93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
NATI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 05:18:35

Demanto
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés telefonon történt, simán, zökkenőmentesen. A telefonban kellemes volt a hangja, korrekten tájékoztatott az árakról, lehetőségekről. Délutánra sikerült is foglalnom időpontot:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokak által ismert hely, amit senkinek sem kell bemutatni. Parkolás szempontjából senkinek sem ajánlom, nehéz helyet találni, nekem szerencsém volt, pont volt egy szabad hely nem messze a megadott címtől. Villamos, busz is közlekedik itt, ami talán szerencsésebb választás lehet. Az ajtóban hívtam a kódért, és már mentem is fel a lifttel.
Helyszín
Újépítésű ház sokadik emelete, abban lévő kis lakás. A lakás maga igényes, nem túlságosan berendezett, de talán nem is ez a fő szempont most. A zuhanyzó elegendő helyet kínál a tisztalkodásra, lehet válogatni néhány tusfürdő közül. A szobában egy ágy talalhato, igaz a szoba nem túl nagy, de azért megfelel minden elvárásnak. Számomra a legfontosabb, hogy tisztaság van mindenhol.
NATI külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Pont olyan, mint a nem retusált képein. Alacsony, kedves arcú lány, aki egy bodyban fogadott, ami nem sokat takart, engedte láttatni a látnivalókat:)
Mellei nem túl nagyok, inkább közepesnek mondanám őket, feneke jól markolászható. Összességében jó benyomást tett rám.

Erotikus masszázs
Zuhanyzás után elhelyezkedtem hason, és elkezdődött a masszázs, ami ha nem is volt túl szakszerű (ki az aki ezért megy) de mindenképpen alaposnak mondanám. Élveztem a mozdulatokat, miközben én is igyekeztem simogatni őt, ahol tudtam, ami nem volt ellenére:) ekkor már teljesen meztelen volt, legnagyobb megelégedésemre. Különösen jólesett a hátamon való ténykedése, azt nagyon jól eltalálta. Összességében ügyes volt, nem volt hiányérzetem semmilyen szempontból, de azért már nagyon szerettem volna a kényeztetést:)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés azért elég jól sikerült, lehet azért mert szimpatikus voltam neki, amit mondott is:) ezt jó volt hallani. Igyekeztem mindenhol simogatni, fogdosni a melleit, kényeztetni a punciját, előbb csak nyelvvel, majd az ujjaimat bevetve fokozva az izgalmakat.
Nem tudom mivel erdemeltem ki, de engedte a csókot, sőt, nagy beleéléssel műveltük azt, mintha a barátnőmmel lennék.
Utána egy hosszasan elnyújtott lingam masszázs következett, ami később átváltott franciás kényeztetésbe. Néhány pillanatig a katarzisba estem a történtek miatt, és hatalmasat élveztem. Kis beszélgetés után mentem zuhanyozni, majd öltözés, és a tettek mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elszámolás a helyszínen sem változott, szépen elhelyeztem, szót sem érdemelt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jól éreztem magamat, jó volt a találkozó, kielégülten, feltöltődve távoztam, amiért mentem, megkaptam, és ezt nagyon köszönöm.
Ajánlom minden kikapcsolódni vágyó férfi társamnak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.