39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Mia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-03 18:51:43

laverga87
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Aznap hívtam, barátnő vette fel és készséges tájékoztatást kaptam tőle, délutánra kaptam randi időpontot. Barátnőnek ismerős volt a hangja. Sok meglepetésre nem számítok már.
Megközelítés
Mindenki számára ismerős a Corvin negyes ezen része, BKV-val jól megközelíthető, a közeli plázában annyi szabad hely van, hogy pénzért bárkit beengednek. Utcán a parkolás már fizetős és nehézkes.
Helyszín
Jól ismerem már a lakást, célnak megfelel. Fürdőben annyi tüsfürdő, amivel a Balatont fel lehetne habosítani, szájvíz kis pohárkákkal, sőt ha jól emlékszem még fogkefe is található.
A tetthely célnak megfelelő, kis szék a ruháknak, szól a zene, ami adja a pumpálás ritmusát, finoman besötétített szoba, oldalán akkora tükör, amibe még a jövő év is beleférne.
Mia külseje
Már nem az első találkozásunk volt a mostani. Talán 3., de ki számolja. Első találkozás kb egy éve volt, ahhoz képest hízott, de nekem így is tetszik, sőt lehet jobban áll neki, mert a hátsó lökhárítókra rakódott fel neki a husika (nem zsír), mivel az első lökösök már tuningolva lettek előzőleg.
Köztünk mindig vibrál valami, nekem úgy ahogy van bejön a csaj, össze lehet vele gyűrni a lepedőt rendesen. Mellek - ahogy fentebb említettem - nem gyáriak, és jól sikerültek, panasz nem lehet rájuk. Arca is kis aranyos, szomszédlányos, nade az a fajta szomszédlány akiben látod a faszcimbáló némbert :) Akire ha ránézel nem is tudod miért, de úgy lerendeznéd, Mint Koltay Lajos a Sorstalanság c. filmet.

Action
Ajtón belépve én örültem, Ő nem... Sajnos versenyzőnknek kisebb sérülése volt, ami miatt az én vérmérsékletem most túl sok lenne: a dugattyúja nem biztos, hogy elbírná az én könnyített nagy fordulatra kialakított hajtókaromat. Ám ennek ellére mondtam, hogy majd akkor takarék lángra veszem magam és úgy csináljuk.
Régi jó ismerős módjára még fürdés előtt kis ölelkezés, én elmentem lemosni az út porát - a már fentebb említett erre a célra kialakított helyiségbe - majd visszatéréskor az ölelkezés folytatódott és kért egy erotikus masszázst, amit jó magyar ember módjára el is végeztem, becsületesen helytállva. Simogattam, ölelgettem, csókolgattam, mint pap a keresztet ahol csak tudtam, majd egymás mellé feküdtünk, kezek elvándoroltak délebbre, az egyenlítőn túlra, Ő megtalálta az égig érő pálmafámat, én pedig a kis felnyitott kókuszdióját izgattam.
A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam. Ha eddig nem tudtam volna, már biztosan tudom, milyen egy izmokra van szükség kígyóbűvöléshez.
A versenyautó pilótája megérkezett a box utcába, 3 másodperc alatt megkapta a gumit és száguldott tovább... vagyis csak volna, mert sajnos a box utcába a V8 turbóról leszedtek 6 gyertyapipát, úgyhogy csak szépen gurult ki a pályára alapjáraton... na jó inkább úgy mondom egy barátnős, vagy inkább feleséges alap kis szeretkezés lett belőle missziben, CSAK egy pózban!!! ami nekem csak olaj a tűzre. Amikor már kérte, hogy legyen vége az aktusnak kézi vezérlésre átkapcsoltam magam, ezzel kezébe vette az irányítást. Ha Lajsz András híres mixerünk látta volna azokat a gyors kézmozdulatokat, lehet sírva fakadt volna, és Mia drágát azonnal mixer álláslehetőséggel környékezte volna meg - legnagyobb banatunkra, amihez lenne pár szavunk úgy hiszem, ááám de szerencsére nem látta András bátyánk, és remélem eme sorokat sem olvassa :)
Sajnos nem jártunk sikerrel, a kitörés csak nem következett be, át kellett vennem a stafétabotot és én kikönnyeztettem a kígyót magamnak, a nedü beterítette a gabonamezőket és buummm így lett a Chocapic, ja nem csak végeztünk a szenánszunkkal. Letörölgettük magunkat, és közösen megfürödtünk, én pedig csömdben, ám de annál boldogabban távoztam.
Elszámolás
Érkezés után mindig leteszem a kis szekrényre, egy címlettel letudható a szeánsz és akkor még a hölgy hazafelen nyalhat is egy fagyit, ha nem nyalókázna eleget napközben:D

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ajánlott kategória, főleg a nagyétkű középhaladó társaimnak akik a pörgős szexet szeretik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-08 12:35:56
ha lenne időm, akkor elolvasnám még vagy 3x, hogy megértsem, mit is írtál, szerintem felelslegesen túlcizelláltad a mondanivalódat. de végül is szíved joga (mondom SZERINTEM)...

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

felejthetetlen: 18db
(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-06-25) : De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba.

(2020-04-17) : Szeme csukva, szája résnyire nyitva, ajkain néha végigfutott a nyelve, megnedvesítve azokat. Nem tudom megállapítani, hogy mennyire volt kedvére való, de egyszer csak húzott magára egy csókra, majd átfordított és kedvére játszani kezdett a velem egykorúval. Körbevizsgálta nyelvével a környezetet, majd amikor érezte, hogy itt az idő, az ajkai közé vette. Mindeközben kezeivel bebarangolta a testemet, majd a zsákot cirógatta.

nagyon jó: 20db
(2020-10-14) : Munkaruhát öltöttem, majd ez a kis gyönyörűség nyeregbe pattant. Hát mit mondjak, látványra és érzésre sem kispályás élmény, többször lassításra kértem, mert hamar éreztem a végem. Idővel váltottunk és örömmel vette amikor javasoltam, hogy feküdjön a hasára és úgy folytassuk. Nagyon szeretem vele ezt a pózt (is). Jól tudja legeltetni az ember a szemét karcsú derekán,

(2020-09-03) : A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte.

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.