Nina_Afrodité erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nina_Afrodité-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-29 14:04:15

Pos
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina_Afrodité reagálása

Drága Pos!
Köszönöm! Mindig nagy szeretettel várlak!:-)
Én is nagyon szeretem a veled töltött időket!
Millió csókom :-***

Nina_Afrodité beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, mivel visszajáró vendég vagyok, nem okozott gondot, hamar találtunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS simán odatalál, a cím egyértelmű, mindenféle tömegközlekedés van (Allee környéke). A parkolás most könnyű volt, de lehet nehéz is, akkor ott az Allee parkoló.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Szép kis lakás egy régi bérházban, a célnak megfelelően berendezve. A masszázs franciaágyon történik. A fürdő tiszta, kádban lehet zuhanyozni, sokféle tusfürdő van. Nedvszívó törölközőt kaptam előtte-utána. Hangulatos kis fészek.
Nina_Afrodité külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Senkit sem érhet meglepetés hiszen arccal hirdet, mindehol gömbölyű gyönyörű lány. És azok a hatalmas, gigantikus cicik, szerintem mindenki kedvencei! Egy nagyon szexi áttetsző kis valamiben fogadott, alatta csak egy falatnyi bugyi volt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Két órára mentem, így itt most a felvezetést és a masszázst írom le. Amikor visszatértem a fürdőből kedvesen hanyatt fektetett és finoman csúszkálni kezdett rajtam. Minden testrészemen éreztem azokat a csodálatos olajos ciciket. Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett. Egyszer aztán már nem volt visszaút és hatalmasat élveztem a szájába. Semmi ugrálás, kapkodás, szépen hagyott lenyugodni a szájában.Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozni a hátamat. Krémet használt, azt mondta sok csomó van benne de Ő ügyesen eltüntette őket. Egyre többet leskelődtem és amikor mellettem térdelt símogatni kezdtem a combját. Úgy láttam tetszik neki, így feltérdeltem, finoman hanyatt fektettem és nyalogatni kezdtem a ciciket miközben az ujjammal a legérzékenyebb ponton símogattam. Aztán egyre lejjebb csúsztam a nyalogatással és hamarosan már a lábai között találtam magam. Kis idő múlva éreztem a remegést és finoman eltolta a fejemet. Kicsit pihegett és utána ismét nekiàllt masszírozni, hát, váll, fenék és combok közepes erősséggel, szerintem nagyon szakszerűen. Ezután teljes testtel végzett csúszkamasszázs következett benyúlásokkal tarkítva.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ekkor már nehéz volt hason feküdni, de megfordulhattam és kezdetét vette a lingam masszázs. Egyik olajos kezével a farkamat izgatta, a másikkal a golyókat, gátat és az ánuszt. Eredetileg a szájában akartam elmenni másodszor is, de ez olyan fantasztikus érzés volt, hogy kértem fejezze be így. Mosolyogva a szemembe nézett és jó néhányszor elvitt a csúcs közelébe amíg végül engedte, hogy kilőjek. Csodálatos volt!
Letörölgetett, levezetésként kedvesen símogatott, aztán sajnos lejárt az időm, de ezt én vettem észre, nem ő szólt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrákat, ez így csodálatos volt. Annyi volt amennyit a telóban mondott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egyszerűen fantasztikus volt, nagyszerűen éreztem magam! Ajánlom mindenkinek aki szereti a telt lányokat! Köszönöm Nina!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina_Afrodité erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.