93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Laura 38 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-02 11:19:47

kalandor_
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Laura a bemutatkozásában ezt írja:
„Egy huncut, életvidám nő vagyok, aki szívesen kényeztetne téged. Cicis csúszkamasszázzsal csábítom, minden porcikád.”
Azért látogattam meg Laurát, hogy kiderítsem, valóban huncut-e, és a hagyományos testrészeken kívül milyen egyéb porcikáimat tudja még kényeztetni. A tapasztalataimat a beszámolóban részletezem.

Ez volt a második találkozásom Laurával, az első randink pozitív élmény volt, és kíváncsian vártam, hogy az újabb, immár kicsit könnyedebb és lazább találkozónk, hogyan sikerül majd.
Az előző napon hívtam telefonon és szinte azonnal fel is vette. Mivel már ismertük egymást, a találka részleteit nem kellett egyeztetnünk.
A következő napra szerettem volna időpontot megbeszélni vele, de a pontos kezdési időpontot még nem tudtam megadni, csak annyit, hogy valamikor négy és öt óra között szeretném meglátogatni. Megígértem neki, hogy másnapi napirendem pontos ismeretében délelőtt küldöm a Vtr-t, ami a kezdési időpontot is tartalmazza majd. Szerencsére ez neki is megfelelő volt, azt mondta előtte még úgyis elintéznivaló ügyei vannak.
A megbeszéltek szerint másnap délelőtt küldtem a Vtr-t, amit nemsokára vissza is igazolt.
Nagyon rugalmas volt, amit ezúton is köszönök neki.
Az eddigi tapasztalataim alapján állíthatom, hogy Laurával a kapcsolattartás mind telefonon, mind üzenetben kifogástalanul működik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet Laura már a telefonban megadja, de a Vtr is tartalmazza. Navigációs rendszer nélkül is nagyon könnyen és egyértelműen megtalálható. Az ingyenes parkolás megszűnésével parkolóhelyet is lehet találni a környéken. A tömegközlekedés szintén kiváló, a Lehel tértől 4-5 perc könnyű séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület egy régebbi építésű sarki társasház. A bejutás nagyon egyszerű, nem kell se liftezni, se lépcsőt mászni. A lakás nagyon szép, tágas, tisztaság és kulturáltság jellemzi, egyáltalán nincs szalon hangulata. A barátnőjével ketten használják, de most is, és az első alkalommal is egyedül voltunk.

A szoba a célnak teljesen megfelelő a szükséges felszerelési tárgyak rendelkezésre állnak, tatami, masszázságy, (nem használtuk) kis ülőalkalmatosság, kellemes fényviszonyok, halk zene. Nagy szerencsém volt, mert a tükröket pont az előző nap szerelték fel, így a vizuális élmény is biztosított volt.

Tágas, kulturált, épített zuhanyzós fürdőszoba, minden szükséges földi jóval felszerelve. Tusfürdők, dezodorok, szájvizek kis műanyagpoharakkal, minden többes számban, de számolgatni nem szoktam.
Ráadásul még szauna is van, de most nem használtuk. Laura felajánlotta, hogy ha egyszer mindkettőnek alkalmas lesz, a program végén meghív majd egy kellemes szaunázásra is.
Laura 38 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ilyenkor szokott előjönni az a közhely, hogy a hölgy a valóságban szebb, mint a képeken, és ez most is igaz.
Laura egy gyönyörű nő, aki után biztosan megfordulnak a férfiak az utcán. Azt előre elárulom, hogy én is megfordultam utána az utcán. Részletek a beszámoló végén.
Az adatlapon megadott adatok valósak, Laura mindene formás, nagyon egyben van. Az arc nálam fontos szempont, Laurának kifejezetten bájos arca van, lófarokba kötött szőke haja kiemelte az arca oválisan szabályos szépségét.
A szemei már az első pillanattól huncutul mosolyogtak, nekem nagy szerencsém volt, mert lehetőségem volt különleges színű és szépségű szemeiben gyönyörködni nemcsak a masszázsszoba félhomályában, hanem természetes napsütésben is.
A bőre jó illatú, kellemes tapintású, és mivel nem szolizik, szép fehér. A kebleiről annyit, hogy természetesek, nagyon formásak, teltek, jó tapintásúak és kellő súlyúak, így csak a velük való foglalkozással is kitölthető lenne a program.

Mivel mindenben a természetességet szeretem, így nem igénylem a tűsarkút és az egyéb csábító és vadító fogadóruházatot sem. Nem emlékszem rá, hogy az első alkalommal említettem-e ezt neki, vagy csak egyszerűen ráérzett, de egy egyszerű, könnyű ruhában várt, amelyben nagyon tetszett. Mivel második alkalommal találkoztunk már ismerősként, mosolyogva és puszikkal fogadott, sőt a puszik mellé kaptam jókívánságokat és öleléseket is. A puszikat és az öleléseket nyilván én is viszonoztam, ráadásul galád módon kihasználtam a lehetőséget és az eltévelyedő kezeim megállapították, hogy a ruhácska alatt bizony se felül, se alul nincs semmi. Laura nagy huncut, mert gondolom ebben nem volt semmi hátsó szándék, kizárólag a nagy meleg miatt nem vett fel semmit a ruha alá!

Bementünk a szobába, átadtam kis ajándékomat, letétbe helyeztem a csokrot és megbeszéltük a programot. Mivel a találkozónk időtartama másfél óra volt a hagyományos felvezetés, masszázs, levezetés beosztásnál maradtunk, majd a kapott törülközővel eltávoztam a fürdőszobába.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A masszázs részről nem sokat tudok írni, de ilyen helyekre egyébként sem a masszázsért járok. Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

Mivel előző nap a jobb lábam sportolás közben megsérült, arra kértem Laurát nézze meg, lát-e rajta valamit. Ehhez felkapcsolta a világítást, alaposan szemügyre vette és megtapogatta a vádlim, majd közölte, hogy nem lát semmilyen komolyabb bajt, valószínűleg csak egy húzódás lehet.
A biztonság kedvéért ezt a területet nem masszírozta meg, egyébként egy jóleső teljes testmasszázst kaptam.

A masszírozás során számomra nagyon fontos a beszélgetés, ami segítheti az összhang és az esetleges szimpátia kialakulását. A beszélgetésünk során sok mindent érintettünk és megállapítottuk, hogy nagyon sok esetben hasonlóan látjuk a világot. Sok mindenről beszélgettünk, és rájöttünk arra is, hogy van egy közös kedvenc sportágunk, amelyiket hetente űzünk. Nem, ez nem a hastánc, még csak nem is a zumba, mert ezeket Laura szereti, én egyiket sem próbáltam még, hanem a tenisz a közös sportunk. Az is kiderült, hogy Laura inkább egyéniben szeret játszani, míg én inkább a páros játékot kedvelem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Felvezetés
A fürdőszobai hadművelet sikeres abszolválása után visszamentem a szobába, ahol ahol megdöbbenve tapasztaltam, hogy Laurát nagyon megviselhette a kánikula, mert már ruha nélkül várt. A felvezetés egy kis gyönyörködéssel kezdődött, amikor is természetesen én gyönyörködtem Laurában, és nem fordítva. Utána egy kis puszilgatás, ölelkezés és simogatás következett, majd jobbnak láttuk, ha birtokba vesszük a tatamit. Kérte, hogy helyezkedjek el kényelmesen és megkezdte a kényeztetésem. Először a testemmel foglalkozott, jóleső simogatásokkal, birizgálásokkal, apró puszikkal halmozott el.

Egyszer csak váratlanul közölte, hogy igen jól hasznosítottam a fürdőszobában lévő illatanyagokat és mit szólnék hozzá, ha ezért jutalmul egy kicsit megharapdálná a fenekemet. Ez a kérdése elég váratlanul ért, mert emlékeim szerint olyan már volt, hogy én puszilgattam és harapdáltam egy női popsit, de ez fordítva még soha nem történt meg. Laura, mint a bemutatkozásában is írta igen huncut, a beleegyezésemet igazán meg sem várta, hanem gyorsan a tettek mezejére lépett. Számomra ez egy teljesen új érzés és nagyon jó élmény volt. Mi ez, ha nem huncutság? Lányos zavaromban azonban egy nagy hibát is elkövettem, mert elfelejtettem viszonozni a gesztust, így a kölcsönösség ebben a tekintetben ezúttal elmaradt. Viszont nem felejtek, kölcsön kenyér visszajár!

Fordulás után szemből is simogatott, majd egyre érzékenyebb helyekre tévedt a keze. Mikor már kellően felcsigázott, feltett egy újabb keresztkérdést, hogy mit szólnék hozzá, ha az ajkait is bevetné. Laura nagyon huncutokat tud kérdezni. A választ most sem várta meg, hanem azonnal nekilátott az ajkaival kényeztetni. Többféle technikát bemutatott, volt amikor csak szájjal, volt amikor kézzel és szájjal, volt amikor a rudat, volt amikor a zacsit kényeztette, de azután hamar rájött, hogy a makkom kényeztetését és nyelvelését szeretem a legjobban és utána már inkább csak erre koncentrált. Kis idő múlva rákérdeztem a kölcsönösségre, teljesítette a kérésemet, ügyesen rám fordult, és ekkor én is megismerkedhettem a puncijával.

A babapunci rajongókat ki kell ábrándítanom, mert Laurának nem babapuncija, hanem igazi, gyönyörű ápolt és illatos női puncija van, amit nagyon élvezetesen lehet puszilgatni, nyalogatni és kényeztetni. Közben Laura is folytatta a kényeztetésemet, és ez a dupla örömforrás elég gyorsan a vesztemet okozta. Mikor kezdte érzékelni, hogy közeleg a vég, a kézimunkát befejezte, és csak az ajkaival folytatta, és így lett fantasztikusan jó nekem. A romok eltakarításához Szilviát hívta segítségül, de rögtön meg is haragudott rá, mert Szilvia nagyon száraz volt és ezért mindenhova odaragadt. (meg is beszéltük, hogy legközelebb Szilviát lecseréli egy nedvesített változatra)

Levezetés
A masszázs után újra az erotika került előtérbe.
A felvezetéshez képest Laura bővítette a repertoárját, új eszközöket is bevetett. Itt is puszilgatással és simogatással kezdett, majd megkérdezte, hogy mit szólnék egy kis csúszkához, de a válasz most sem nagyon érdekelte, és már neki is kezdett. Egyébként is imádom a csúszkát, de olyan cicikkel, amelyekkel Ő rendelkezik igazán fenomenális élmény. Először hason feküdtem és mindenhol éreztem a telt és súlyos kebleit, a megkeményedett bimbókat, valamint a (nem baba) punciját siklani testemen.

Ekkor egy újabb huncutkodást talált ki, és a jobb fülemet kezdte el a cicijével kényeztetni. A cicijétől kicsit olajos lett a fejem is, de az élmény bőven kárpótolt! Kiderült, hogy a fülemnek igencsak jól esik a cicivel történő kényeztetés, a legjobb pillanat az volt, amikor a duzzadt bimbó utat talált a fülkagylómhoz. Laura huncutsága nem ismer határokat!
Gyorsan el is döntöttem magamban, hogy a fenékharapdálás mellett a fülcsuszkát is kérni fogom legközelebb. A ráhangolódás után a végkifejlet hasonló volt az első kényeztetéshez. Most ő kérdezte meg, hogy megismételjük-e az első menetet, az igenlő válaszomat most megvárta, majd megfordult, és máris a számon volt a puncija és egy hosszas kölcsönös kényeztetés kezdődött. Annak ellenére, hogy többször befordultam a célegyenesbe, a célszalagot átszakítani már nem tudtam, pedig Laura mindent megtett a boldogságomért.

A végén még volt egy kis időnk, de a masszázs helyett Laura úgy gondolta, hogy inkább odabújik hozzám. Már megint ez a huncutkodás! Ezt az ötletét - is - maximálisan támogattam. Nagyon kellemes érzés volt a testünk érintkezése, így a hátralévő idő beszélgetéssel és simogatással telt. Ez az odabújos beszélgetés és simogatás a randink egyik csúcspontja lett számomra.

Időnk lejártával kimentem zuhanyozni. Egyszer csak váratlanul megjelent Laura is, beállt mellém a tusolóba és segített eltüntetni az olajat. Itt most nem felejtkeztem el a kölcsönösségről, én is tusfürdőt nyomtam a markomba, hogy a legolajosabb részeknél besegítsek. Érdekes módon a legolajosabbnak a gyönyörű cicik bizonyultak, így ott kellett a legtöbbet tevékenykednem.

A tusolás után visszamentem a szobába és felöltöztem. Ekkor bejött Laura is, már utcai ruhába öltözve, egy könnyű felső, egy halásznadrágszerűség és egy csinos kis szandál volt rajta. Megállapítottam, hogy Laura felöltözve is nagyon nagyon jó nő! A jól sikerült randiért átadtam még egy kis meglepetés ajándékot. Az ajándékot együtt bontottuk ki, ezzel is egy újabb közös élményhez jutottunk, ráadásul úgy láttam Laurának is tetszett a kis meglepetésem.

Lejárt az időnk, távozáskor megkérdezte, hogy zavarna-e ha együtt mennénk el. Engem ez nyilvánvalóan nem zavart! Sőt!

Kiértünk az utcára, elköszönés, puszi-puszi, (azt hiszem ez volt az a pont, ahol a barátnő-feeling mérő szenzorom a túlterhelés miatt kiakadt!), majd Laura jobbra, én pedig balra el.
A beszámolóm elején írtam, hogy Laura olyan jó nő, hogy a férfiak megfordulnak utána az utcán. Én sem voltam kivétel! Az elválás után körülbelül három másodpercig bírtam és megfordultam Laura után! (pedig előtte másfél órán keresztül élveztem a társaságát)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszéltek szerint. A randi elején letettem a masszázspadra egy kis ajándék kíséretében, bár szabadkozott, hogy jó lesz a végén is. Extráról nem tudok, a másfél óra a pesti átlagnak tekinthető.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Újra idézem Laurát:
„Egy huncut, életvidám nő vagyok, aki szívesen kényeztetne téged. Cicis csúszkamasszázzsal csábítom, minden porcikád.”

A beszámolómból remélem kiderült, hogy Laura maximálisan betartja ígéreteit, és valóban elég sok huncutkodást elkövetett ellenem. Természetesen mindegyiket megbocsátottam neki. Az is igaz, hogy minden porcikámat /még a fülemet is/ felhasználta a kényeztetésemhez.

Az általam megélt és leírt program lehet, hogy sok olvasónak kevésnek tűnik.
Lauránál nincsenek extrák, nincs csók, nincs ujjazás, nincs puncis csúszka, nincs mélytorok és egyéb pornós elemek. Ennek ellenére az intelligenciájával, kedvességével, pozitív kisugárzásával, szépségével, huncutságával, életvidámságával és természetességével teljesen levett a lábamról.

A besorolásom és a rangom miatt a rendszer csak „jó” értékelést engedélyez számomra, de ha lenne lehetőségem, akkor „felejthetetlen” lenne a minősítésem. Felmerülhet a kérdés, ha ilyen pozitív véleménnyel vagyok Lauráról és ilyen jól éreztem magam vele, akkor miért nem „Istennő” lenne a besorolás? Ennek egyszerű oka van, mégpedig az, hogy szeretnék még Laurával randizni és abban bízom, hogy a következő találkozónk még ennél is jobban sikerül majd. Ha most kimaxolnám a besorolást, akkor viszont nem lenne fejlődési lehetőség Laura számára, és én sem tudnék már jobb besorolást adni.

Kedves Laura! Végezetül még annyit tennék hozzá, hogy ha egyszer nemcsak egyest, hanem vegyes párost is szeretnél játszani, rám bizton számíthatsz, nagyon szívesen lennék a páros társad. Már magam előtt látom azt a jelenetet, ahogy a csinos tenisz ruhácskádban előrehajolsz egy labdát felvenni, én pedig a popódban gyönyörködöm.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-07-02 05:45:15

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-04 07:18:14
Jó, de túl sok ennyi nem kell.....elzsibadtam mire elolvastam

2020-07-03 03:14:58
A végére elfáradtam,mire elolvastam,de amugy teljesen jó a tájékoztatás

2020-07-02 17:36:18
Gratulálok! Igazán informatív beszámoló kettőtök harmonikus találkozásáról. Köszi, hogy élményedmegosztottad velünk. A hölgy eddig is a kedvencek között volt, de most előre került a listán.

2020-07-02 15:19:31
Ez egy részletes, informatív, nagyon jó írás lett! A Hölgy valóban különleges lehet, ahogy a leírtak alapján olvasom!

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-20) : Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért.

(2020-07-15) : Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó.

(2020-06-15) : én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük,

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

nagyon jó: 1db
(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.

: 2db
(2020-07-08) : Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre

(2019-09-28) : Finom olajjal vagy krémmel, most hirtelen nem tudom, elkezdte leápolni az ölemet, és határozottan masszírozni kezdte a férfiasságomat és környékét, viszonylag hamar eredménye is lett a finom és értékes érintéseknek