kapuból hívtam őt.A belépéshez használt kapukód,emelet,ajtó már fejből megy,neki csak nyitnia kellett a kaput és az ajtót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel nem vagyok budapesti,így a közlekedési eszköz számomra az autó.Pár méterre sikerült ismét leparkolnom a bejárattól,és ebben a nagy hőségben kifogtam egy szabad helyet egy fa árnyékában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Legutóbb március közepén jártam nála,aztán közbejött a vírusos mizéria,így kimaradt néhány hónap,de a lakás mit sem változott azóta.Ugyanaz a világos nappali és kellemes atmoszféra fogadott,mint eddig bármely más alkalommal.
Rami megjegyezte,hogy a fürdőben kissé meleg van,mert közvetlenül az érkezésem előtt tusolt ő is.
A szobában a tükrös szekrény ajtaja kb.egy harmadnyira volt kinyitva,pont annyira,hogy jól lehessen belőle látni,mi fog történni az ágyon.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögé bújva teljesen mezítelen fogadott,mivel éppen akkor végzett a tusolással és mondta,hogy még nem volt ideje felvenni semmit.Hamar le is beszéltem őt róla,hogy ne feszélyezze magát,nekem tökéletes ez a fogadtatás és ekkora hőségben kár lenne túl öltöznie.:)
Annyiban megegyeztünk az öltözékét illetően,hogy amíg én is letusolok addig felveszi az elengedhetetlen fekete combfixét amit imádok szexi lábain.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szombati első vendége voltam,így éppen csak megtörölközve anyaszült meztelen nyitott nekem ajtót.
Letettem az asztalra egy csomagot amiben egy kis finomságot hoztam neki és azon nyomban szorosan húztam is őt magamhoz,nem bírtam ellenállni a mezítelen valóságnak.Popsiját megmarkolva állva smároltunk hosszú perceken keresztül.Hiába pár hónap kimaradt és már nagyon hiányzott Rami csókja.
Fülembe súgta,hogy amíg én tusolok bejön a fürdőbe és egy percre sem hagy magamra.Fürdés közben beszélgettünk,ő pedig szájvizezett egyet.Amíg én is ugyanezt tettem,addig keresett egy kellemes mixet a tabletjén és testünkkel szorosan összefonódva a zene ritmusára vonultunk be a szobába.Csípőjét hozzám dörgölve már ebben a helyzetben úgy felizgatott,hogy a szerszámom beton keménységűvé vált.
Ő az ágyon térdelve én előtte állva csókolóztunk miközben kezébe vette kőkemény szerszámomat és lágyan masszírozta.Hihetetlen jól smárol,nyelveink igen komoly kardozást vívtak egymással.
Hogy még jobban belemerüljünk az élvezetekbe az ágyra feküdtünk és végigcsókoltam őt tetőtől talpig.
Megcsodáltam új köldök piercingjét és finoman körbepuszilgattam azt.
Combfixes lábait szintén végigpuszilgattam,imádtam őket és kértem tőle egy footjobot amit perfektül kivitelezett.Lábcsókokkal jutalmaztam tevékenységét.
Lábait széttárva kínálta fel punciját kényeztetésre.Ízléses fazonvonalán lefelé siklatva nyelvemet körkörös mozdulatokkal indítottam a franciámat.Eleinte lassan és lágyan érintettem nyelvem hegyével csiklóját,közben fel-fel nézve Ramira,s figyelve reakcióit.Amikor kezeivel kétoldalt megfogta a csípőjét akkor már intenzívebben járattam rajta nyelvemet,s egyik kezemmel megfogtam a mellét és masszírozni kezdtem.Láttam a tekintetén,hogy egyre jobban belemelegszik a játékba és hangot is ad ennek.Medencéjét megemelte,lábaival átkulcsolta a derekamat és kezeivel megfogta a fejemet,mire én beleadtam mindent és szaporán ténykedtem csiklóján.Hangja igencsak felerősödött,hangosan kezdett sóhajtozni,majd hirtelen mindkét kezével amennyire tudott beletúrt rövid hajamba miközben elröpült.:)
Egy kellemes csók kíséretében mellé feküdtem amíg kifújta egy kicsit magát,de nem kellett neki sok idő és már ő folytatta a franciáját rajtam.
Úgy helyezkedett,hogy a kissé nyitott tükrös ajtóból jól látató legyen minden.Egy hatalmas smacit adott mielőtt nekilátott a kényeztetésemnek.
Popójával a tükör felé pucsított és bekebelezte a szerszámom,pontosabban a keblei közé vette és megmasszírozta.
Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.
Kellemesen szopogatni kezdett és egyre mélyebben elnyelt,kb.jó feléig bevette.Ezúttal is bókolt nekem,hogy szép méretes szerszámmal büszkélkedhetem.
Következtek a golyók melyeket gondosan megszopogatott,majd letért a gátamhoz is.Nyelvével pöckölte ami igazán kellemes volt,leápolt mindenütt.
Mielőtt még gumit húztunk volna rám feküdt és punciját szorosan farkamhoz dörgölve masszírozta azt miközben folyamatosan csókolóztunk.
Elérkezettnek láttuk az időt a gumihúzáshoz,így kibontott egy óvszert amit szájjal helyezett fel rám.
Én voltam alul,így lovagló pózzal kezdtünk.Rami hátranyúlt és kezében tartva a farkamat finoman beleült.Pár percig lassan,óvatosan lovagolt,majd ahogy tágult már ütemesebb vágtába fogott.Popsijába markolva gyönyörködtem a látványban a tükörből.Ő is észrevette,hogy nézem magunkat a tükörben,s hogy fokozza a dolgot bekapta egyik ujjamat és szopogatni kezdte.Engem is elkapott a hév és alulról kezdtem őt pumpálni.Egyre nagyobb hangot adtunk szeretkezésünknek és nem fojtottuk magunkba.Még egy ujjamat a szájába adtam amit örömmel fogadott,jó kis galoppot nyomtunk így.
Váltottunk misszire és az ő javaslatára megfordultunk az ágyon,hogy szemben legyen a tükör.Szélesre tárva combjait visszabújtam puncijába és toltam neki.Ebben a pózban hozzáfértem a lábaihoz és a számba véve imádtam őket.
Nyakamba véve már tövig benne voltam és fantasztikus látvány volt ahogy a tükörből nézhettem az eseményeket.
Már igen csak a csúcsközelben jártam,de a kutyust semmiképpen sem szerettem volna kihagyni,így megkértem őt,hogy pucsítson be nekem.
Belemarkolva popsijába biztatott,hogy adjak neki.Párszor finoman rácsaptam a fenekére és a végére egy csattogós menetben kihajtva magamból az utolsó szuszt is remegve elélveztem.Mondtam neki,hogy mindjárt összerogyok,erre ő az ágy karfájára támaszkodott és súgta nekem,hogy nyugodtan dőljek rá,hiszen nem vagyok sem egy hatalmas,sem egy mackós alkatú ember.Rádőlve,lihegve fújtam ki magam,s jó ideig még benne maradtam amíg visszatért az erőm.Csak akkor bújtam ki belőle,amikor már kezdtem elernyedni.
Amíg levettem a gumit készített törlőkendőt és miután rendbe szedtem magam kidobta a használt óvszert a kendővel együtt.
Amíg a fürdőben tusoltam folyamatosan szóval tartott,végig beszélgettünk,majd öltözés után még pár percig folytattuk az eszmecserét a nappaliban is.
Aztán időmet már picit túl is lépve egy hosszas csókolózással köszöntünk el egymástól.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Diszkréten egy borítékban az asztalra tettem a randi elején.Én mindig előre szoktam rendezni.
Legutóbbi,márciusi látogatásomkor vittem valamit aminek nagyon örült és megígértem,hogy legközelebb ismét viszek neki hasonlót.Ezúttal is sikerült számára meglepetést,örömet szereznem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Örülök,hogy végre feloldották a kijárási korlátozásokat és néhány hónap után újra meglátogathattam Ramónát,ismét a vendége lehettem.Igaz kimaradt pár hónap,de a találkozónkat ez mit sem befolyásolta,mi ott folytattuk ahol abbahagytuk.
Kedves Rami!Köszönöm a találkozót,a kellemes perceket!Legmélyebb hódolatom,imádatom,rajongásom drága csókkirálynőm!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-10 11:42:13
Zseniális élménybeszámoló! Köszönöm. Meg kell látogatnom nekem is :)

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

felejthetetlen: 30db
(2020-10-22) : Az ágy szélén elhelyezkedtem, Rami az ágy előtt térdre ereszkedett, és miután a keze ügyébe került ágaskodó férfiasságom azt birtokba is vette. Nyelve hegyével végig simogatta bájdorongom, közben a szemembe nézett, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem az elém táruló popsi látványát, vagy pedig élvezettel nézzem, ahogy falja péniszem!?

(2020-09-20) : Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek.

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 29db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.