39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-17
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
Nikol szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nikol-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 23:54:33

Jázminfan
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nikol reagálása

Nagyon szépen köszönöm!
Puszi

Nikol beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-01

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Hosszú, kényszerű kihagyás után új élményre vágytam. Kedvenceim közül már ki volt szemelve egy lány, de amikor megláttam a listámon még nem szereplő Nikol hirdetését, arcképes fotóit, rögtön végem lett. Végigolvastam beszámolóit és eldöntöttem, hogy ő lesz az, akit visszatérésként először meglátogatok. Írtam neki üzeneteket, röviden válaszolt rájuk. A hétvégén viszont átmenetileg nem volt elérhető az oldala. Mivel saját maga kezeli a hirdetését és már kapcsolatban voltunk, megírta, hogy ezúttal a hét második felében lesz elérhető. Erre készültem fel és foglaltam másfél órás időpontot délutánra, melyet visszaigazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet a VTR egyeztetéskor megkaptam. Egyértelmű hogy hová kell menni. A Béke tértől 5 perces sétával elérhető a lakás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megfordultam már abban az új építésű háztömbben, igen kellemes (de sajnos megismételhetetlen) emlékek kötődnek hozzá. Pár perccel az időpontom előtt érkeztem. Kivártam, pont akkorra lett tiszta a terep a bejáratnál a diszkrét bejutáshoz. Felhívtam Nikolt. Akkor hallottam először a hangját. Megadta az ajtajáig vezető útmutatást. A lépcsőházi ajtón túl két lift van, a bal oldalit kell használni. A megadott emeleten már könnyen megtaláltam a résnyire nyitott ajtót.
A lakást többen használják, minden lánynak saját szobája van. Nikolé egy félszobányi méretű, de kényelmesen el lehet férni benne. A masszázsra, hancúrozásra tatami szolgál. Mellette tükör található a látvány fokozására. A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel, tehát teljesen rendben van az is.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nikol nem mert kikukkantani a folyosóra, de ennek komoly oka volt: csábos, szexi alsóneműben várt rám. :-) Nem beszéltük meg, hogy miben fogadjon, de jól eltalálta. Nála nincs zsákbamacska, hiszen fotóin mindent megmutat! A valóság persze ezt felülmúlja, hiszen meg is lehet érinteni. :-) Annyi különbséget azért megemlítenék, hogy nem volt így kisminkelve, haja pedig nem kiengedve, hanem a praktikum kedvéértkét tincsbe összefogva volt. Az elbűvölő mosolya az első pillanattól kezdve végigkísérte találkozónkat.
Kézfogással és puszival üdvözölt, majd előttem tipegve bevezetett a szobájába. Én persze mágnesként vonzódtam a formás popsi után... A szobában elsőként átnyújtottam neki kedvenc édességét, amelynek láthatóan nagyon örült.

Action
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
4
Közös fürdés:
4
Profi masszázs:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Rövid, ismerkedő beszélgetés után lezuhanyoztam. Utána nagyjából megbeszéltük a programot. Mivel én a masszázst is kedvelem, javasoltam kezdjünk azzal. Nikolon ekkor még rajta volt a szexi fogadócucca, melytől gyorsan megszabadult, nehogy olajos legyen. Én meg csak bámultam a meztelen, felettébb kívánatos testét. Hasra kellett volna feküdnöm, amíg az nem ütközik akadályba, de nem tudtam megállni, hogy ne öleljem meg és üdvözöljem csókokkal a cickóit. Ezután magamnak parancsoltam hasra fekvést. Hölgyem a bokámhoz helyezkedett, olajat csurgatott rám és közepes erősséggel, gyúró mozdulatokkal kezdte a lábszáramnál a masszázst. Kérésemre ezt csak röviden, frissítő jelleggel tette, majd a hátammal folytatta. Kellemes volt amit csinált, közben pedig beszélgettünk.
Majd egyszer csak elcsendesedett, masszírozó mozdulatai érzéki cirógatásra változtak. Ujjaival a fenekemen kezdett játszani és egyre lejjebb ment. A gátamat és a golyóimat izgatta lehelet finoman. Rendkívül jól esett, mert elég régen volt ilyenben részem. Kicsit megemeltem magam, hogy az éledező hímtagomhoz is hozzá férhessen. Kihasználta, így egyre nehézkesebbé vált a hason fekvés. Feltette a már várt kérdést: "Megfordulsz?" Nem kellett elismételnie. Hölgyem ekkor egy flakont vett elő, bekrémezte magát és engem is citromos illatú krémmel. Átfutott az agyamon, hogy lesz így oda-vissza nyalakodás? De nem volt lehetőségem ezen töprengeni, mert négykézláb, popsival a tükör felé helyezkedett és a szerszámommal a cicijein kezdte szétkenni a krémet. Nosza én sem maradtam tétlen, kezeimmel ott simogattam őt, ahol értem.
Hamarosan felegyenesedett és a kezével folytatta izgatásomat. A hosszú kihagyás sajnos nem volt rám jó hatással, éreztem, hogy ebből idő előtti robbanás lehet, ha ezt így csinálja tovább. De hiába kértem, nem eresztett, csak nevetett rajtam és élvezte, hogy lingamos mozdulatai milyen hatással vannak rám. Végül könyörögnöm kellett, hogy kegyelmezzen nekem! :-)
Hogy időt nyerjek, javasoltam, cseréljünk helyet és én fogom őt kényeztetni. Nem volt ellenére az ötlet. Simogatni kezdtem, aztán az arcához hajoltam és szájon pusziltam. Pár pillanat múlva már csókolóztunk. Egy perc múlva muszáj volt otthagynom ezt az érzéki szájat és lefelé indultam. Elidőztem a hetyke ciciknél. A citromos krém sajnos kissé rontott a bőre ízén, így tovább álltam a puncihoz. Oda szerencsére nem jutott krém. Érzékien kezdtem a nyelvemmel kényeztetni, melyre jól reagált. Lecsukta a szemeit, de még azután is mosolygott! A kezeink összefonódtak, átadta magát az élvezeteknek. Nem kellett sokat nyalakodnom, hogy elélvezzen. Megköszönte, mert a héten ez volt a kezdő napja és jó ideje nem volt orgazmusa. Mivel nagyon szeretek kényeztetni, nekem ez külön öröm volt.
Én közben semmit sem vesztettem keménységemből, így csókok mellett jelzésként a hímtagommal bökdöstem a Nikol punciját. "Bontasz gumit?" - szólt a kérdés. Naná! Felgörgettem és készen álltam a rég nélkülözött aktusra. Hölgyem figyelmeztetett, hogy legyek óvatos, mert szűk hüvelye van. Ellenőrzésként bedugtam az egyik ujjam, simán befért, tudtam nem lesz gond. :-) Persze nem rontottam ajtóstól a házba, ő háton, én oldalt fekve helyezkedtünk és így illesztettem a puncijához a szerszámomat. Lassú mozdulatokkal haladtam egyre beljebb. Hamar megszokta a méretemet, így misszionáriusra váltottam. Széthúzta a lábait, hogy mélyebbre juthassak benne. Közben mosolyogva néztük egymást, néha csókolóztunk is. Felettébb jó volt ez így, de Nikol pózcserét kért. Négykézláb fordult kérésemre, mert a popsiját még alig tudtam szemre vételezni. Puncijához illesztettem kemény dákómat és ráhúztam a feszes popsiját. Őrülten izgató volt az aktus így is. Néztem őt a tükörben is, látszott, hallatszott, hogy neki sem közömbös, amit csinálunk.
Az érzések, hangok és a szituáció folyamatosan vitt a csúcs felé, mígnem egy nagyot élveztem a gumiba. Nem lankadtam le, így még egy ideig le tudtam vezetni orgazmusomat. Utána szétcsatlakoztunk, megtörölgettük magunkat. Visszavágót ígértem ezért Nikolnak. Szabadkozott eleinte, hogy neki elég egy orgazmus is, de aztán mégis elfeküdt a matracon. Érzékien simogatni kezdtem a felsőtestét, majd az ágyékát. Jól fogadta, így idővel a számmal kényeztettem tovább. Megjött egy idő után a hangja, a finom remegések, de aztán egy ponton elakadtunk. Félbehagyni, kérdésekkel megzavarni itt már nem akartam, ezért óvatosan a mutatóujjammal besegítettem a G-pontján. No ez telitalálat volt, mert egyre hangosabb, a puncija pedig egyre nedvesebb lett, mígnem kb, negyed órányi kényeztetés árán ismét elélvezett. Levezetésként finoman még nyaltam tovább, betakarítva a puncinektárt, de ezúttal ő kért kegyelmet. :-) Miután magához tért, megerősítette, hogy jól éreztem, mert tényleg nagyobbat élvezett, mint elsőre.
Hölgyem ekkor nézte meg az órát és ahogy sejtettem, másfél órányi időm igencsak fogytán volt. Már csak egy zuhanyzásra volt lehetőségem, ahová kérésemre velem tartott. Utána öltözés, búcsúpuszi és immár új élményekkel feltöltődve irány a város forgataga.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóból ez is megtudható. A helyszínen szóba sem került, a találkozó végén hagytam ott a komódon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszatérőként egy nem régen visszatért lányt választottam és nem bántam meg ezt a hirtelen döntésemet. Olyanra sikerült vele a találkozó, amilyennek előzetesen elképzeltem. Részem lehetett egy kellemes masszázsban, utána egy még kellemesebb aktusban, Nikol két orgazmusával megfűszerezve. Történt mindez egy fiatal, modell szépségű lány kedves társaságában. Aki ráadásul megfelelő partnerrel aktív részese az eseményeknek, át tudja magát adni az élményeknek. Olyan érzésem volt, mintha egy barátnőmnél lennék. Részemről szeretnék majd visszatérni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-01 19:07:36
Hosszú idő után egy nagyon jó beszivel törted meg a csendet és milyen csodás élményről írtál, gratulálok, remek volt!

2020-07-01 14:48:39
Köszönöm az értékeléseket és az üdvözléseket! :)
Meglepődtem, hogy ketten is a hét legjobb beszámolójának tituláljátok, mert nem érzem úgy, hogy ez a beszámolóm kiemelkedő lenne, hiszen nem voltam mindenben olyan részletes, mint régebben. Persze jól esik a dicséret. :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-01 13:46:16
Örülök hogy újra visszatér Jazminfan. Bravó az irasert.

2020-07-01 10:04:21
Csatlakozom Linear-hoz, a hét eddigi legjobb beszámolója!

2020-07-01 09:56:19
Graulálok mindkettőtöknek az élményetekhez. Nikol nagyon aranyos és jó partner.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-07-12) : Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Nikolnak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam

felejthetetlen: 7db
(2020-10-19) : Adott krémet, neki azzal jobban esik. Hasra feküdt, így kezdtem. Simogattam, ahol csak értem, nyaktól bokáig, lassan, hogy esetleg ő is élvezze, és hogy a tenyerem is kiélvezze. Kb. 10 perc után, elnézést kértem, de az ajkaimnak is be kellett járniuk ugyanezt az utat. Részegítő illata van, és nem csak a krémtől... Éreztem az ajkaimmal azt a selymes bőrét, finom csókokat leheltem rá mindenhol.

(2020-08-16) : Élvezi hogy élvezetet nyújt. Ismét oldalról csúszkál rajtam, mikor szája először ér a legérzékenyebb pontomhoz. Finoman kezd hozzá. Most mindenért megfizetek, gondolom magamban. What you give is what you get. Elnyújtja, nem akar gyorsan kivégezni. Pedig én már nagyon szenvedek a gyönyörtől. Nagyon jó az egész együttlét. Túl jó. Nem akarom hogy vége legyen.

(2020-07-12) : Szerintem neki is tetszhet a közös mutatvány, mert újra megjön a hangja és előbb mélyen magába fogadva élvezkedik, majd hirtelen gyors vágtába kezd, ami tovább növeli a hangerejét.

nagyon jó: 1db
(2020-07-01) : Javaslom hát, feküdjön inkább kényelmesen a hátára, hogy az érezhetően küszöbön álló élvezethez juttassam. Combjai közé telepedve ezt hamarosan sikerült véghezvinni, mit hangjai elültével aranyosan megköszön. Kis lazulás után mellé térdelve ismét ajkai ölelésében vagyok, majd kérem a védelmet.

: 3db
(2020-09-05) : Nagyon jól masszíroz, elmondása szerint tanulta is pont úgy ahogy én szeretem.Lábaknál kezdte és úgy haladt felfelé szakszerűen és figyelve a letapadásokra ami nagyon jól esett. Végig lehet vele beszélgetni mindenről nagyon értelmes lány , de ha csak lazítani szeretnél az sem okozna neki problémát.A vége felé a középső résznek elkezdett cirógatni és elhangzott a szó amit már nagyon vártam! "Megfordulsz"

(2020-07-24) : Annyira jól csinálta, ahogy a csúszka közben a falloszomat a krémes kezével masszírozza, és a vizuális látvány a tükörből, hogy le kellett állítanom, mert menten elélvezek. Beöltöztetésem után nyeregbe pattant , aztán váltottunk misszionárius pózra,

(2020-07-21) : Ezután kaptam egy hát masszázst ami nagyon jól esett. Megfordultam gumit húzott és meglovagolt amikor már kezdett jó lenni akkor, hogy ne süljek el idő előtt fordultunk doggyba majd misszionáriusba.