DÓRI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

DÓRI-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 21:27:07

brumy56
Becsben tartott
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DÓRI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Dóri mosolygós arcképei már régebben felhívták magukra a figyelmem és bekerült a kedvencek közé. Mivel Budapesti út volt tervbe véve, gondoltam összekapcsolom egy kis élménnyel is. Elkezdtem keresgélni a kedvenceim közt és felvillant Dóri hívható jelzése is. Mivel már olvastam is számomra hitelt érdemlő sorstársam beszámolóját is róla, így nem sokat teketóriáztam és felhívtam. Elsőre felvette és sikeresen egyeztettük a találkozónk időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival érkeztem a megadott helyszínre, mely egyértelműen és jól megközelíthatő. Ismertem már a szalon elhelyezkedését, így nem volt gond odatalálnom.Szerencsére a parkolás mostanában nem jelent gondot itt sem, így közvetlenül a ház előtt találtam üres helyet. Egyébkén a megközelítés tömegközlekedéssel is kitűnő. Kapuból telefonon megkaptam a belépési kódot és irány lifttel a megadott emeletre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
A lakás tiszta, hangulatosan berendezett. Egy nagy előszobába érkezünk és üdvözlés valamint a cipő levétele után vezet be vendéglátónk a kis masszázsbirodalmába. Itt is tisztaság, hangulatvilágítás. Berendezés a feladatnak megfelelően összeállítva, kanapé, asztalka, masszázspad a főbb berendezési tárgyai...a többit meg se figyeltem. Türdő teljesen rendben van, tiszta, megfelelő felszereléssel, valamint jó logisztikával megközelíthető.
DÓRI külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek alapján nem okoz csalódást, magas lány, nem vékony, inkább mondanám teltkarcsúnak. Alkata hozzám pont megfelelt, mivel jóval magasabb vagyok nála és én sem éhezem mostanában. Rövid nyári ruhában fogadott, mely alatt már sejtetni engedte szép nagy kebleinek domborulatát, csípőjéből kiinduló formás, arányosan nagy popsiját. A szőke hajú szépség vidám tekintete, mosolya magával ragadott, márbelépéskor megalapozta kellemes hangulatom. teste feszes, bőre fehér finom tapintású kellemesen simogatható.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Masszázsszobában rövid beszélgetés és sok kacaj után kaptam egy törölközőt és irány a fürdőszoba. Tisztálkodás után vissza, ekkor már Dóriról lekerült a fogadóruha és fehérneműben várt.
Gyors öleléssel, csókkal kezdtük a részletek megbeszélését, majd a ruhadarabok eltávolítása után rögtön rávetettem magam feltáruló csodálatosan megformált melleire. Fogása, simogatása, csókolgatása nagyszerű élmény, ha nem mondta volna, sosem jövök rá, hogy gyári beavatkozással került ilyen kívánatos állapotba, mert teljesen természetesnek hat. Kiszabadulva az első élmények hatása alól megbeszéltük, hogy én nem is nagyon ragaszkodok a masszázs részhez, illetve inkább fordítva oldjuk meg és feküdjön fel a padra. Ezte gyorsan meg is tette és alkalmat adott rá, hogy a masszázs indokkal szépen végigsimogassam, végigcsókolgassam a testének minden részét, különösen gyönyörű melleit. Nem volt ez hosszú idő, mert mire kezemmel leértem combjai közé és intenzívebben bele merültem volna, gyors helycserét javasolt. Engem fektetett a padra, fejemnél megemelte a támlát, mondván így jobban látok, majd elhelyezkedett két lábam közt és kezdődött a kényeztetés fejezetben olvasható rész.

Kényeztetés után volt még egy rövid időnk amikor is gyors bemutatót kaptam, hogyan is kellett volna kezdeni a masszázsommal. Nem volt erős, inkább csak cirógatás igen sok erotikusabb benyúlással és érintéssel. Bevallom levezetésnek pontosan olyan jól sikerült, mint amilyen ráhangolós bevezetés lett volna. Ezután gyors fürdés, öltözés és búcsúzkodás következett, majd irány haza.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés igencsak intenzíven kezdődött, ami később sem hagyott alább. A padon való kényelmes elhelyezkedés után lábam között helyezkedett el. Egyik keze a tártáskát vette birtokba, másikkal kisbrumyt simogatta teljes hosszában, majd egy kacér, mosolygós pillantás a szemembe és nyelvével körbenyalintotta a makkot párszor. Szemkontaktust megtartva ez a mozdulat aztán párosult egy igazi mélytorkos bemutatóval, melynek során a nyelvmunka sem szűnt meg és az alsó végállásban időzve is élvezhettem izgatását. Nem tudom hogy csinálta, de láthatólag minden erőfeszítés nélkül sikerült neki többször is bemutatni ezt a mozdulatot, mely annyira tetszett, hogy rendszeresen visszatapsoltam. Megízlelve Dóri kiváló technikáját felmerült bennem a kölcsönösség lehetősége, mert mégiscsak szereti az ember viszonozni ezt a kedvességet. Szerencsémre beleegyezett és már fordultunk is 69 formációba. Itt aztán és is szépen elfoglalhattam magam, megízlelhettem szépen elémtáruló kelyhét és tevékenységem végén kedves pillanatokkal ajándékozhattam meg. Tekintetével jelezte, hogy ez bizony jól esett és megkapom érte a jutalmam, majd ujra rávetette magát a meredező rudamra . Itt aztán rendesen megkaptam a magamét, intenzíven foglalkozott kisbrumyval és a környéket is megfelelő kényeztetésben részesítette, enyhe kézimunkát is bevetve, mely variáció igencsak jól esett. Újra élvezhettem kiváló technikáját, mely során bármilyen mélyen is voltam a szájában mindig éreztem nyelvjátékát is közben.
Hogy változatossá tegyük a folytatást, áttelepültünk a kanapéra. Én leültem, Ő két lábam közt térdepelve foglalt helyet és a franciatudásának teljes repertoárját felvonultatva fokozta az ütemet, mígnem egy kis kézimunkával rásegítve a végére örömkönnyeim kicsordultak, melyet szájában fogadott és még a teljes lenyugvásomig nem engedett el. Jól esett ez a hosszantartó , türelmes megnyugtatás, melynek végén szilvia segítségét kértük a takarításhoz.
Kis ölelkezés után beszéltünk az elmaradt masszázsról és ennek következménye lett a rövid kis bemutató melyről az előző fejezetben írtam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt a bővebb infóból egyértelműen megtudhatóak a szalonra jellemző árak. Extráról nem tudok, igaz nem is kérdeztetm, számomra teljesen kielégítő volt az a maximális hozzáállással adott élménycsomag amiben részesített.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy rendkívül jól sikerült találka során kellemes másfél órát töltöttem Dórinál. Vidámsága teljesen átragadt rám. Erotikus kisugárzása megalapozta az együtt töltött időt és példaértékű hozzáállása és franciás technikája feltette az egész együttlétünkre a koronát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DÓRI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-04 00:54:55
Kiváló írás egy kiváló randiról. A sorok között mint ha egy kis érzelmi többlet is kiolvasható lenne. Megint csak bebizonyosodott, hogy Pestre járni milyen élvezetes. Minden elismerésem :)))

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-03 13:51:50
Hát a Dóri mindíg is odaadó és végtelenül kedves vendéglátó volt...örülök annak,hogy ezúttal te is kiérdemelted a bizalmát!!

Gratulálok mindkettőtöknek!!

2020-07-03 11:35:23
Brumy koma megint sikerült a jó választás, és az élményt le is vadásztad és meg is osztottad velünk a kiváló írásodban, amiért köszönet.
Dórinak is jár a gratuláció, mert a teljesítménye magáért beszél.

2020-07-03 10:53:40
Látom,Cimbora,hogy Te sem vagy elkene a kellemes programoknak ! Ismét jó érzéssel választottál partnert ,gáláns kalandodat szép beszámolóval köszönted meg. Gratulálok élményetekhez, köszi,hogy megosztottad !

FunkciókDÓRI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-02-03) : Most először voltam olyan lánynál aki teljesen meztelenül masziroz. Hasra feküdtem és átadtam magam Dórinak. Masszázs nem tudom , hogy tanult -e , de biztos, hogy jól begyakorolt , kellemesen erős , szakszerűnek tűnő mozdulatok jól variált szimmetrikus sora.

nagyon jó: 3db
(2020-09-29) : jól megdolgozta jobb oldalon vállam, kezem, majd hátam, derekam, lábam, aztán a bal oldal következett. MIvel nem kértem szakszerű masszázst, vagyis inkább kifejezetten csak kényeztetést, törődést igényeltem, a masszázs milyenségét most nem ítélném meg, de mozdulatai mögött tapasztalatot, gyakorlatot sejtek,

(2020-08-05) : Dori masszázsa szerintem nem tanult, hanem ösztönös. Jó érzékkel, de nem túl erősen masszíroz lábról indítva egészen a fejedig. időnként egy-egy elejtett puszi (ahol éppen:)), és nagyon érzi, hogy mikor kell a hancúrléc irányában elkalandozni. Ráérősen, nem órát nézve kezel, abszolút kellemes tempóban húzza fel a "kakukkos órát".

(2019-04-03) : Egy kis erotikus “ismerkedés” után végül felfeküdtem a masszázspadra, ahol kezdetét vette a szeánsz. Nagyon jó, erősebb mozdulatai vannak és módszresen dolgozza meg a vendég testét. Egyik láb, másik láb, törzs, hát, váll, lapocka és nyak.

: 3db
(2019-02-22) : Nagyon kellemes illatosito nélküli krémet használ a masszázshoz, amit tanult kézzel és nagy odaadással csinál.Hosszu ut után szükségem volt a hátam és vállaim rendezésére. Külön kérdezte, hogy az erössége megfelel és figyelte mire hogy reagálok

(2019-01-20) : Ezt követte a masszázs, ami igen kellemes volt, de inkább simogatásokkal tarkított érzéki masszázs, tehát fájdalmakat nem enyhít, de a leket igen is táplálja és ellazítja a testet.

(2018-11-03) : Végigmasszírozta az egész testem a lábaktól kezdve a fejem búbjáig, közben finom benyúlásokkal fokozta az élményt. Nem kértem túl erős masszázst, inkább azt a simogatós, közepes erősségűt. Viszont a fejmasszázsa tényleg nagyon kellemes.