2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Anetta szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Anetta-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 12:29:15

sug83
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anetta beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Többször kerestem telefonon és amikor sikerült egy közvetlen, cserfes lánnyal beszélhettem. Mivel több nappal előtte tudtunk beszélni, így az általam javasolt időpontban megegyeztünk, de kérte hogy aznap tíz órakor erősítsem meg érkezésem (amit persze meg is tettem:) ) A randink időpontját VTR-en is megerősítettem és itt kaptam meg a címet is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Az opera ház környéke, itt a parkolás nagyon nem egyszerű, de az utcában van két parkoló ház is, ott a parkolás megoldható. A távolabbi olcsóbb ezért öt perc sétát rászántam (időmbe belefért) és a megadott címre időben érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szépen felújított körfolyosós ház, a belső lévő udvaron üvegfalú lifttel lehet feljutni Anettához. A lakásba belépve egy előszobában találkoztunk először, ahonnan két szoba nyílt meg a konyha. A lakás szépen felújított, jó elrendezésű, igényes berendezésű, a randikhoz ideális mert a fürdő a közvetlen a baszobából nyílik. A fürdőben kád és sok tusfürdő, szájvíz, puha törülköző várja a vándort. A baszobában méretes francia ágy adja a keretet az érzéki élményeknek.
Anetta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képein arccal hirdet, így csalódás nem érheti a vándort. Belépésemkor az ajtó mögül előlépve egy vékony, csinos, fekete hajú lánnyal találkozhattam, aki egy vajszínű mini köntösben várt rám. Azonnal csókkal illetett és közvetlen módon oldotta az ismeretlenség homályát, így szinte azonnal közeli ismerősként beszélgettünk.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az előszobába belépve cipő le, majd bevezetett az élmény szobába, ahol átadtam ajándékaimat melyeket örömmel fogadott. Ruháimat szobainas várta és amíg vetkőztem vendéglátóm üdítővel kínált. Ezután a fürdőt meglátogattam, ahol a rendszer óvatos, fröcskölés mentes használatára törekedtem, részeredményekkel, majd a kapott nedvszívó törölközővel szárazra törölve magam vendéglátóm ágyán találtam magam, ahol Anettával lágy simogatások és beszélgetés közben ismerkedtünk, közeledtünk egymáshoz. A csókra rákérdezve (pandémia okán ) kedvező fogadtatásra találtam és gyors szájvíz öblítés után az események felgyorsultak:) Nyitott köntösétől, mely eddig sem volt akadálya a cirógatásnak, megvált és csókjaival járt kedvemben, hosszan odaadóan. Az ajkak csodás táncát követően nyakát, bimbóit csókoltam, cirógattam, hasát, ölét, combjait lágy simításokkal vándoroltam többször végig, mire megállapodtam illatos puncijánál. Kedvemre való simára borotvált punciját körbe csókolgattam, nyaltam, szívtam, majd ajkai közé bejutva lassan érzékien járattam nyelvem hosszában, majd körözgetve, a csiklóig oda vissza igyekeztem kedvesem érzékeit élesztgetni, s hogy jó úton járok azt az emelkedő csípője és egyre szaporább légzése, nyögései jelezték és nem sokára fejem eltolva, remegve élvezett a drága. Kis pihenő után francia tudását élvezhettem, melyet kezezés nélkül, lágyan kezdve, majd egyre mélyebben eltüntetve lelkesen fokozta élvezeteimet, majd gumihúzás után missziben töltöttük kedvünket, hosszú, mély lendületünket egyre gyorsuló ütemben élvezkedtünk, Anetta pedig alulról tolta punciját hogy az Ő élvezete is minél teljesebb legyen. Fordultunk kutyusba ahol a csattogós dugásban kedvesem lelkesen tolta punciját, élvezhettem karcsú derekának szorítását, húzhattam magamra nagy élvezettel. A vég közeledvén hasra feküdt a drága és így hátulról jutottam a forró punciba, ami lökéseim hatására frenetikus táncba kezdett és lökve szorítva farkam a csúcsra repített. Lenyugvásomig magában tartott, csúszkált még farkamon, szorongatta puncijával hogy teljesen kiürültem, majd a fáradt vitéz kapitulált. A hátra lévő időben beszélgettünk az élményeinkről, napi dolgokról, majd lefürödtem és utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor az előre megbeszélt rózsaszálakat a szekrényen elhelyeztem (ami a honlapján szereplővel azonos volt), ami végig ott maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Anettában egy törékeny alkatú, cserfes de határozott véleménnyel rendelkező nőt ismertem meg, aki tud és akar is vendége kedvében járni és ha belemelegszik csodás élményben részesíti partnerét. Csak ajánlani tudom érdekes egyénisége és lelkes, vendégszerető hozzáállása miatt. Amint tudom természetesen keresni fogom:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anetta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAnetta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2020-08-24) : Kérdőn nézett rám, majd elmosolyodott. Édes a mosolya. Végül behelyezkedett, hogy a bőröst megszájalja. Kérdése már meg sem lepett, hogy hány percet kell szopnia? Mondtam hogy 3. Valahogy nem rémlett az első partin, de most nagyon jól csinálta. Nem fogazott, határozottan cuppant rá, nem kezezett és elég mélyen lenyelt. Ahogy ajka csúszkált az egyszeműn minden centiméterét éreztem,

(2020-08-06) : Kezdtem éledezni, ezt Anetta is érzékelte, majd kis simik után lecsúszott farkamhoz, és azt ajkai közé vette. Nagyon jól franciázik, környéket nem kihagyva kényeztetett, én jobb kézzel simogattam karcsú testét, puncit nem kihagyva. Mikor már keményre varázsolt szájacskájával, most Ő pattintott rám gumit. Fölé hajolva csókolgattam, majd párnát tettem popsija alá, és fogva csípőjét én térdelve szemből csúsztattam cerkám punciba.

(2020-05-11) : Anetta nem ilyen,Ő bizony totál barátnő feelingesen csinálja,nagyon nagyon finoman ér hozzá,csakis szájjal. 5perc francia után kérdezi,mikor dugunk? Mondom ilyen nincs hogy állandóan dugni akarsz.

nagyon jó: 16db
(2020-08-07) : . Megint felhörgött és elképesztő vonaglásba kezdett. Combból kiemelte ölét, csípőjét tolta rám, vagy épp húzta le rólam, ficánkolt, jobbra, balra kifordult. Majd mindkét lábával szorosan körbefogta derekam, hogy utána szétdobja magát. Nyögött, csavarodott, vonaglott alattam. Szerintem Kolumbusz Kristóf is tengeri beteg lett volna attól, ami ott az ágyban zajlott. Folyamatosan azt figyeltem, ahogy dobálja magát ne csusszanjak ki belőle. Szerintem egy bikát könnyebb megülni, mint Anettát megdugni.

(2020-07-13) : 1-2 nyalintás és lágy simogatások után a szájába vette a szerszámom, ettől már az agyamban is erős lüktetést éreztem, nem is beszélve az altáji részről. Fokozta még az élvezetem mert közölte, hogy segítenem kell, össze kell markolnom a haját a tarkójánál és tartanom kell

(2020-01-21) : Miközben nagyon finoman, kéz nélkül, olyan mega-barátnősen keményre édesgette a kistesót én agyon élveztem a látványt és ki is markolásztam magam rendesen.

: 24db
(2020-02-19) : tt jegyezném meg, hogy fogszabályzója van, de ez sem a csóknál sem a franciánál nem volt zavaró. Először én kezdtem el Őt nyalni, amire jól reagált, majd cseréltünk és Ő szopott engem. Gumihúzás következett és elsőként én voltam felül misszionáriusban, majd mikor pozíciót akartam váltani, akkor szólt, hogy nem tud felül lenni, mert nagyon megfájdul tőle a lába. Így maradtam továbbra is én felül, megpróbálva variálni a pózokat, amiket Ő is élvezett.

(2017-03-02) : Elkezdte cirógatni a hasam a férfiasságom körül és szépen óvatosan forró ajkai közé vette. Nagyon jól csinálta még mindig elöttem van a képe. Mivel már majdnem elsültem így megkértem hogy jöhetne-e az aktus része

(2016-02-26) : Mellé feküdtem kicsit simogattuk egymást, majd viccesen "kezet fogott" az ezredessel és bemutatkozott neki, azt hittem nem jól látok, de Ő ilyen, majd hihetetlen finom kéz nélküli franciát kaptam tőle,

lehetne jobb: 1db
(2020-07-31) : sikerült a popsiját, melleit kicsit megsimogatni, de elég sokat fészkelődött, ez az első időszakban nem zavart, azt hittem, majd ráfordul ő is a témára, de nem így lett. Teljesen inaktív volt jópár percig, sem egy érintés, sem simogatás, sem bármiféle kezdeményezés részéről nem történt, a törölközőt sem szedte le rólam

egyeztetési probléma: 5db
(2017-04-19) : Eljött a hetek óta várt vasárnap éjszaka... izgatottan várom őt... 23 óra és sehol sincs... várok még pár percet, hiszen messziről érkezik, biztosan csak csúszik egy kicsit. Vánszorogn...

(2016-12-18) : Pontosan érkeztem, így a megbeszélt időpontban a bejárat környékéről hívtam, de egyet kicsenget, majd foglaltat jelzett. Gondoltam még nincsen készen, és kinyomott, ezért írtam egy SMS-t, hogy megérkeztem,

(2015-05-18) : reggel 9 kor küldtem egy sms-t azért hogy a 10 órai találkozó áll még részemről. oda értem 9:55 10:00 10:05 10:15 kor hívtam sajna nem vette fel a telefont. Többet nem tudok elmondani. Ped...