3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Nelli erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-04 15:17:10

Laci_Leo
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régóta a kedvenceim közt van Nelli hirdetése, ma megláttam, hogy éppen hívható, gondoltam teszek egy próbát. Felvette!!! Ez jó jel, egy órával későbbi időpontot beszéltünk meg, elárulta, hova kell mennem, illetve megkért, ha ott vagyok, csörgessem meg a továbbiakért. Megbeszéltük a virágszálakat illetve rákérdeztem a csókra és a kölcsönösségre is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Régebben munkaügyben sokat jártam a környéken, így tudtam, hogy hogy jutok oda, bizonyosan a GPS is odatalált volna. Leparkoltam egy közeli utcában, hétvége lévén ingyenesen, könnyű volt helyet találni, hétköznap nem biztos, hogy így van. Trolival is oda lehet jutni, ez biztos, mert egy majdnem letarolt, mikor a környékre értem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A ház egy régi gangos bérház, de egyértelmű volt az útmutatás a telefonban, könnyen odataláltam a földszint egyik ajtaja elé, bent egy tökéletesen más stílusú luxushatású szalon van. Mondjuk a füstölőből lehetne kevesebb, mert majdnem bekönnyeztem:) Több szoba, gondolom több lány is - illetve ez biztos, mert véletlenül belefutottunk egybe. A szoba klasszikus erotikus masszázsra kihegyezett szoba, tatami, lepedő, tükör megfelelően belőve, kisasztal, ülőalkalmatosság, ventillátor, törölközőtartó. Mind nagyon rendben volt. Fürdő. az egyik legjobb, összehasonlítva más hasonló helyekkel. Óriási kád, jó zuhany (ne nevessetek, ez tök fontos), nem olcsó tusfürdők, dezodorok, szájvíz. A törcsi viszont annyira nem törölt:)
Nelli külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képek miatt választottam, illetve az extrém szépsége miatt. Élőben ebből többet kaptam. a haj most rövidebb, de ilyen szép szemek, szép formák, testékszerek, tetkók, de mindenből nem ízléstelenül sok. Igazán könnyű beleszeretni a külsejébe. Szóval nagyon rendben volt. Itt azt éreztem azért, hogy a személyisége nem annyira jön át, illetve kicsit visszafogottnak éreztem, lehet, nekem szólt, vagy mindig ilyen. De nem ellenszenves, inkább csak kezdeti szenvtelenség volt talán. De a külső maximális pont nálam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Fürdés után beinvitált a szobába, elhelyezkedtem, említettem, hogy a nemrég gyógyult lábammal óvatosabban bánjon. Finom meleg olajjal masszírozott, kezdetben a lábakkal...sajnos még utána is...kicsit a lábsimogatás rész elhúzódott. Erősnek nem titulálnám a masszázst és a szakszerűt is alulról közelítette meg, de igazából jól esett. A zene miatt nagyon örültem, nem a szokásos indiai meditatív zene volt, amitől egy átlagember felvágja az ereit, hanem rock volt terítéken. Találtam egy közös pontot vele, amiről pár szóban beszéltünk is. Alig vártam a maszi végét, mert a tükörben láttam őt és én őt akartam, nem a masszázst:)
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Végre, megfordulhattam, itt ismételten rákérdeztem a csókra és a kölcsönösségre, szerintem nem készült rá, illetve azt mondta csókolózni és a kölcsönösséget inkább a másfél órában szereti. De a jelenléte annyira vonzó volt nekem, alig bírtam magammal. Lágyan simogattam, miközben ő erotikusan játszott nekem délen. Az nagyon izgató volt, finoman nyalta, majd bevette, de a kezével is olyan érzeteket keltett, ami ritka. Nagyon jól esett. Közben lekerült a tanga is, ebben persze segítettem, mindene formás, illatos. Itt nem bírtam tovább és úgy éreztem nem viselném el, ha nem ízlelhetném meg. Nem mondott nemet. Hátradőlt és én incselkedve először csak a combjait, majd azok belső felét csókolgattam. Lassan széttárultak. Itt végre megízlelhettem a punciját, ami finom illatos volt, szép formájú, férfivadító. Elkezdtem vele játszani, egyre inkább falni, azt hittem továbbra is szenvtelen lesz, de úgy éreztem itt átadta magát a dolognak, édesen eltakarta alkarjával a szemét, sóhajtozott, lassan, majd gyorsan, csípőjét megemelve. többször úgy éreztem, hogy megremegett, majd megpihent. De őrjítő volt.
Végül vége lett ennek is. Jó volt. Úgy érzem, hogy többet is meg lehetne ismerni belőle, de szerintem nem mindenkinek hagyja én meg a határeset lehettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondta, hogy mennyibe kerül egy óra. Nagyjából máshol is ennyi. Pontosan annyit fizettem, utólag. Sajnos a telefonban félreérthettem a dolgot a csók és a kölcsönösség ügyében, így nem volt tiszta, hogy benne van-e vagy nincs.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vegyesek az érzéseim, mert szerelmes tudnék lenni a külsejébe, illetve az a pici, amit magából mutatott az tetszett, biztos, hogy jó humora van, ezt pár jó riposztjából tudom. Illetve amikor véletlenül elkáromkodta magát az is megfogott:) Igazán kedves lány, figyeli mi jó neked, masszázsból még tanulnia kell, de igazából az is kellemes volt. Szerintem én még visszatérő leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-04 22:03:07
Ezt majdnem teljesen tökéletesen megírtad. Tetszett a személyes tartalmak és észrevételek megosztása. A te kényeztetésed kifejtése kimaradt.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-04 21:23:03
Jó megírtad a kettőtök történetét, csak kifelejtetted belőle azt hogyan lettél te boldoggá téve?
Pedig ez a kedves, extravagáns Hölgy, a szende tekíntete ellenére, nagyon ért ám ehhez is....

2020-07-04 21:00:55
Megnyugtatlak, nem nevettem, szerintem is fontos, akárcsak a jól részletezett információk a randiról.
A mellényúlt megjegyzésed helyett, miszerint Nelli "szenvtelen", írhattál volna még a külsőről több információkat. Ő inkább visszafogott, főleg ismeretlenül és első alkalommal. Ugyanolyan Nő, mint sokan, akik szeretik, ha a partnerük igyekszik meghódítani, eszedbe sem fog jutni, hogy még egyszer "határesetnek" érezd Magad.
Összességében korrekt és jó írás, gratulálok.

2020-07-04 17:44:26
Gratulálok a randitokhoz kicsit hiányolom a beszidből amit Nelli veled csinált a levezetést

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 4db
(2020-09-21) : Hasrafektetett és a vádlik masszázsával kezdett . Dicsértem a tökéletes melleket , hátha lekerül a melltartó . De itt sajnos még nem . A tükörböl szemléltem minden mozdulatát . Mikor a combhoz ért elkalandozott , de mikor látta hogy már nem birok hason maradni , megkegyelmezett , levette a melltartot és miközben a hátam masszirozta élveztem a tökéletes tenyérbeillő mellek látványát .

(2020-08-25) : Belesandítva az oldalt elhelyezett tükörbe láttam, hogy időközben a melltartó már lekerült a szép mellekről. Sorra kerültek a combjaim is, majd a hátam, a derekam. Beszélgetés nem volt, folyamatosan olyan érzésem volt, hogy Nelli valamiért szomorú, de nem derült ki, hogy mi zavarja… Amikor felért a nyakamig, akkor megkérdezte, hogy szeretek-e masszírozni… Mondtam, persze, masszírozzalak én meg?

(2020-07-18) : Csodás volt, ahogy puha ajkai elnyelnek kb félig. Eleinte kéz nélkült csinálta sokat, de a vége felé már használta a kacsóit is. Ügyesen pörgette a makkon a nyelvét a száján belül, tán ott is van ékszer? Teljesen körülvett ajkaival, tökre nem a tátott szájas bólogatás volt ez.

: 5db
(2020-10-15) : Lábánál kezd, aholis nekem kicsit soknak tűnt a vadlival töltött idő. Aztán fokozatosan ment felfelé a combokon. Itt megjegyzem kicsit hiányoltam a benyulasokat, kis pajkossagot, erzekiseget. A feneket ha jól emlékszem kihagyta és átment a hátra, ahol elidőzött. Itt néha, mikor jobban ki kellett nyujtoznia, a cicik hozzáértek a hátamhoz, ami kellemes volt.

(2020-05-31) : Masszázzsal indítottunk fürdés után. Vádli, comb ,olaj. A lábaknál egészen hosszan elidőzött. Ez a része volt s leggyengébbje az ottlétemnek. Amikor a derekamra, hátamra tért át, az már jobban esett. Nem csinálta rosszul a lábakat sem, semmi gond, csak egyszerűen jobb volt feljebb.

(2020-02-17) : Egy ponton elidőzött, keményebben csutakolt az ujjaival, egyetlen komolyabb csomót talált, határozottan szétmorzsolta. Magabiztos, igazi masszázs fogások a jellemzőek, persze az érzékiségből sem volt hiány, a visszamozgásnál lágyabb érintésre visszaváltott. lábaim kezelésének befejezésekor, röpke szünet, éreztem valami történni fog.