0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
Niki erotikus masszázs

erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-03 09:59:10

Demanto
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mi máson, mint telefonon történt az egyeztetés, melyet a kiszemelt hölgy kezel, bevetve minden báját, és elbűvölő hangját, mellyel egyből szinte azt sugallja, gyere látogass meg. Nem hezitáltam, kertem a pontos címet, és fenysebességgel igyekeztem megközelíteni következő kiszemeltemet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hungaria-Kerepesi út közelében, autóval gyorsan elérhető, kivéve ha valaki a délutáni órákban szeretne kikapcsolódni, mert akkor káosz. Parkoló a környező kis utcákban megoldható, de aki szerencsés, a ház előtt is talál helyet magának.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jártam már itt egy másik kellemes hölgynél. Mondjuk úgy, hogy ide mindig jó betérni, nem csak a kellemes emlékek, hanem a mindig makulátlan tisztaság, és hangulat miatt. A lakás a nagyobbak közé sorolandó, tágas terek, nagy szobák jellemzik, melyek mindegyike tatamival és masszázs paddal felszerelt. Fürdője minden szempontból megadja a feltételeket a kellemes és hatásos tisztálkodás elvégzéséhez. Szeretem ezt a helyet. Lássuk miért.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arckitakarás. Mindig egy olyan pont, ahol van félni valója az embernek. Én is így voltam ezzel, bár még sose hagytam ott senkit az ajtóban, ha már megtisztelt az idejével, és fogadott. Itt erről szó sem lehetett. Az ajtó nyitása után egy bodyban egy olyan kisugárzású nagybetűs NŐ fogadott, akinek a kisugárzása nem mindennapos. Tudjátok, amikor azt mondjuk egy nőre, hogy benne van valami plusz. Benne van bőven. Még meg se szólalt, de szinte biztos voltam benne, hogy megütöttem a főnyereményt a mai napra.
Magas teremtés, lehet kicsivel magasabb is nálam, gyönyörű formás lábakkal, művészi kivitelezésű kemény cicikkel, és elragadó bájos arccal. Elképesztő volt az összbenyomás, ami csak egyre fokozódott és fokozódott addig a pontig, amíg ki nem léptem az ajtón.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gyors tisztálkodás után a masszázs padon kezdtük meg közös élményeik gyarapítását. Mar az első mozdulatokból tudtam, hogy ez nem holmi himi-humi masszázs lesz. Ez masszázs volt a javából. Olyan erővel és szakszerűséggel végezte azt, hogy kétségem nem férhetett hozzá, ezt NEM a YouTube-on tanulta. Erős kezeivel minden porcikámat úgy átgyurta, hogy arra legmerészebb álmaiban sem mertem gondolni. Hihetetlen jó érzés volt, hogy tényleg szakszerűen végzi ezt a szakaszt is.
Beszélgető partnernek sem utolsó. Kellemes hangulatban elbeszélgettunk a világ nagy dolgairól, hol komolyabban, hol viccesebbre véve a figurát. Jó hangulatban telt az idő, ami nagyon gyorsan szaladt, mire észbe kaptam már alig maradt idő a kényeztetésre, se természetesen ez sem maradt ki.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az legszebb és legemlékezetesebb pillanatokra a tatamin került sor. Kihámoztam a kis bodyból, és egyből elkezdtem feltérképezni a teste minden porcikáját a kezeimmel, számmal, nyelvemmel. Életem egyik legszebb felfedező útja volt ez, talán az El Camino-hoz tudnám hasonlítani, amit ha valaki teljesít kicsit más ember lesz. Ez is egy ilyen "út" volt. Minden pillanata örömmel, és élvezettel töltött el. Cicijei kémények, bimbói a kenyeztetésre nagyon jól reagálnak. Feszes fenekébe legszívesebben belefúrtam volna a nyelveket, és kényeztettem volna, most az illatos puncijával tettem ezt. Hanyatt fekve szettárta lábait, és megnyílt az út a mennyek országába. Először lassan, majd egyre fokozottabb tempóban igyekeztem Neki is egy kis örömet okozni, mivel nem vagyok az önző kategóriába sorolandó. Mint később megtudtam neki is élvezetes volt a tenykedésem, amit mindig külön öröm hallani. Legszívesebben sose hagytam volna abba, de egyszer minden csoda véget ér. Hála a égnek egy másik csoda következett, amit a szájával művelt álló falloszomon, az felért egy időutazással, ahol életem legszebb pillanatai egy időben hatottak rám. Ez pont ilyen volt. Kitűnő technikával szinte csak az ajkait használva repített olyan magasságokba, amiről álmodni sem mertem. Ez az álom megvalósult, agyugolyóként élveztem csodás mellette. Utána hosszú percekig csak feküdtem, azt se tudtam hol vagyok. Miután visszatértem az élők sorába a fürdő felé vettem az irányt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlag alatti csokor egy olyan szolgáltatásért, ami olyan élményekkel gazdagított, amit sose felejtek el. A csokor mértéke nincs összhangban Niki szolgáltatásával, legalábbis nekem ez a szerény véleményem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összbenyomás? Természetesen csakis summa cum laude fokozattal tudom honorálni ezt a találkozót. Nem kérdés. Kevés ilyen nő van, mint Niki. Tökéletes. Nem is értem miért van ilyen kevés beszámolója. Ajánlásomat maximálisan megkapja, aki meglátogatja nem fog csalódni, sőt... Talán függő is lesz. Én az lettem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Timsel73
Belát a dolgok mögé
2020-07-04 05:37:21
Információban gazdag színes gördülékeny melyben hozzáállását a hölgynek jól leírja a összegzi a történéseket és kifejezettten ajanlja a végén

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-03 11:27:53
Remek írás, szuper randi lehetett. Gratulálok hozzá.