10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
BARBI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 21:13:32

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI reagálása

Hello Bali ! :)))
Köszönjük szépen a pompás randit ! Mint azt te is írtad elég régóta ismerjük már egymást külön külön de közös programban is ! :)
Talán mindig tudjuk fokozni , hiszen ezért vagyunk mi! De! A lényeg, hogy mindig visszatérsz és a besziket olvasva szerintem mindig gazdag élményekkel távozol ! :)
Legyen csodás napod !
Várunk vissza ! :)

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Barbit a hétvégén hívtam, de nem vette fel viszont hétfőn kaptam tőle egy SMS-t; hogy a héten elérhető és tudunk egyeztetni. Ezt néhány telefonhívás követte és így fixáltunk le egy újabb 4 kezes programot. Nati visszatért, ezért ő lett a másik lány.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Busszal és metróval, valamint hajóval is jól megközelíthető és a parkolás is megoldható. A Duna Plaza-tól egy olyan 5 perces séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A jól ismert Marina part. Az ő kuckójuk örökre az emlékeimben marad. A megszokott 3 szobás lakás és most a középen lévő szobában voltunk. A szobában tatami és masszpad is van egy kisebb polc és egy fotel a ruháknak. A szobával szemben lévő fürdőben töltöttem el huzamosabb időt és itt is tisztaság uralkodik, mert Barbi megjegyezte, hogy a mostani helyzet miatt a higiéniára még jobban kiemelt figyelmet fordítanak. Minden van ami kell és igazából nem érzékeltem változást itt, mert az igaz, hogy kb. fél éve jártam itt.
BARBI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Barbi egy igazán helyes arccal és közepes méretű cicikkel megáldott lány. Formás popsiját több képén is hangsúlyozza. Hosszú haját a masszázs idejére összefogja. Kecses lábai vannak és ami a képekről nem jön át az a kisugárzása. Olyan valamit képvisel amit nem lehet szavakba önteni. Megalapoz egy hangulatot és azt végig fenntartja az egész szeánsz alatt. Emiatt nem lehet kihagyni őt. A frissebb képein látható fehér-rózsaszín melltartó-tanga-combfix trióban fogadott. Natiról majd nála

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem, mert velük már másfél éve nem találkoztam. Nem tudom mi tartott vissza, de Nati hosszú szabija egy picit közrejátszott ebben.
Miután megérkeztem gyorsan bemutatkoztam nekik és szerencsére be tudtam azonosítani, hogy melyik lány kicsoda. Cipő le és bevezettek a szobába. Gyorsan levetkőztem és elvonultam fürdeni. Visszatértemkor ők mg fehérneműben voltak, de mikor beléptem a szobába akkor levették a textilt.adtam egy-két puszit mindkét lánynak és utána elfeküdtem a a tatamin. Ők a két oldalamra telepedtek; Barbi a tükör mellé, Nati pedig a masszpad felőli oldalra. Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat és megpróbálja ezt fokozni amíg foglakozik a vendégével. Nati nem csak asszisztál ehhez, hanem kiegészíti és érezteti velünk, hogy amit átélünk az a valóság. Mindketten haladtak felfelé, Nati a térdhajlatomig mindent átmasszírozott, míg Barbi a hátam alsó és középső régióit barangolta be. Nati feljebb haladt a csípőmig és Barbi eközben a lapockáimat dolgozta meg. Simító és lazító mozdulatok váltottak egymást, mert gyengéd és érzéki fogások voltak ezek. Barbi újabb adag olajjal bekente a testét és keresztirányban elkezdett csúszkálni a hátamon. A cicikkel és a felsőtestével csúszkált rajtam amikor Nati elkezdett a kezével a kényeztetésbe. Ez ment néhány percig, majd eljött a varázsszó: megfordulhatsz.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megfordultam és Barbi folytatta a csúszkát immár a mellkasomon és Nati szorosan mellém helyezkedett és hol a kezével, hol pedig a szájával kényeztette a velem egykorút. Nati pozíciót váltott és az egyik lábamat a térdei közé vette és a puncijával azon csúszkált és velem szemben folytatta a csúszkát. Ezalatt Nati elkezdett egyre hevesebben franciázni és egyre kéjesebb érzések kezdtek kavarodni bennem. Ez így folyt egy darabig, majd Barbi a punciját a a hasamra helyezte és én a melleit kezdtem simogatni.Kértem Barbit kicsit helyezze odébb a testsúlyát, mert kezdett kényelmetlen lenni a pozíció és egy kis helyezkedés után folytatta a csúszkát. Szerettem volna érezni Barbi franciáját is; ezért cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket. Éreztem, hogy már nincs sok hátra nekem és kértem, hogy váltsunk a szokásos pózra, ami annyit tesz, hogy ők hanyatt fekszenek és én közöttük térdelek. Felvettük ezt a helyzetet és én a négy cicire engedtem az utódokat.
Megtöröltek és amíg kiterültem a tatamin addig hoztak egy pohár vizet. Eljött a második tusolás ideje és kértem tartsanak velem, de egyikük sem igazán akarta helyszűke miatt, de Nati végül beleegyezett.Megmostuk egy más testét és egy picit incselkedtem vel a tus alatt. Visszamentem a szobába és felhúztam a gönceimet; valamint rendeztem a csokrot. Az előszobában felkaptam Natit és forogtam vele párat. Ugyanezt Barbival, csak ez vele nehezebb volt, mert ő nem mosta le magáról a masszázsszereket és még csúszós volt a teste. Búcsúpuszik és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A csokor mérete az új átlag, de a kapott élmény itt sosem átlagos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindketten évek óta vannak a szakmában, de még mindig ugyanolyan nagyszerű élményt nyújtanak, amit szinte sehol máshol nem lehet átélni. Részben ezért is járok hozzájuk egy ideje és szerintem kár volt egy ilyen hosszú szünetet tartani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 5db
(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

(2020-03-17) : A szobába visszatérve a tatamira invitált és megszabadult ruháitól mert hát ő ezt meztelenül végzi. előre jelezte hogy egy kicsit lehet hideg lesz az olaj vagy a keze de ez engem nem zavart mert kifejezetten jól esett érintése. A vádlimmal kezdte s haladt fel a combomon a csípőmig ahol elidőzött.

nagyon jó: 15db
(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

(2019-07-21) : A mennyországban éreztem magam.Közben többször mélyen egymás szemébe néztünk:) Szép lassan kezébe vette a velem egykorút,húzogatni kezdte le-fel,majd finoman szájába vette azt. Kényeztetni kezdett.Nem túl erősen,nem túl gyorsan kényeztetett,csodálatos érzés volt. Időnként egészen "mélytorkos szerűen" eltűntem a szájában.

: 21db
(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.

(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.

(2020-07-27) : Masszírozást a lábammal kezdte, kaptam egy jó kis talpmasszázst is amire fokozottan szükségem volt és nagyon jól is esett! :) Közben egész sokat beszélgettünk (vagy inkább csak én tartottam szóval...), a múltkori alkalommal elég szótlan voltam, amit elfogadott . Most viszont már kicsit közelebb éreztem magamhoz így érdeklődve beszélgettem vele.