2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Tia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 12:57:55

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ritkán jutok el hozzá, mert az elérhetősége számomra problémát jelent. Hétköznap korán bezáródik a mókaház ajtaja, én pedig hoppon maradva várom a kínálkozó lehetőséget és alkalmat. Végül úgy tudtam intézni a dolgaimat, hogy pár nap múlva felé tudjak gurulni a reggeli órákban. Szerencsére neki is megfelelt az általam javasolt időpont. Egy tucat levélváltás alatt megbeszéltünk mindent, majd vtr-en megerősítettem érkezési szándékomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Mint mindig most is autóval érkeztem hozzá vendégségbe, és jó szokásomhoz hűen a szomszédos parkolóban támasztottam le a térfigyelő kamera látószögében. Onnan már csak pár perces sétára van a kis birodalma. A parkolás még mindig ingyenes és tömegközlekedéssel is megközelíthető az ingatlan.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Panelház nem túl magas szintjén található a bujaság ajtaja. A lakás nagyon szépen és igényesen felújítva. Az ilyen típusú ingatlanokért nem vagyok oda, de Tia kéjkuckója nagyon tetszik. A romantika szobájában szép nagy franciaágy, ami minden vágynak teret ad.
Tia külseje
Tetszett:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy kis nyári ruhában várt rám az ajtó mögött, de az sem melegítette sokáig a testét. Igaz azt reméltem, hogy fekete koktélruhában láthatom majd ismét, de így sem ért csalódás, a mosolya kárpótolt mindenért. A képek magukért beszélnek, tükrözik a valóságot. Az arcáról csak azért nem írok egy mondatot sem, mert nemrégiben egy vendéglátó hölgy azzal traktált, hogy az bizony már diszkréciót sért. Nekem tetszik és ez a lényeg!

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
4
Csók:
4
Nagyon éheztem már a közelségére, majd amikor megpillantottam az ajtóban csak azon járt a buksim, hogy ott helyben megszeretgetem. Szerencséjére féken tudtam tartani vad ösztöneimet, így be kellett érnie egy szenvedélyes csókkal. A cipőm lekerülése után a szobájába kísért, ahol minden felesleges textiltől megszabadultam, majd irányt vettem a fürdő felé. Tusolás után visszatértem, majd becsukódott mögöttem a kéj birodalmának ajtaja. Éreztem és tudtam jól, hogy végre a vágyaink elszabadulhatnak.

Tia időközben megszabadult a ruhájától, ezért a vetkőztetésére nem kellett időt és energiát pazarolnunk. Az ágy mellett álltunk, majd közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé. A nedves textiltől megszabadított, majd finoman játszani kezdett a hímvesszőmmel. Pár perc múlva a fülébe súgtam egy kérdést, ami a francia nyelvre utalt. Határozott és pozitív válasza után az ágyra ült és ajkai ölelésébe vette péniszemet.

Finoman nyalogatta a makkom, miközben ajkaival körülölelte hímvesszőmet. A kezét csak arra használta, hogy a tövénél megmarkolja, de attól nem kellett tartania, hogy megfutamodik a játszótársa. Pár perc után az ágyra feküdtem, majd Tia a lábaim közé került és úgy folytatta tovább a kényeztetésem. Jó volt nézni és érezni, ahogy ki-be jár a szájában a rudazat, közben a nyelvével simogatja kéjrudam.

Báli ruháért nyúltam, aminek a felkerülésében segítettem, mert attól tartott kedves vendéglátóm, hogy a körmeivel sérülést okoz majd nekem. A felöltöztetésem után helyet foglalt rajtam, utána lovagolni kezdett. Az első percekben csak sétalovaglás volt, bemelegítettünk a vágtához, majd egy szenvedélyes csók elcsattanása után a derekánál megragadtam, és vadabb iramot diktáltunk. Ajkaink összeforrtak, de néha elkalandoztam a melleihez és élvezettel csókolgattam a szépségeket.

Gyönyörködtem a látványban ahogy lovagol rajtam és ki-be jár benne a hancúrlécem. Éreztem, hogy közel a végállomás, nemsokára elélvezem. A fülébe súgtam a kérdést, hogy hol szeretné érezni az ejakulációmat, mert csak pillanatok választanak el tőle.

Érezni akarta az ízét, na és persze én is a szájában szerettem volna lenyugodni, ezért lepattant rólam, majd mellém térdelt. Lehúzta rólam a gumit és a következő pillanatban a szájában láttam a hímtagomat. Élvezettel falta ágaskodó péniszem és olyan finoman pörgette a nyelvét rajta, hogy nem bírtam ellenállni az élvezeteknek és a szájába élveztem.

Tisztálkodás után arra kértem, hogy dobja magát gerincre, mert a számat szeretném használni, de azt sem beszédre. Miután kényelembe helyezte magát az ágyon, érzéki csókokat lehelve a testére haladtam lefelé, hogy megízleljem végre. Finoman nyaltam a csiklót, s közben kezeim sem tétlenkedtek. Simogattam ahol értem és miközben a nyelvemmel kényeztettem, folyamatosan a reakcióit figyeltem. Kitartó nyelvjátékommal végül sikerült eredményt produkálnom, így az élvezetek terén kiegyenlített lett az állás.

Orgazmusa után nem sokat pihentünk. Pár szenvedélyes csók után feltérdeltem az ágyon és vártam, hogy ismét ajkai ölelésébe kerüljek. Tia az oldalára fordult és ismét a szájába vette péniszem. Finoman játszott vele, s miután újra aktívnak éreztem magam, felhúztam a báli ruhámat.

Szemből támadtam és a bejutás sem okozott különösebb problémát. Alkalmi vendéglátóm lábaival a győzelem jelét formálta és így adta tudtomra, hogy kerüljek beljebb a vágyai kapuján. Behatolásom után vadul szeretkeztünk. A lábait felhúztam, hogy minél mélyebb benyomásokkal adjam a tudtára, hogy nagyon tetszik a móka. Élvezettel udvaroltam és bírtam volna még szuflával, de az ágy feletti órára pillantva észre kellett vennem, hogy a játékunknak az idő lassan véget vet.

A fülébe súgtam, hogy a francia nyelvet nagyon kedvelem, beszéljen hozzám egy kicsit, és akkor biztos meglepem valamivel... Miután kényelembe helyeztem magam az ágyon, a gumit eltávolította és mellém helyezkedve a szájában találtam magam. Arra kértem, hogy lassan csinálja és a keze se tétlenkedjen. Finom játékával nagyon ráérzett, hogy mire van szükségem, így a meglepetésem sem várhatott már sokáig. Ajkai ölelésében, simogató nyelvjátéka közben a szájába élveztem. Az ejakulációm után finoman szopta tovább és addig kényeztetett, amíg a virágom hervadni nem kezdett.

Gyors törölgetés után elmentem zuhanyozni, majd öltözködés közben beszélgettünk. Időm leteltével elköszöntünk egymástól egy finom csókkal, utána elindultam gályázni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Vannak akik a Tia vázájában hagyott virágcsokrot az új fővárosi átlagnak hívják, én viszont a városi átlag felett mondanám. A szobában található szekrényre raktam az egyéb ajándékommal együtt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tia karjaiba ritkán jutok el, pedig nagyon kedvelem a társaságát. Az utóbbi időben csak a reggeli órákban sikerült, ahogy a mostani találkozásunk is, viszont nagyon jó vele kezdeni a napot. Ismét jót szeretkeztünk egy korai órán, majd feltöltődve távoztam tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-08-08) : Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.

(2020-03-14) : Ahogy elkezdte a nyelvét pörgetni a farkamon már nem bírtam tovább és telelőttem a kis szájacskáját. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendőbe tüntette el az utódokat. Szünetben megmaszírozott. Nem masszőr de nagyon jólesett. Mikor végzett finoman jelezte, hogy jöhet a második menet.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

(2020-08-05) : A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál.

(2020-07-08) : egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre.

nagyon jó: 6db
(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

(2019-12-21) : 69-be fordulva azután - partnerem kelyhének látványában-illatában gyönyörködve, orális kényeztetését élvezve - kisvártatva, hatalmas, "filmszakadásos" orgazmussal elért a vég...

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,