Klaudia erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Klaudia-

Prémium hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-29 21:22:57

Macika-
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
A mi kapcsolatunk kb egy éves, hisz akkor jártam Klaudiánál először. Majd szerettem volna ismétlést, de ahogy az lenni szokott elkóboroltam a nagy erdőben, és egyszer csak megláttam a privát életben. Természetesen diszkréciót szigorúan betartva , meg sem szólítottam, de még az nap beszéltünk telefonon, és ígéretet tettem egy közeli látogatásra, de nem tudtam elérni telefonon, később pedig jött a vírushelyzet . Klaudia két hónapra visszavonult, majd egy isteni sugallatra felpötyögtem az oldalt, és előtte pár perccel élesítette Klau magát. Azonnal hívtam....el is értem, majd fixáltunk egy másnapi találkozót. Nem egyszerű elérni, de a kitartás nagyon megéri, hisz már a hangja is elbűvölő.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Kerület, nyilacska megfelelő, elég frekventált a környék. Kis utca első háztömbje. Én kocsival mozogtam, parkolás nagyon szerencse kérdése, gurultam vagy három kört mikorra letettem a vasat. Sajnos a tömeget nem tudom, de amennyiben megkapod a címet, és tömeggel szoktál mozogni, szerintem tudni fogod, Klaudia ebben is segít, amennyiben rákérdezel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a háztömb régi bérház jellegű, bejutás egyszerű,. Na de maga a lakás nagyon csini. Két szoba, két Gyönyörű Hölgy, és két fürdő! Szóval roppant ideális, semmi zavaró körülmény, nincs átjáróház. Mi a nagyszobát birtokoltuk, ahol lesz még kis csinosítgatás, de ettől függetlenül tatami, masszpad, szék, muzsika, kellemes félhomály, és egy zuhanyzó is megtalálható.....persze üvegajtó mögött. Praktikus, és egyben kényelmes, természetesen maximális tisztaság a lakás minden szegletében, beleértve a megfelelően felszerelt vizesblokkokat is.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos itt nehéz elfogultság nélkül írnom,! Klaudia a valóságban is ugyan olyan csodálatos Nő mint amiket a képein látsz! Nem igazán akarom részletezni, .... kerek feszes popsi, telt keblek, gyönyörű bőre selymes, minden mozdulatával meg tud őrjíteni! Ahogy jár, ahogy mozog, figyel, ölel, mosolyog, beszél, és még sorolhatnám tucatszámra mi minden tetszik benne, de ami nagyon fontos azok a belső értékei! Hihetetlenül kedves, figyelmes, és a belőle áradó intelligens kommunikáció....ahogy kérdez, beszél, minden egyes mozdulatával érted van. Akaratod ellenére a bűvkörébe kerülsz, és azon veszed észre magad, hogy érinteni akarod, érezni szeretnéd mindenét porcikáját!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Nagyon vártam ezt a találkát, megérkezve bebocsájtást nyertem....egy fekete combfix, szexi fehérnemű volt a fogadóruci....és egyből ölelés, csók fogadott. Megdicsértem, hogy semmit sem változott a számomra oly hosszú hónapok alatt, ugyan olyan gyönyörű maradt, amit heves csókokkal köszönt meg. Gyors ruciledobálás, majd irány a vizesblokk, ahol mindent igénybe véve siettem vissza Klaudiához. Nagyon gyönyörű volt, már csak a combfix maradt rajta, és forró csókok, ölelések vették kezdetét. Élveztem ezt a fogadtatást, majd masszázst ajánlott amit elfogadtam, és a tatamira hasaltam.
Klaudia elkezdett masszírozni amit igazán hatékonyan, és profi szinten művel. Olajat használt, átgyúrta lábaimat, derekam, majd a hátam, vállam is kapott csodás kezecskéiből. Jól esett ez a gyúrás, ami elég erős volt számomra. Sokat beszélgettünk, imádom ahogy nevet, mosolyog, ittam szavait, mozdulatait. Mivel már én is érinteni szerettem volna ezért helycserét javasoltam amit nagy örömmel elfogadott!
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Klaudia elhasalt a tatamin, hisz masszázst ajánlottam fel, olajat csorgattam a kezemre, és finoman masszíroztam hátát, derekát. Nagyon tetszett Neki, majd finoman besimítottam popsijához, puncijára rásimítva nem bírtam tovább...mind a látvány, mind a kezdődő sóhajai kezdtek inspirálni! Finom csókokat helyeztem formás popsigerezdekre, majd haladtam felfelé, nyakát csókolgatva kértem forduljon meg. Klaudia megfordult, és egy szenvedélyes lágy csókcsata kezdődött. Finoman haladtam lefelé, csókok a nyakára, simogattam ikreket, azokat felváltva szeretgettem, majd tovább csuporka irányába. Gyönyörű az a punci, mint egy szép barack, semmi lepkeszárny, zárt csoda az egész, rettentően ápolt, illatos. Megnyalogattam környékét, és finoman belekóstoltam. Klaudia egy mélyet felsóhajtott, és kezdtem felelni franciából. Nagyon szeretem ezt a felállást, nyalakodom finoman, lágyan, figyelem a visszajelzéseket, kicsit intenzívebben ténykedem, Klaudia pedig rátért az útra. Nem akartam, hogy elrepüljön, ezért felkúsztam ikrekhez, azokat dédelgettem majd csókért indultam. Klaudia itt már hevesebb volt mint a kezdetekkor, éreztem csókján, szuszogásán, hogy megvan a kémia, és ismét irány a gyönyörű punci. Imádom eme csodás Nőnek a testét, olyan mint egy szép hangszer, és amennyiben jól játszol rajta csodás hangokat ad ki magából. Ez most is így történt, Klaudia sóhajtozott, én nyalakodtam intenzíven, majd megfeszülve csodás vendéglátóm felért a csúcsra. Gyönyörű volt ahogy pihegett, én pedig finom mozdulatokkal, csókokkal levezettem örömét. Ismét felcsúsztam cicikhez, ajkait csókoltam, majd Klaudia helycserét javasolt!

Itt már a sok intenzív impulzustól keményen meredt cerkám, Klaudia pedig ráült combomra, és olajat csorgatott cicikre, puncira, valamint alaposan bekente farkamat, és annak környékét. Már az érintéseitől is megremegtem, majd előrecsúszott, és cerkám a kezében, azt a popsigerezdek közé helyezve lágy ringatódzó csúszkába kezdett! Csodás volt mind az érzés, mind pedig a vizuális élmény, ahogy mindketten mozogtunk, sóhajtoztunk. Klaudia vigyázott a megfelelő távolságra, miszerint cerkám a puncihoz nem érhet, de ezt a csúszkát nagyon eltalálta vendéglátóm. Majd rám borulva csókolta mellkasom, feljött az ajkaimhoz, és ismét hevesen csókoltuk egymást! Mosolygott, de még a szeme is, és elkezdett lefelé haladni. Leérve dédelgette farkamat, környékét alaposan kényeztette, majd egy intenzív de mégis érzéki franciát produkált. Nyalogatta, szívogatta, elég mélyen eltüntette, és szemembe nézve intenzíven ténykedett. Nagyon jól bánt az ajkaival, magas szinten tud kényeztetni Klaudia, amit nem is lehetett sokáig bírni, majd egy utolsó hajrával kicsalogatta kölyköket. Mélyről jövő orgazmust okozott ezzel az odaadó kényeztetéssel, nagyot robbantam ajkai közt, végigvitte a teljes lenyugvásomig orgazmusomat, majd az utolsó rángások elmúltával hagyott csak magamra, kölyköket papírba csomagolva. Isteni volt ez a befejezés, szebben nem is zárhattuk volna a másfél órát. Volt még pár percünk, Klaudia mellém bújt, simogattuk egymást, beszélgettünk. Élveztem ezt is, hisz vele minden perc maga a mámor, simogatta kicsit az egómat melyen el-el mosolyodtam, de jól esett. Majd ismét irány egy gyors tusi, és utolsó ölelések, csókok, majd lépnem kellett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagosnak mondanám. Másfél óráért páros csokrot kell kötni, melyet a végén helyeztem vázába! Azon nem is agyaltam, hogy megérte-e, hisz Klaudiával akár egy légtérben lenni, többet is megérne! Extrákról nem tudok, de nincs is rá szükség, hisz vendéglátóm volt maga az extra!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodás Nővel, egy még csodálatosabb randi!! Klaudia nem tucatszámba mérhető, van egy lenyűgöző belső bája amit párosan kapsz a külső adottságaival.....amennyiben kedveled azokat a formákat melyeket a képein látsz...! Én imádom minden porcikáját, a gazdag belső értékeivel együtt! Mostanság nem igazán írtam beszámolót, elnézést érte, de ezt az írást ki kellett adni magamból. A minősítésen egy percet sem gondolkodtam, kijár a maximális címke, ez nem is vita tárgya!
Klaudiát jó szívvel ajánlom minden Úriembernek, de nem szabad elvárásokkal érkezni, érzékien kell a hangszeren játszani!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 5db
(2020-02-04) : Ezután feljött mögém a masszázspadra és kezdődött egy másfajta kezelés, ami már inkább az erotikáról szólt. Nem volt ez csúszka, ez jobb volt. Ujjacskáival végigzongorázta az erogén zónákat, melleit is használva

(2019-09-12) : Megfelelő erősséggel és azt gondolom szakszerűséggel masszírozott mindvégig.Ami külön tetszett,hogy egyik kezével erősen masszírozott a másikkal finoman,lágyan simogatott.Nagyon jól esett ez a kettősség,mint az egész masszázs.

(2019-05-02) : Egy szál türcsiben mentem vissza, akkor már hiányosan öltözve várta, hogy lehasaljak a tatamira. Úgy kb.30 percet gyúrt szinte minden hol, néha erősebben majd gyengédebben. A masszás vége felé már jelezte hogy Ő sincs fából és finom kezeivel az erogén zónák érintésével izgatni kezdett.

: 4db
(2019-11-08) : Kérésemre egy hát- derék masszírozással indított Klaudia, mivel az a leggyengébb pontom. Hasra vágtam magam és éreztem Klaudia finom kezeit, ahogy hol gyengébb, hol erősebb nyomással kezeli testemet mindkét oldalról.

(2019-09-26) : Ö szélesen mosolygott, nekem a tudatom egyre beljebb szükült, nem volt ez egy erre alkalmas helyzet. Annyira azért magamnál voltam, hogy tudtam ez most egy olyan szitu, hogy melyik kezemet vágják le, de igaziból nem volt kérdés, melyiket, erre alább azonnal visszatérek

(2018-11-11) : A szexi fehernemu lassan lekerult, elokerultek a tokeletes mellei is. A masszazs lassan kezdett atvaltani erzekibb mozdulatokra, a mellei is hozzam hozzam ertek. Felult ram az asztalra, mar egesz testevel maszirozott. Isteni volt.