Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 20:01:52

Dickns
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást, kellemes feltöltődést :)

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Könnyű volt elérni üzenetben és VTR-en, egyeztetés rugalmasan és gyorsan.
Megközelítés
BKV-val könnyen megközelíthető pl: busz, a közelben megáll. Hétvége lévén több szabad parklóhely is rendelkezésre állt, könnyen megtalálható a cím.
Helyszín
Új építésű, amerikai konyhás + hálószobás kéjlak. Tisztaság, diszkréció. Tusfürdők széles választéka, törölköző (inkább fürdőlepedő) nedvszívó és jó minőségű. Francia ágy nagy, süppedős, kissé nyikorog.
Dóri külseje
Sportos, kemény húsú. Szép nagy természetes keblek, izmos lábak - látszik a sport múlt. Sokat mosolyog, szép és kedves arcú, ápolt külsejű hölgy.

Action
Bemutatkozást (pusziváltás) után vízzel kínált, majd a ruhákat a kanapén hagytam és tisztálkodtam. A szobába visszatérve hamar megtaláltuk a közös érdeklődési kört, barátnős csókok közepette elterültem az ágyon. Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába. Kiment öblögetni, majd beszélgettünk, nagyon értelmes és nyitott-érdeklődő. Kényeztettem kicsit, majd ismét kézbe-szájba vette amit gondolt és gumihúzást követően missziben leltük örömünk egymásban. Mikor kellően elfáradtam megváltunk a gumitól és a korábban leírt franciával a csúcsra vitt másodjára is. Kicsit beszélgettünk, majd a zuhi és a szomorú búcsú következett.
Elszámolás
Extrát nem igényeltem, a hála jele a legnagyobb címletű bankó, a bővebb info is korrektül tájékoztat. Érték arányos és jutányos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes hétvége délutáni közös programunk volt, soha rosszabbat. Jól éreztem magam, köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-02 13:36:57
Semmitmondó, semmiről szóló írás. Ennél nagyságrendekkel több élményed, infód lett a randi végére, ezeket kellene megosztani.

2020-07-01 21:10:11
Egyszer el kell kezdeni.... a beszi írást ! Nem kell mindjárt novellát alkotni. Bár egy kellemes hétvégét is lehet bővebben bemutatni főleg ha a középpont egy Nő ! Akinél bevallásod szerint jól is érezted magad. Ha másért nem legalább az olvasók és az érdeklődők számára is fontos információk miatt....

FootFan
Lelkes irogató
2020-07-01 06:29:12
Lényegretörő. Itt üde színfoltnak számít, hogy a lányról szól, nem a beszámoló irójáról.

2020-06-30 19:10:29
Ez első beszinek is kevés.

dreamliner
Lehet adni a szavára
2020-06-30 00:21:08
Hát ez nagyon gyenguszra sikeredett... Kb kényszer beszámoló... Fotók alapján Dóri cukker és ettől sokkal többet hoz ki az emberből szerintem. Kicsit nagyobb átéléssel, összetettebb és nem mindig csak amolyan fókuszált mondatokat kellene írni. Véletlenül nem a haverokkal való fogadás miatt látogattad meg Dórikát? :D

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

(2020-04-19) : Folyamatosan köröz a csípőjével, vagy a poroszkálás vagy az ügetés jármódban volt, közben meg is beszéltük, most ez a lágy szeretkezős ritmus az, ami mindkettőnknek kedvére való.

felejthetetlen: 8db
(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

(2020-05-10) : Így először a golyók kaptak csókokat, majdmélyen a szemembe nézve alulról felfelé haladva nyelvével hímtagomon végigcsúszva elért a tetejére, amit azonnal a szájába is vett.

nagyon jó: 6db
(2020-06-30) : Hú de jól csinálta. Azt sem tudtam, merre állok arcal. Javasoltam, hogy forduljon 69-be jó is volt ez, csak az orális technikája olyan leírhatatlanul jó volt, hogy éreztem mindjár itt a vég.

(2020-06-19) : Érzékien franciázik, feszíti azt a bizonyos húrt. Hol lassabban, hol gyorsabban, néha csak a kezét használva. Kis idő múlva megkértem, forduljon meg, hogy én is megkóstolhassam punciját.

(2020-06-06) : Puszilt, nyalintott, és ahogy rám hajolt, puha ajkai körbefontak, tudtam, nincs, ki ennek véget akarna vetni... Hosszú percekig csak élveztem az előadást. Lassan játszott rajtam szájával, nyelvével, és én... nagyon minimális határozottsággal állítottam őt meg, de szerencsémre értette.

: 8db
(2020-06-20) : Ekkor mar fogtam a fejem, hogy mit fogok kapni. Es igen, elkezdett kenyeztetni es olyan finoman csinalta, hogy en nem is akartam belemenni nagy lepedogyurogetesbe, mert nagyon hosszu volt a het es alapbol hulla faradt voltam.

(2020-06-19) : Ezután egy eszméletlen jó de nem pornós franciát kaptam, lágyan érzékien ahogy szeretem , amikor már akcióra készen álltam meg kaptam a védőfelszerelést

(2020-06-14) : Dórival lehet igazi nyelves csókokat váltani, ami nekem nagyon fontos dolog egy randi során. Aztán farkon ragadott és franciázni kezdett. Az ágyon a hátamra feküdtem, ő pedig a lábaim közé térdelt.