2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jázmin szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 14:58:14

vakar
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Szia kedves Vakar! Nagyon szépen köszönöm ezta sok dicsérő szavat❤️remélem még sokszor lesz hasonló élményben reszed nálam!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, minden probléma nélkül, keddről csütörtökre. Rendszerint kérés nélkül is küldök aznap reggel egy megerősítő SMS-t a biztonság kedvéért, meg hogy a hölgy is esetleg tudjon rá reagálni, ha mégsem tudunk randizni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zuglói szűk utcácska, kocsival könnyen megközelíthető, de a parkolás nem egyszerű. A tömegközlekedés is relatíve jó, bár metró nincs nagyon közel, a Népstadion vagy a Keleti után még át kell szállni, de a 7-es busz közel van és az 1-es villamostól sincs messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy egészen tágas lakás, amiben Jázmin egyedül rendel, és aminek sajnos csak egy szobája használható arra, amiért az ember Jázmint felkeresi. Fürdő és a szoba teljesen rendben van, tiszták, ízlésesek, a célnak megfelelőek. A szobában van egy keskeny álló tükör is, ami öltözködésre kiváló, de csak valamennyire lehet mozizásra is használni, sajnos nem a több helyen látott fekvő formájú dolog.
Jázmin egyedül rendel a lakásban, ha nem számítjuk a két falatnyi kutyáját. A kutyák általában az elején kötelességüknek érzik, hogy (messziről) kicsit ugassanak, ilyenkor Jázmin viccesen fegyelmezi őket és ennyi is a szerepük, a randi további részében nem vesznek részt.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mindenre kiterjedően alapos és csakis a makktársak iránt érzett felelősségtől vezéreltetve számtalanszor megismételt minőségellenőrzés után felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy Jázmin teljesen megfelel a képeinek.
Feszes test, óriási szilikoncicik, szolizott és finom bőr, szőkére festett haj (+póthaj), feltöltött ajkak, életveszélyes magassarkú, határozott smink, néhány tetkó, vagyis a képeknek és a bemutatkozó szövegnek megfelelően egy igazi pornósztár várja az embert, kb. Nicole Aniston, Riley Steele, Krystal Steal, Devon vagy Nikki Benz stílusában (kérésre további szakirodalom a szerzőnél).
Minden egyes alkalommal a megerősítő SMS-ben kérem Jázmint, hogy normál ruhában fogadjon és ezért most is így tett. Szeretem látni a testét ruhában és élvezem, amikor ruhában kezdi az actiont (CFNM?) és aztán később, ha már tényleg útban van a ruha, csak akkor veszi le.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Teljesen elképesztő, de szinte mindig pont ugyanazt csináljuk és még soha nem tudtam megunni (bezzeg Jázmin…), pedig nálam a hölgyekhez járás egyik nagy motivációja a sokféleség keresése és az újdonság izgalma.

Először állva simogattam egy kicsit meg beszélgettünk (ő ruhában, én nem), aztán az ágyon négykézláb állva alaposan végigcsókolgatta a testemet. Gyorsan lefeküdtem az ágyra félig ülő helyzetben, hogy jól láthassam, ahogy franciázik, mert nagyon szeretem nézni.

Mivel tudom, hogy mindig szeret nagyon erősen kezdeni a franciázással, már direkt előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat. Ahogy egyre jobban belemelegedtünk, egyre pornósabban szopott, ami azt jelenti, hogy a szájában a farkammal torokhangokkal nyögdécselt, négykézláb állva szopva twerkelt stb. A kezdeti finomabb francia és a későbbi keményebb szopás után megint szintet léptünk és felálltam és a még mindig négykézláb lévő Jázmin elé álltam és így kezdtünk bele a kényszerfranciába, alias megdugtam a száját. Ez olyasmi, amiben Jázmin szerintem verhetetlen, én pedig egyre keményebben dugtam illetve amikor nem löktem, akkor a fejét húztam rá a farkamra ütemesen. Az érzés, a hanghatások, a látvány (tükörben a feneke hátulról, miközben szopik…) leírhatatlan, szerintem Sasha Gray is csak három lépésről jelenthet Jázminnak. Bár nyilvánvalóan semmi gondot nem okozott neki az átlagos méretű farkam, mégis úgy tett (hangokkal, mozgással), mintha éppenhogy csak kezelni tudná a munkadarabot. Hosszú ideig keményen kúrtam a száját, nyalattam a golyóimat alulról és egy idő után a négykézlábból átváltottunk oda, hogy felé térdeltem és úgy dugtam a száját. Eközben a ruhája végig rajta volt és azon keresztül a melléhez dörzsölődött a zacsim, ahogy a száját kúrtam.

Mivel ettől kis híján elmentem, átmeneti szünetként kértem, hogy én nyalhassam egy kicsit. A kölcsönös franciát aztán Jázmin pár perc múlva leállította azzal, hogy félreérthetetlenül a tudomásomra adta, hogy mégis inkább ő szeretne franciázni.

Amikor már majdnem szétdurrant a farkam a sok jótól, megkértem, hogy húzzunk fel gumit, mert nem mehetek el úgy, hogy meg nem dugtam. Ezzel valószínűleg ő is egyetértett, mert ügyesen felpattintotta a gumit és kérdezte, hogy hogyan szeretném. Missziben kezdtünk, rádőltem, átöleltem és keményen megkúrtam, miközben Jázmin még szép szavakkal bíztatott is, ami mindig jó hatással van rám. Kis doggy is következett, de éreztem már, hogy nem bírom sokáig… Úgyhogy abban maradtunk, hogy mégegyszer visszamegyünk a térdelős kényszerfranciába és így csináltuk addig, amíg már lehetetlen volt visszatartani. Amint behajtottam a visszatarthatatlan elélvezés egyirányú utcájába, kivettem a szájából a farkamat és az előre egyeztetett módon az arcára lőttem egy csíkot meg a szájára a maradékot. Egy kicsi jutott a ruhára is. Kis híján elájultam, komolyan.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag történt és bár egyértelműen az átlag felett van, de a kinézet, a szolgáltatás és a hozzáállás is, ezért szerintem teljesen megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ezeréves visszajáró vagyok Jázminnál, már a harmadik lakásába követem és még sokat is fogok menni. Az első dolog, ami eszembe jut róla, hogy Jázmin a Profi. A legjobban azt szeretem benne, hogy tényleg azt érzem rajta, hogy mindent belead, hogy a vendég jól érezze magát. Abszolút az ügyfél a fontos, minden körülötte forog abban az órában, hogy fizikailag és mentálisan/egó terén is kielégüljön. Ez általában is nagyon ritka, de egy annyira bombás és ügyes nőnél, mint Jázmin, különösen értékes. Szoktam is mondogatni neki, hogy ha én is olyan lelkiismeretesen végezném a munkámat, mint ő, akkor már nem itt tartanék..!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

MrKnox
Gondolkodási időt kapott
2020-07-03 12:46:51
Ah, I see you are a man of culture as well ;D Korrekt, kerek írás az oldal egyik legnagyobb múltú, és valóban tán legmegbízhatóbb állócsillagáról.

2020-07-03 10:26:20
így kell megírni egy beszít, részletes és minden lényeges részt kibont.

2020-07-02 18:09:17
Jól leírtad mennyire élvezetes Jázminnal egy kényszer franciával megfűszerezett óra.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

(2019-06-13) : Az ágyra térdelt és elkezdett full pornósan szopni. Ez nem francia, nem orális szex hanem szopás. Amit Ő művel azt eddig 1 lány tudta hozni senki más. Köpködés nagyon minimális kézhasználat és néha néha egy egy szó is elhegyja a száját,

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

felejthetetlen: 42db
(2020-08-07) : Csókolóztunk, csókoltam arcát, nyakát, cickókat, a barnított testét, ahova csak eljutottam. Jázmin ágyéka különösen ápolt, ezért is élvezettel nyaltam a puncit.

(2020-05-26) : Zuhanyzás után az ágyon várt négykézláb kutyusként. Egyből a lényegre térve, A velem egyidőst vette kezelésbe szájjal.Nem kímélte magát, minden módon kényeztette. Őrjítő a technikája, pornós a legjobb jelző rá. Volt gyenge kezezés is, köpködős cumizás,

(2020-05-26) : A törülköző is lekerült rólam, és egy olyan kényeztetés vette kezdetét, amitől lábaim remegni kezdtek, majd egy kis idő után a levegő kapkodásom is irányíthatatlanná vált számomra. Gondoltam ennek fele sem tréfa,

nagyon jó: 65db
(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

: 158db
(2020-09-14) : A fürdőből visszatérve az ágyon várt vendéglátóm, aki nem várt túl sokat és azonnal nekemesett..Nem volt ellenemre a dolog, Jázmin teljesen mélyreengedve komoly hanghatásokkal igyekezett a csúcs felé terelni! Mondanom sem kell,a lehető legjobb irányt választotta, kilátással a csodaszép,kerek popsira! Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja!! Pláne állva, néha az ágy szélére fellépve,remegő lábakkal!

(2020-09-14) : Egyszeri francia történet volt hosszan elnyújtva. Bár kényszert nem kértem, azért a szopás az bőven a keményebb fajtából volt, enyhe kényszer elemekkel. Néha kis öklendezésel, bár kérdeztem, hogy meddig mehet a "durvulás" egyszer szólt is, hogy talán túl toltam. Abszolút pornós feeling egy olyan bestiával, aki mintha csak egy pornófilmből lépett volna elő. Annyira jó és extra volt a francia, hogy nem is nyergeltünk át másik témára, talán majd legközelebbi látogatáskor.

(2020-02-24) : Franciával kezdett én pedig moziztam. Jól csinálta gyorsan kemény lettem. Az ágy mellett álltam ő pedig az ágyon térdelve szorgoskodott rajtam, és pár perccel később végem is lett.