2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szofi szexpartner
LEHETNE JOBB
szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-01 18:48:49

atomanti555
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
2
Képek száma:
2
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi reagálása

Kedves Nagytudású!
Sajnálom, hogy ennyire zavaró volt számodra a cigi , alkalmanként szoktam dohányozni csak, erre a továbbiakban oda fogok figyelni. Az elmúlt hónapokban fogytam két kilót, talán azért lehetett az a meglátásod a melleimmel kapcsolatban amit írtál, de szerintem pontosan ugyanúgy néznek ki mint a fotókon, amiken kizárólag a tetoválásaim vannak leretusálva. Nem igazán értem ezt a beszámolódat, hisz nem az elsö alkalommal voltál nálam. Elöször úgy gondolom, minden rendben lehetett ( bár arról nem írtál íly lelkesen) ha visszajöttél. Szerintem a keserü szájízt neked az elszámolás okozta, bár én úgy gondolom korrekt voltam. A telefonban azt mondtad,hogy egy órát szeretnél velem tölteni, ezért a rózsák számát ez alapján határoztam meg, hisz nem kellett volna elmenned, ha te nem döntöttél volna mégis úgy, de ez nem az én hibám volt.
Azért köszönöm hogy idöt szántál a beszámoló megírására! Sok sikert a további keresgetéshez!
Puszi
Szofi

Szofi beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk aznap egyből felvette és meg is beszéltük egy órával későbbre a találkozót
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem 5 percre voltam tőle . Gps pontosan oda visz. Érkezéskor emelet ajtó megadás után könnyen meglett az ajtó is. Villamos jár a ház előtt .
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel tiszta,rendezett,a törölköző kicsi de nedvszívó,tusfürdő 4 vagy 5 féle
Szofi külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Melltartóban fogadott és egy bugyiban. Az arca kedves aranyos. Magasságra is az esetem szóval első pillantásra nagyon kellemes.

Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
3
Ujjazni:
4
Megérkezésem után az ajtó mögül előbújós jelenet nagyon kellemes volt . Helyes pofi csilingelő hang kellemes stílus. Mikor a folyosón közelítettem az ablakból integetett mivel dohányzott éppen. Szóvál beszélgettünk miközben ledobtam a ruháimat aztán irány a fürdő. Mikor visszaértem nem volt még a szobában de szólt hogy azonnal jön . Gondoltam elmegy fogatmosni meg öblíteni egyet szájvízzel. Nem ment. Gondoltam hátha megoldotta a csapnál a konyhában. Nem oldotta meg. Sajnos ahogy elkezdődött dolog vagyis csókokkal ,azonnal kiderült számomra hogy ez itt nem lesz a legjobb csókcsata. Aztán áttértünk a rfanciára amit viszont nagyon jól csinált,ugyan mélytorok egyáltalán nem volt de azért így is kellemes élmény. Aztán lekerültek a ruhadarabok ahol is egy kicsit meglepett a szilikon cicik állapota . Megmondom őszintén hogy eddig csak feszes szilikon cicikkel találkoztam de itt sajnos nem ilyeneket találtam . Végül gumit kértem és azt hogy üljön rám szemből íg is lett vége. Nem szerettem volna tovább maradni ezért zuhanyoztam és elindultam.
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
2
Nem kértem extrát nemmis tudom hogy van e . A telefonban megbeszéltek szerint rendeztük a dolgot. Egy órát beszéltünk meg kaputól kapuig 30 perc volt de egy óràt kért . Nem problémáztam .

Rózsacsokor
fél órás randira 16, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sajnos időről időre bele futok ilyen helyzetekbe . Még két öra múlva is olyan íze volt a számnak mintha elszívtam volna egy doboz cigit. Tudom hogy ki van írva hogy dohányzik . Nem szokott zavarni mert szokták tudni kezelni. Most itt nem sikerült . Nem leszek visszajáró vendég nála.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-28 21:36:38
Érdekes történet. Ha csak a te írásod lenne itt akkor is fura a dohányzás dolog. Hiszen szerepel az adatlapon. A másik furcsaság, hogy te visszajárosként erről eddig nem tudtál ? Beszámolóban sehol semmi utalás hogy már ismered Szofit ! Eddig minden O. K. volt még sem írtad meg? Akkor most minek? Az elszámolást már meg sem említem, hiszen ha te mentél el hamarabb...

2020-07-06 08:03:31
Engem viszont megnyugtatott hogy dohányzik,attól féltem hogy ő nem,ugyhogy számomra jó lesz!

2020-07-04 11:35:02
Dohányzik: nem
Ez van most az adatlapján.
Összkép
Tudom hogy ki van írva hogy dohányzik .
Ezt írtad Te. Hol nézted az adatlapját???

Amúgy tárgyilagos , tapasztalatok alapján készült riportot olvastam Tőled , amit értékelek.A smúzoló stílustól eltér , ellentétben az itt megjelent írások negyrészével.

2020-07-03 20:54:53
Tisztelt D4v3!
Azzal kezdtem, hogy “nézze el nekem, valószínűleg én vagyok fordítva bekötve...” Azt gondolom ez teljesen tükrözi, hogy tiszteletben tartom a véleményét!

D4v3
Lelkes irogató
2020-07-03 20:49:34
Lala, ez az ő véleménye és így írta meg. Tartsd tiszteletben. Te máshogy írsz, mást tettél volna. Ő ezt. Nem vagytok egyformák.