2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dóri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 09:50:15

Akella
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást, most én is mosolygok :))

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Nézegettem-nézegettem Dóri képeit és nagyon tetszett amit láttam. Sajnos járvány ügyek miatt nem mehettem hozzá, miközben jöttek a beszámolói. Én meg csak pislogtam, míg végül nem bírtam tovább írtam neki priviben. Nagyon gyorsan, nagyon intelligensen válaszolt. Aztán beindult egy kisebb levelezés. Ezt viszonylag hamar lezártam, nehogy tolakodónak érezzen. A beszik meg jöttek és jöttek. Eltelt vagy három hét és megint levelezni kezdtünk. Egyre többet tudtunk meg egymásról és egyre vonzóbbnak találtam Őt. Aztán megjöttek az új képek is. Hát igen, ez igen! A levelezgetés meg folytatódott, mígnem felhívtam telefonon. Az a búgó női hang az előzmények tükrében végleg elvarázsolt. Nnna még csak ez hiányzozz nekem. Egyből beleesten, mint légy a levesbe. Lényeg az, hogy kellemes beszélgetés közben rátértünk az időpont egyeztetésére, majd VTR-en bummm egy nagy pöcsét rá, és kész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szerintem a sport társak körében egy jólismert házban van Dóri rendelője. Az Istvánmezei úti lakókomplexum egy kis ucába kanyarodó része. Az ott kérem tisztelettel, mindennel elérhető. (Repülővel azért macerás lenne a leszállás, nem javaslom)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen renben. Amerikai konyhás kialakítás, ízlésesen berendezve. A dojó-ban egy hatalmas franciaágy, leterítve ropogósan friss lepedővel és egy szobainas a göncnek. A szekrényen tükör. Nem túl kedvező az elhelyezése, úgy hogy szóra sem érdemes.
A fürdőszobában kád zuhanyozóval, bőséges tusfürdő választék, a mosdókanyló felett szájápolási cuccok, pici müa. pohárkák, melyek rendeltetését szerintem nem szükséges ecsetelnem. Az ajtó melletti egy hatalmas puha , hófehér, igen kellemes tapintású törülköző himbálódzik.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát Dóri képeről már annyi irodalmi szintű alkotás született, hogy nem kívánom ezt tovább ragozni. A képek megfelelnek a valóságnak. Meglepetés senkit sem érhet. Ami viszont nincs a képeken: Egy jókedvű, mosolygós, cserfes, csillogószemű intelligens szépség. Hogy soroljam a további kellemetlen tulajdonságait: annak ellenére, hogy úgyszolván kezdő, nagy odafigyeléssel, odaadással , kényezteti partnerét úgy, hogy közben minden rezzenésedre figyel. Ennyire nem lehet profi egy kezdő, pedig az. Nnnna! Most jól lehúztam szegényt. Úgy kell neki.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A lift hangtalanul repített a felhőkig. Miután kiléptem, már nyilt is egy ajtó a közelben és beléptem. Széles mosollyal az ajtó mögül előbújt Dóri. Hát egyrészt miután rajtam volt egy ing, meg egy nadrág, igen túlöltözöttnek éreztem magam az előttem ruhátlanul álló szépséghez képest. Kemény husú, igen formás, olyan ott gömbölödik ahol kell, de mégsincs rajta túlzás típus, kedves, szép arccal és mosollyal és olyan dudákkal, hogy ott helyben ráugrottam volna mint egy vadászpók, de hát...nahát. Ha úgy vesszük, valamelyest ismertük egymást a levelezések kapcsán, de a látvány mindent visz. Puszik ölelések egy kis rövid beszélgetés, vetkőzés majd pancsi.

Visszaérve már egyikünkön sem volt látható rangjelzés vagy bármi öltözékhez köthető cucc. Állva összeölekeztünk. Csókoltam a nyakát, száját vállát és ő sem tétlenkedett. Lehajoltam a keblekhez. Ügyelve a szimmetriára. Mindkettő megkapta ami jár, na persze én is. Nem tudom, hogy hogyan csinálta ecsém Márton, de egyszer csak Dóri kezében volt. Hát hamar rájöttünk, hogy van a közelünkben egy ágy és ott kéne folytatnunk. Nem hagyhatom ki, hogy közben úgy ment a csevej, mintha csak a szomszéd csajhoz ugrottam volna be. Nagyon oldott volt a hangulat. Én sem vagyok feszkós, de Dóri természetes lazasága és vidámsága meghatározta az ügymenetet.

Aztán Dóri elérkezettnek látta az időt, hogy sebességet váltsunk. Á-ááá mondtam , én kezdek. Hát erre szépen hanyatt feküdt, miközben befészkelődtem a lábai közé. Fentről haladtam lefelé. Asszem nagyjából más is így csinálja. Útközben végig csókoltam ahol csak értem. Az ikreknet rendessen meggyúrmáztam meg csókok, meg nyalintások. Dóri légzéstechnikájából arra következtettem, hogy nincs ellenére.

Aztán odaértem. Finoman közelítettem meg a kérdést. A mindenre kiterjedő felmérés a fentről érkező hangok következtében fokozódott. Nnna mondtam Dórinak, most megnézzük, holtartunk. Kukk és áááá mondtam, nagyon szépen kinyílt a virágod. Fokoztam az ütemet. Nem ragozom........ siker. Dóri édesen megköszönte és meg is dícsért. Aztán ő következett.

Hanyatt fekve néztem ahogy a combjaim közé helyeszkedve rácuppan a szerre. Hú de jól csinálta. Azt sem tudtam, merre állok arcal. Javasoltam, hogy forduljon 69-be jó is volt ez, csak az orális technikája olyan leírhatatlanul jó volt, hogy éreztem mindjár itt a vég. Kétségbeesetten mondtam, hogy vávává várjámá én egylövetű vagyok. Hát a legutolsó pillanatban vágtuk be a féket.

Mellém feküdt és símogattuk csókolgattuk egymást. Hát azok az aranykoszús dudák elég komoly figyelembe részesültek. Közben Dóri , Márton ecsém újraélesztésébe kezdett. Hát, ha meghót volna ez akkor is sikerült volna neki. Hihetetlen, hogy ez a lány úgy játszik a férfi testen, mint valami hangszeren. Aztán jött a kérdés, hogy hogyan tovább? Visszakérdeztem, hogy hogyan szereted? Úgy, ha látom a partnerem arcát -----mondta.

Gumi. Akkor én leszek fölül. Úgy is lett. Csókoltam símogattam, közben egyszer csak bent voltam. Elkezdődött a ritmikus gimnasztika. Ment ez, ment ez egy darabig, de a meleg, meg a fene tudja hogy mi, szóval feladtam.
Megint pihi. Közben beszélgetés, kuncorászás, simi meg stb. Aztán megbeszéltük, hogy Orálka segítségevel fejezzük be a szeánszot.

És Dóri megint nekilátott. Nincs ott lazsálázs. Márton ecsém némi lustálkodás után felkapta a fejét , de a tűzparacsot Dóri adta ki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat Dóri az extra. Az elszámolás teljesen korrekt. A rózsaszálakat érkezésemkor az asztalra tettem, habár Dóri erősködött, hogy ráérek a végén. Jobb így mondtam mosolyogva, mert a végén még elfelejtem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri a szépség, és humor mellet, vendégei vágyainak maradéktalan teljesítésére törekszik, sikeresen. Ha laza vagy, akkor megérkeztél a legjobb barátnődhöz egy kis igen rendes egye-petyére. Másnap reggel amikor ébredeztem, a szemem még nem nyitottam ki. Felsejlett előttem Dóri mosolygós arca és az én szám is önkéntelenül mosolyra nyílt. Hát bocsi de, nagyon hülye lennék, ha nem mennék vissza hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-02 13:43:38
Olvasmányosan írsz, hangulatosan fogalmazol. Összegezve tök jó beszámolót írtál.

2020-07-01 19:12:30
Csak összejött a várva várt találkozó és ahogy olvasom igazán élményekben gazdag volt. Hát igen, Dórika kihagyhatatlan :) Gratulálok!

2020-07-01 14:39:53
Köszi srácok. Ez jólesik tőletek. :)

2020-07-01 14:01:51
Aki tud az tud. Nagyszerű beszi. Az utolsó sorral teljesen egyetértek. Gratula nektek.

Outcast
Könyvet írhatna
2020-07-01 12:29:53
Farkas koma, ez ku-ku-kutyajó írás lett :)
Legszívesebben azonnal indulnék....

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 10db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 11db
(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.

(2020-10-13) : Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz.

(2020-06-28) : Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába.