Nati erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-03 20:43:38

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Barbival egyeztettem egy négykezest és Natit kértem mellé. Telefonon csak Barbival beszéltem és ő egyeztetett Natival.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Busszal és metróval, valamint hajóval is jól megközelíthető és a parkolás is megoldható. A Duna Plaza-tól egy olyan 5 perces séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A jól ismert Marina part. Az ő kuckójuk örökre az emlékeimben marad. A megszokott 3 szobás lakás és most a középen lévő szobában voltunk. A szobában tatami és masszpad is van egy kisebb polc és egy fotel a ruháknak. A szobával szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt és itt is tisztaság uralkodik, mert Barbi megjegyezte, hogy a mostani helyzet miatt a higiéniára még jobban kiemelt figyelmet fordítanak. Minden van ami kell és igazából nem érzékeltem változást itt, mert az igaz, hogy kb. fél éve jártam itt.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nati szintén helyes lány, de Barbinál tettebb alkatú és ebből kifolyólag átlagosnál nagyobb cicik és egy kerekebb popsi jellemzi őt. Alkatra inkább sportos, mint átlagos. A kisugárzásában szenvedélyesebb Barbinál. Fehér melltartó-tanga kombóban fogadott.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Másfél órára mentem, mert velük már másfél éve nem találkoztam. Nem tudom mi tartott vissza, de Nati hosszú szabija egy picit közrejátszott ebben.
Miután megérkeztem gyorsan bemutatkoztam nekik és szerencsére be tudtam azonosítani, hogy melyik lány kicsoda. Cipő le és bevezettek a szobába. Gyorsan levetkőztem és elvonultam fürdeni. Visszatértemkor ők mg fehérneműben voltak, de mikor beléptem a szobába akkor levették a textilt.adtam egy-két puszit mindkét lánynak és utána elfeküdtem a a tatamin. Ők a két oldalamra telepedtek; Barbi a tükör mellé, Nati pedig a masszpad felőli oldalra. Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat és megpróbálja ezt fokozni amíg foglakozik a vendégével. Nati nem csak asszisztál ehhez, hanem kiegészíti és érezteti velünk, hogy amit átélünk az a valóság. Mindketten haladtak felfelé, Nati a térdhajlatomig mindent átmasszírozott, míg Barbi a hátam alsó és középső régióit barangolta be. Nati feljebb haladt a csípőmig és Barbi eközben a lapockáimat dolgozta meg. Simító és lazító mozdulatok váltottak egymást, mert gyengéd és érzéki fogások voltak ezek. Barbi újabb adag olajjal bekente a testét és keresztirányban elkezdett csúszkálni a hátamon. A cicikkel és a felsőtestével csúszkált rajtam amikor Nati elkezdett a kezével a kényeztetésbe. Ez ment néhány percig, majd eljött a varázsszó: megfordulhatsz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Megfordultam és Barbi folytatta a csúszkát immár a mellkasomon és Nati szorosan mellém helyezkedett és hol a kezével, hol pedig a szájával kényeztette a velem egykorút. Nati pozíciót váltott és az egyik lábamat a térdei közé vette és a puncijával azon csúszkált és velem szemben folytatta a csúszkát. Ezalatt Nati elkezdett egyre hevesebben franciázni és egyre kéjesebb érzések kezdtek kavarodni bennem. Ez így folyt egy darabig, majd Barbi a punciját a a hasamra helyezte és én a melleit kezdtem simogatni.Kértem Barbit kicsit helyezze odébb a testsúlyát, mert kezdett kényelmetlen lenni a pozíció és egy kis helyezkedés után folytatta a csúszkát. Szerettem volna érezni Barbi franciáját is; ezért cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket. Éreztem, hogy már nincs sok hátra nekem és kértem, hogy váltsunk a szokásos pózra, ami annyit tesz, hogy ők hanyatt fekszenek és én közöttük térdelek. Felvettük ezt a helyzetet és én a négy cicire engedtem az utódokat.
Megtöröltek és amíg kiterültem a tatamin addig hoztak egy pohár vizet. Eljött a második tusolás ideje és kértem tartsanak velem, de egyikük sem igazán akarta helyszűke miatt, de Nati végül beleegyezett.Megmostuk egy más testét és egy picit incselkedtem vel a tus alatt. Visszamentem a szobába és felhúztam a gönceimet; valamint rendeztem a csokrot. Az előszobában felkaptam Natit és forogtam vele párat. Ugyanezt Barbival, csak ez vele nehezebb volt, mert ő nem mosta le magáról a masszázsszereket és még csúszós volt a teste. Búcsúpuszik és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A csokor mérete az új átlag, de a kapott élmény itt sosem átlagos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindketten évek óta vannak a szakmában, de még mindig ugyanolyan nagyszerű élményt nyújtanak, amit szinte sehol máshol nem lehet átélni. Részben ezért is járok hozzájuk egy ideje és szerintem kár volt egy ilyen hosszú szünetet tartani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-14 05:19:26
Mindig érdeklődéssel olvasom a hármas randikat, ami nem hagyja nyugodni a fantáziámat. Azt látom, hogy Natival az elmúlt 5 évben hatalmasat alkottatok hármas randi terén, csak irígykedni tudok az átélt élményeitekre. Gratulálok!

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2016-08-15) : Egyébként akinek ez fontos annak leírom ,hogy tényleg jól masszíroz. Kellő erővel és nagyon alaposan. Néhol szakszerűséget is fel lehet fedezni eme tevékenységében, az idő múlásával e téren is egyre tökéletesebb lesz!

felejthetetlen: 18db
(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-08-18) : A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó.

(2020-07-23) : Főképp a hátam volt a célpont, de lejjebb is eltévelyedtek vendéglátóm kezecskéi. Mivel kezdésképp elfoglaltam magam vendéglátóm testének felfedezésével, ennek a komolyabb masszázs is áldozatul esett.

nagyon jó: 27db
(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2018-09-07) : A lényeg, hogy a legkülönlegesebb átvezetés és felhúzás kombinációját gyakorolja Nati. Olyan érzékkel nyúl a lábad közé, és olyan különlegesen kezel ott lent, hogy átadod minden porcikádat neki. Azután valami egészen elképesztő finom furulya, amit nem is bírtam sokáig.

: 28db
(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!

(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.