28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Tantraeva erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Tantraeva-

Nem prémium hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 14:57:36

Balazs11
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tantraeva reagálása

Kedves Balázs! Koszonom, hogy elvezted a világomat, és engem választottál. Eva

Tantraeva beszámoló erotikus masszázs Budaörs 2020-06-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen elértem telefonon. Bejelentkeztem és már egyeztettünk is időpontot. Itt és más oldalon illetve saját weboldalán is hirdet.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Parkolni a ház közelében tudtam. Nagyon könnyű odatalálni. Busz is megáll a közelben. Diszkréten megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kijött elém az utcára és bevezetett. Egy erre a célra kialakított masszázsstúdióba vezetett le a lépcsőkön át. Ízlésesen és a masszázsnak megfelelően, ahhoz passzolva volt berendezve. Tiszta zuhanyozó, száraz kilépő, száraz finom törülköző segítette a megérkezést. Minden tiszta és rendezett volt. Számos tusfürdőt láttam, közöttük a baba ami illatmentes. Egy matracon vagy alacsony ágyon voltunk. Félhomály, halk zene hűvös tiszta levegő és teljes nyugalom fogadott. Minden adott volt, hogy ráhangolódjunk AAA tantrára.
Tantraeva külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő hölgy fogadott. Nagyon meleg hangja és keze van. Nagyon határozott és egyben kedves, segítőkész jellemét tapasztaltam meg ottlétem alatt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Első lépésben a fürdés után egymásra hangolódtunk kendőben. Pontosabban nagyon lágy érintésekkel ő közeledett. Számomra olyan volt, mint amikor fáradtan megérkezem és nagyon kedvesen köszöntenek. Körbe szeretgetett. Minden mozdulat alapvetően koreografált volt, de mindig éreztem, hogy figyel rám, és alkalmazkodik is hozzám. Ahhoz hogy kitárulkozzak egy idegen ember előtt, számomra fontos, hogy fogja a kezem, hogy elfogadjon, támogasson.
A kendő lekerült, hason fekvő részben finom érintések és kicsit határozottabb masszázs váltakoztak. Háton is volt csúszka, aztán fordulás után is. Amit megénekeltek elődeim, tényleg van olyan rész, hogy nagyon közel jön hozzám alsó testével. Csak úgy kapkodtam a levegőt.
Masszázs közben finoman lehetett simogatni a határok betartásával. Nekem már voltak tantra masszázs élményeim így ahhoz hasonlítom. Az erős személyisége nem tudom, hogyan fogalmazzam, megtartó volt. Megtartott engem és biztonságot nyújtott. Biztonság, azért fontos mert a tantrában az egész személyemet adom, nemcsak a testemet, legalábbis akkor működik jól. Talán hogy első alkalom, emiatt még többet jelentett a biztonsága.
Fokozatosság, mert hogy maga a tantra egy fokozatosság. Olyan mint a potméter amit csavarni lehet, így fokozatosan nő a feszültség. A normál szex pedig egy két állású kapcsoló. NA itt a tantra is egy ilyen fokozatosság volt. Folyamatosan nő az izgalom, de ez még kevés, mindezt megtoldja még azzal, hogy minden lépés után egy kicsi lazító fázis jön és utána az újabb izgalom. két lépés felfelé, egy vissza, megint kettő fel, egy vissza. Olyan mint a légzés. Ki, be, ki be, és egyre magasabb szinten. Hihetetlen méretekbe lehet így eljutni.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Lehetett magömléssel vagy a nélkül kérni, természetesen kézi befejezésről lehet csak szó. Úgy érzem, felmentem az űrbe.....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrákat. Nem is kérdeztem rá. Nekem így volt kerek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nehéz helyzetem van egy ilyen értékelésben, mert maga a tantra annyira egyedi dolog, nem lehet más masszázshoz és szexhez mérni. Még nehezebb róla fogalmazást írni, mert nem beszélünk róla, nem használjuk a szavait.. Én rábíztam magam, és vitt a fellegekbe. Sokat szorongok a munkám miatt. Itt minden feszkóm elszállt. Megérkeztem, és koncentráltan távoztam. Azt hiszem, azokat nem éri csalódás, akik tisztában vannak a tantrával és nem várnak más dologra. De akik tényleg tantrára mennének, és ezt keresik, azoknak nagyon ajánlom tegyenek nála látogatást, nem fognak csalódni. sőt! Üdv minden látogatónak, Balázs

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tantraeva erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Balazs11
Belát a dolgok mögé
2020-07-02 08:06:59
Teljesen igazatok van, egy órával a tantra után írtam, és a hév vitt. Valóban a leírások hiányosak. Pedig magával ragadó személyisége és vonzó alkata, tekintete van. Sokáig csukva volt a szemem, így az érintéseit és a lelki tartalmakat tudtam jobban megjegyezni.

2020-07-01 19:28:26
Azért értékelem jóra, mert tantramasszázs lévén valóban nem lehet szaftos részletekről tudósítani. És az összkép sok mindent leír. DE: a vendéglátód személyének ilyen semmi leírásával nem szabad beszámolót beküldeni. A hölgyet tiszteled meg azzal, hogy a személyiségéről és a te benyomásaidról a külsejét illetően megfelelő tájékoztatást adsz.

2020-07-01 18:56:16
A tantra világába való belépés nem mindenkinek ajánlott. A szexuális energia lassú áramoltatása és a lélek simogatása az érintésekkel, az igazi egyéniségeknek ajánlott. Bocs, a kis kiegészítésért,, írásod tartalma hozta felszínre.
Valóban nehéz a tantra varázsát bemutatni, Neked sikerült, gratulálok. Ennek hatására sikerült eleresztettem, hogy a partnered bemutatása (külső) kicsit vékonyra sikeredett.