2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Jessyca szexpartner

szexpartner

Jessyca-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-30 03:39:11

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jessyca beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-30

Egyeztetés
2018 május 2-án 22:45:03-kor így búcsúztam Jessicától a csevegésében: "...Annyit még: mire visszalátogatlak arra a párosra amit beszéltünk a végén, lehet te is elfelejtel. De nekem nem gond. Most már mindegyikőtöknél voltam külön-külön." A páros pillanata most jött el, 2020.06.26-án, több mint 2 év múlva.

Szombatra néztem ki Novát és Jessycát, még csütörtökön megindítottam a VTR foglalást amit nagyon hamar visszaigazoltak, mindkettőjükkel VTR foglaltam, 15:00-re. Pénteken szép hosszúra tervezett alvásomat egy futár megzavarta, 10:00 körül felköltött. Ha már felébredtem ránéztem a beszikre, és kiderült péntekre gondoltak Nováék, hétvégén nincsennek!!! Megkérdezte Nova VTR-ben, pénteken nem lenne jó? Végül is elég régóta terv volt velük a páros, külön-külön már jártam náluk. (Nova 2015 március, Jessyca 2018.május 2.) Mikor még a 19. kerületben voltak akkor jutottam legtovább a tervben. De nem bánom, mert a 11. kerben jobban érzik magukat, az az ő igazi "vadászterepük". Szóval visszaírtam, dehogynem, jó a péntek is. Így a futárnak örök hálám hogy felköltött. :) Ha nincs nem kaparom össze magamat addig, vagy lehet későn olvasom, így azonnal reagáltam és a tettek mezejére léptem, nem érdekelt hogy fáradt vagyok, a két lányt ki nem hagynám!!! Módosítottunk a VTR-en és 15:15 lett belőle. Kapkodva indultam el, időben érkeztem, kb 30 perccel hamarabb.
Megközelítés
VTR-ben pontos címet kaptam, a Bikás Park 4-es metróval és annak a közelében vannak egy nyugodt, csendes részen, nagyon jó helyen. Jó időben mentem, szikrázó napsütést fogtam ki.

Más: első utam nem hozzájuk vezetett, egy bevásárlóközpont ATM-jét simogattam meg, majd amint lerendeztem, tudatosult bennem hogy Úristen!!!! Nincs a telefonkönyvemben egyik lány aktuális száma sem, indulás előtt nem tápláltam be a telóba, csak a vállalásokra néztem rá. Visszafordulni nincs idő. Most mit csináljak? Rögtönzés. Kiérve egy fiú segítségét kértem, kb 18 lehetett, kicsit megszeppenve hozta be az oldalt, Novát az aktuális az első helyen hozta legfelül, ráklikkelt és beírtam telefonkönyvbe. A segítségét köszöntem, remélem nem rontottam meg. :) Butatelóval indultam útnak nem okostelóval.
Helyszín
Igényes környezet a helyszín és a lakás, kivételesen lifteztem. Fel hozzájuk, arra kanyarodva ahogy Nova mondta és be. Megérkeztem. Az új képek, ahol bazi nagy tükröt is lehet látni azok már az új helyszínen készültek, a lányok nagyon boldogok voltak hogy átjöttek, szóvá is tették. Rend, tisztaság, nekem tetsző fényviszonyok és tükör! Király!!! A fürdőszoba jól felszerelt, van pl zuhanyfüggöny is, szájvíz, pohár, ha emlékem nem csal spray is, többféle tusfürdő és hibátlan törülköző amit fürdés után bevittem. Az ágy nagyon nagy, hárman is bőven elfértünk rajta. Nova beszijében elfelejtettem megemlíteni, van klíma!!! 4-es képen látszik, most hogy jön a kánikula pont nagy hasznát lehet venni, és mi vettük is.
Jessyca külseje
Mindkét lány élőben is olyan mint a képeken, sőt jobban néznek ki mint mikor legutóljára láttam őket, bombaformában vannak, most vannak a csúcson. Sokat mosolyogtak, Nova volt a beszédesebb, még engem is simán el tudott ma nyomni, uralta a beszélgetést. A szilikon cici az mindkét lánynál adott, és nagyszerű formáik vannak. Óriási volt a két lány között az összhang, régen Jess mondta hogy gyerekkoruk óta barátnők, ezt most a helyszínen mindketten megerősítették, annak is örültek hogy végre csak ők ketten vannak együtt, semmi más lány. VTR-en volt combfixes kérésem, most nem volt helyszínen. Különösen Jesst néztem volna meg újra piros combfixben (46,47,49,50 képek), de így megnézhettem meztelenül, ez a lány így is egy biombázó, formás és arányos mindenütt, nem kérdeztem sportol-e, de nekem ez egyértelmű. Mivel Nova teste is jó, lehet együtt járnak edzeni, saját feltevés. Millió képe van, a 4-es képe adja vissza őt a legjobban, pontosan így nézett ki 2020.06.26-án délután is. Ennél jobban nem lehet leírni, csak a benyomásokat, az pedig az hogy el voltam ragadtatva, test arc mind szuperek! Ja és a mellek, hűha... Kettejük közül ő a visszahúzódóbb, szerényebb, persze érti Nova minden poénját és együtt mosolyognak. Egy hullámhosszon vannak, amit Nova mond azt Jess simán be tudná fejezni vagy tudná folytatni. Nova volt a fehér csoda Jess a csokicsoda, már ettől különlegessé válik az ő párosuk, de ami igazán különlegessé tette őket az az összeszokottság, más lányok itt ismerik meg egymást és párosoznak, na ők meg nem itt ismerték meg egymást, és más lánnyal nem is párosoznának. Ja igen, mielőtt valaki beindulna, leszbi nincs, a vendéggel foglalkoznak.

Action
Amíg eljutok a fürdőig, addig is beszélgetek velük,mondom jártam náluk, meg amíg voltak "barátnőik" azoknál is nagyon soknál, néha Novával össze is futottam. :) Persze rég volt, már nem emlékezhetnek rám. Nem alkottam annyira emlékezeteset régen hogy emlékezzenek rám ezt tudtam előre hogy így lesz.( Lásd a fenti idézetet) Fürdőből visszajövet a két lány az ágyon vár hihetetlen látvány fogad, még mindig meg kell szoknom hogy most a Mennyországban vagyok, és egyikük szól hogy akkor feküdjek le az ágyra, így teszek, és mint két ikertigris egyszerre esnek nekem, egyik oldalról Nova, másikról Jess puszilgat fent, majd esetemben Nova az aki először rástartol a farkam kényeztetésére, addig Jessel elvagyok, kiderítem hogy szájrapuszi játszik nála, Novával meg megbeszélem hogy nekem nem kell a golyókkal foglalkozni, mondja nem is kapná be a golyókat mert nincs leborotválva, mondom ez a szőr ott védelemnek van meghagyva, hatalmasat nevet majd újra eltünteti a farkam, utána arra emlékszem hogy én mondom a lányoknak hogy ágy mellé állva felváltva játszanak a farkammal, mindkét lány tehetséges és nagyon érti a dolgát, Nova még hangokat is kiad ahogy letorkoz, nem is tudnám eldönteni melyikük szájában jobb lenni, szerencsére nem is kell, hol az egyik, hol a másik lány veszi be. Ez azért is szerencse mert ha csak Nova csinálná kivégezne, nem értem miért, talán a kevés pihenés az oka. Az ő technikája a vadabb, lendületesebb ez is lehet ok. Jessé, a finomabb, lágyabb. Az orál visszatükrözi a két lány egyéniségét, Nova a vadabb, Jessyca a szendébb, bár lehet Jess is be tud vadulni. Most ilyen változatos volt, két eltérő stílusban kényeztettek és ez így volt tökéletes, a változatosság gyönyörködtet. Aztán Novát felállítom, csak Jess marad orálra, Nova melleit kényeztetem, puszikat lopok tőle, ez tőle is puszi szájra, nyelvet és nyálátfolyatást a nyelvesben nem szeret, egyedül Jessyca az egyetlen lány aki után a nyálas farkam bekapja, amúgy nagyon igényes és jófej lányok, miután kimulattuk magunkat az ágyra visszamegyünk.

Az ágyon Jesst választom kezdésül az aktusra, gumihúzás és hátulról dugom, isteni a puncija és a teste látványa, közben Nova van szembe nekem, vele puszik és simogatások valamint a tükörből látom a fenekét, punciját, kölcsönös francia nem fért bele az időmbe majd máskor, pedig mindkét lány puncija szép. Majd Jesst megkérem hogy szemből. Ő mindkét lábat nem tudja feltenni de az egyik nyakamba tétele ugyanazt a feelinget adja nekem. Így vagyunk egy darabig, de ebben a pózban magára marad Nova. Nem szeret néző lenni, na jó nekem ez uncsi mondja és jön és tudom hogy vele folytatom a dugást. Új gumi húzása, mint mondtam igényes lányok.

Nagy bátran mondom Novának mert a csevijében azt olvastam szereti a kemény odab@szást hogy akkor téged lehet jól megpakolni? Mondja de akkor az kemény legyen ám, teljesen szétolt kicsit célozhatott talán arra is hogy Jessel lassúztam. Lelkes vagyok na most akkor megmutatom gondolom fejben és már teszem is be. Na ahogy betettem éreztem hogy ha vadulnék vele 1 perc se lenne, max 30 másodperc, szóval vállaltam a beégést inkább hogy elkönyvel nagyszájúnak, de nekem többet ért a puncija mint 30 másodperc, úgyhogy inkább vele is lassú tempó maradt. Sőt még így is veszélyes volt mert olyan mozdulatokat tud hogy simán kivégez, na ez még nem volt 2015-ben. Szóval meglepett, volt hogy kivettem a farkam, aztán vissza be. Novával sem csak a kutya póz maradt. Vele is kipróbáltam a szembőlt, ő mindkét lábat feltette a nyakamba, közben a szájrapuszik során sikerült elfelejtenem hogy nyelv nem kéne hogy átmenjen egy pillanatra átdugtam, mindketten meglepődtünk, de csak jót nevetett az eseten, semmi harag.

De nem Novában ért a vég Jess volt az aki újra aktivizálva lett mint kivégzőm. Értelemszerűen gumi le, harmadik gumi fel és most Jess lovagolt, így Novára is jutott törődés. Eddig egész jól kontrolláltam míg Jessben voltam, de lovaglóban ő is olyan ringásokat, mozdulatokat vitt be hogy ezért élvezés jár. Utána gumi le, és mivel FLOW-élményem volt velük, belefeledkeztem a dugásba így pont jókor jött Jess lovaglásos elélveztetése. Így maradt idő a második körre, amit mindenképp orálban akartam befejezni. Előtte még pici beszélgetés a horoszkópról, mindketten szakértők a témában. Újra ágy mellé álltunk, a két lány letérdelt és bemutatta francia tudását. Mivel Jessel talán többet foglalkoztam, így Nova mellett döntöttem hogy az ő szájába élvezzek, igazán pornós megoldásra most nem vállalkoztam lehet nem is szabad, azt pedig megbeszéltük hogy ő nem nyelős, hanem kiköpős, így ezt bizonyítandó odafigyeltem és jeleztem is mikor élvezek, nehogy a torkába menjen. Ő pedig teli szájjal felkelt, mellettem egyenesedett fel, hallottam ahogy teli a szája és ment a fürdőszobába, Jessel még maradtam beszélni, mikor Nova visszajött még volt annyi időm letusoljak és folytattuk a beszélgetést, megemlítettem hogy feltűnt még egy csokilány, csak el is tűnt, szívesen láttam volna őket is együtt.
Elszámolás
Ez nagyon könnyen ment az elején fogtam és az ágyon ülő két lány közé tettem, és elmentem fürdeni. Ki van írva az adatlapon, párosnál egy szinten vannak és a vállalásaik is szinkronban vannak, teljesen egyenlőek, mondhatni testvéries, nagyon összetartó, egymást támogató lányok. Egyébként Nova adatlapja a mérvadó a párosnál. Távozóban még megkérdeztem Jesstől szólóban hogyhogy eltér. A vállalások picit különböznek és ahhoz van igazítva a sajátja ez volt a válasz lényege. Igazából mindegy mert párosban nincs jelentősége csak aki szólóban választaná azzal tudatom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valami egészen különleges az ő párosuk, fehér csoda és csoki csoda ilyen MO-on nincs! Én akartam írni az első páros beszijüket, végül a második vagyok, addig vártam, de hál'Isten eljutottam hozzájuk. Végigpróbálnék legszívesebben még pár variációt velük, pl. újra külön-külön, esetleg 1 óra Nova, 1 óra Jess egymás után, vagy 30 perc eltéréssel az egyik lány előbb és így lenne közös fél óra, vagy csak egy sima fél órára felugrani hozzájuk orálra, rengeteg terv átfutott az agyamon, majd meglátjuk mit támogatnak ebből ők, mire lesznek nyitottak. Szerencsére erre a kétlányos felállásra abszolút nyitottak voltak. Az volt a tervem hogy a popós lányokat látogatom, de olyan szép szilikon mellekre leltem náluk ( amúgy a természetest is imádom), hogy a popós terv eltörlődött és megindítottak afelé a lány felé akinek szintén szép szilikon mellei vannak.
Jess egyébként többet ér és jelent mint egy pipa a bakancslistán. Persze ettől még mindenkinek ajánlom aki bakancslistázik.
Ja igen, Jess, és Nova a hétvégén többször is visszaidéztem a tali pillanatait, a szombati nap kihasználatlann maradt, így mégis ti tettétek emlékezetessé még azt a napot is. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jessyca szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-08 11:36:07
Inkább ők az enyémet, köszi Apollo11.

2020-07-02 00:47:09
Tudsz te élni. Egy karóra két galambot ültetni, mindig élvezetes dolog. Jól megtépáztad a tollukat. Vagy ők a tiédet? Engedd hogy egy picit irigykedjek :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-30 20:39:38
Te aztán tudsz élni cimbora. Izgalmas párosításból csmegéztél....hogy én hogy irigyeltelek.

2020-06-30 17:41:53
jó volt olvasni Jess oldaláról bemutatva is ezt a beszámolót. Gratula, a két csaj tényleg királynő :)

2020-06-30 12:12:10
Donhuan17, a rendszer adott egy plusz címkét, de csak az egyik lánynak adhattam, az előbb írt beszi lett a nagyon jó így sajnos be kell érned azzal hogy a mostani beszim jó címkés. Lehet idővel ahogy kapom a címkéket Jess is átkerül a nagyon jó-ba.

FunkciókJessyca legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-08-08) : Egy kis franciával kezdett. életem egyik legjobb franciája volt, nagyon jól csinálta. Gondolom sokan már itt elvéreznek, mert szólt hogy, jelezzem ha mehet a gumi. Nem is kellett sok hozzá, éreztem, hogy nem szabad tovább engednem, mindenképpen szerettem volna érezni őt.

(2018-03-10) : Majd franciásan kényeztetett, utána gyorsan kértem gumit, mert már nem bírtam volna sokáig, szemből misszionárius pózban lett végem. Utána beszélgettünk. Intelligens, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele.

(2015-11-17) : A franciája az egyik legjobb az eddigiek közül (top 3-ban benna van), ahogy rendesen torokra veszi, az valami hihetetlen.Francia után meglovagolt és végem is lett elég gyorsan,

felejthetetlen: 13db
(2020-01-07) : Ezután a hátamra fektetett, és lassan szinte centiről centire végigcsókolta a testem amíg le nem ért a kis barátunkhoz. Ráköpött és egy eszméletlen iramú és intenzitású franciát produkált.

(2019-10-01) : Kértem, hogy egy kicsit a golyókra is összpontosítson, amit meg is tett. Majd rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Igennel válaszoltam, így hát felruházott a vendéglátóm és óvatosan belém ült. A cicik az arcomhoz közel ringadoztak, így hát volt mivel foglalatoskodnom.

(2019-08-07) : Fordultunk, most Ő mutatta meg, mit tud. És hát nagyon tud. Bőnyálasan, mélytorkosan kényeztetett. Gyorsan el is ért volna a vég, de még túl korai lett volna. Gumit kértem, felpattintotta, Ő kezdett felül.

nagyon jó: 23db
(2020-09-09) : . Elkezdett mindenhol csókolgatni, a mellkasomtól lefelé haladva. Közben persze én is igyekeztem megérinteni, ahol csak tudtam. Kutattam himbálózó melleit, végig a puncijáig is eljutottam, amit elkezdet finoman simogatni, kis izgalomba hozva partnerem. Majd Jessyca kezébe akadt immár keményen meredező farkam, amit határozottan megmarkolt, majd szájába vette,

(2020-08-24) : Lehet kihívást lát a farkamban nem menti ki magát, megcsinálja rendesen és többször, nem semmi látvány lenne így sem, de most jön a csúcs, a bőnyálas szopás újraértelmezése: amikor végig beveszi picit bent tartja majd kiveszi szájából és végig köpi folyatja nyállal, de iszonyú mennyiséggel. Ez rengetegszer megismétlődik, folyamatosan köpi a farkamra, úszok a nyáltengerben.

(2020-07-22) : De ezen hamar átestünk, mert kedvesen letámadtak, simogatással, puszikkal. Hamar le voltam fegyverezve, ezt a fajta kedveskedést Jessyca folytatta, én pedig igyekeztem viszonozni, bár nehéz volt, mert közben Nova úgy pippantott, hogy nem volt könnyű mindkettejükre figyelni.

: 71db
(2020-03-13) : A szobába meztelenül fogadott . Lefektettem a hátára körbecsokoltam a testét mire elértem amiért jöttem. (Multkor ez kimaradt) Nagyon szép a puncija ugyhogy nekiestem és sokáig kényeztettem.

(2020-03-11) : Miután elmondta már kellö izgalmi állapot ba voltam hogy elkezdjük az action . Egy fergeteges natur franciával kezdett ami 5 perc mulva átalakult kölcsönösbe. A Puncija ISTENI . Mikor már nem birtam tovább kértem a gumit és Jessy belegugolt

(2020-03-07) : Elég mélyre beveszi, kényezteti, csorgatja rá a nyálát, rásegít a kezével. Ez a jelenet teljesen pornós hatású, amit sokáig nem is lehet bírni. Közben finoman nyögdécsel és a cicikkel is lehet játszani.

egyeztetési probléma: 3db
(2015-07-20) : Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem

(2015-06-26) : Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget

(2014-08-12) : Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után.