2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-04 23:12:34

fara04
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy nappal a randi előtt telefonon hívtam elsőre felvette mindent korrektűl megbeszéltünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem parkolás könnyű és ingyenes a lakást egyszerű megtalálni a címet pontosan megkaptam SMS ben villamos a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás panel sokadik emelete minden hol rend és tisztaság. Fürdőben több fajta tusfürdő , száj víz megtalálható a szobában nagy francia ágy és klíma a mi jól jött mert nagy meleg volt
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelelt hatalmas természetes cicik ami nem fért bele a tenyerembe gyönyörű szemek nagyon szép nőies alkat csoda szép popsival egy kis semmi ségben fogadott .

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt majd szólt hogy elkezdene szájjal kényeztetni ez egy szuper ötlet volt fantasztikus érzés ahogy csinálja majd én is bevetettem a nyelvem úgy éreztem sikerült egy kis örömet okoznom. Majd gumi fel missziben kezdtünk itt élveztem a melleket majd dogy oldalról kicsit fáradtam gumi le szájjal gyorsan kivégzett . Tisztogatás pihi kaptam firissitőt nagyon értelmes jót beszélgettünk . Mivel sok időnk nem maradt no meg az első menet kemény volt én még foglalkoztam a mellekkel ő meg a farkammal foglalkozott. Zuhany és távozás.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Teljesen korrekt az infoban minden megtalálható az elején az asztalra került és távozásomig ott is maradt

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam nagyon kellemes órát töltöttem el egy nagyon értelmes ügyes hölggyel köszönet neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-16 15:29:24
Nikit sok éve ismerem és kedvelem, így veszem a bátorságot hogy a nevében is kikérjem magamnak ezt a hozzá méltatlanul gyenge írást :)

2020-07-16 15:12:00
Bocs, de ezt akár meg is tarthattad volna magadnak, ha ennyire nem szeretsz írni.

2020-07-05 15:46:30
Értem én, hogy közel kétszázadik beszámoló Nikiről, de akkor is, na!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2019-02-09) : Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

felejthetetlen: 37db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 59db
(2020-07-08) : Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe

(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

(2020-01-13) : Hátamra feküdtem és Niki bevetette a nagy ágyúkat. A velem egykorú már ekkor szinte teljes erőben volt,de Niki még húzott kicsit rajtam.Betette a mellei közé és közben meg a makkom tetejét nyalogatta.

: 93db
(2020-10-18) : Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva,

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.

(2019-06-13) : Majd ezután hanyatt döntött es elkezdett franciázni, közben végig a szemembe nézett. Mielőtt elélveztem volna mondtam neki hogy most én jövök, aminek örült. Nyelvtechnikámnak ahogy hallottam és néha felnézve nagyon élvezte.