2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 20:01:52

Dickns
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást, kellemes feltöltődést :)

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Könnyű volt elérni üzenetben és VTR-en, egyeztetés rugalmasan és gyorsan.
Megközelítés
BKV-val könnyen megközelíthető pl: busz, a közelben megáll. Hétvége lévén több szabad parklóhely is rendelkezésre állt, könnyen megtalálható a cím.
Helyszín
Új építésű, amerikai konyhás + hálószobás kéjlak. Tisztaság, diszkréció. Tusfürdők széles választéka, törölköző (inkább fürdőlepedő) nedvszívó és jó minőségű. Francia ágy nagy, süppedős, kissé nyikorog.
Dóri külseje
Sportos, kemény húsú. Szép nagy természetes keblek, izmos lábak - látszik a sport múlt. Sokat mosolyog, szép és kedves arcú, ápolt külsejű hölgy.

Action
Bemutatkozást (pusziváltás) után vízzel kínált, majd a ruhákat a kanapén hagytam és tisztálkodtam. A szobába visszatérve hamar megtaláltuk a közös érdeklődési kört, barátnős csókok közepette elterültem az ágyon. Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába. Kiment öblögetni, majd beszélgettünk, nagyon értelmes és nyitott-érdeklődő. Kényeztettem kicsit, majd ismét kézbe-szájba vette amit gondolt és gumihúzást követően missziben leltük örömünk egymásban. Mikor kellően elfáradtam megváltunk a gumitól és a korábban leírt franciával a csúcsra vitt másodjára is. Kicsit beszélgettünk, majd a zuhi és a szomorú búcsú következett.
Elszámolás
Extrát nem igényeltem, a hála jele a legnagyobb címletű bankó, a bővebb info is korrektül tájékoztat. Érték arányos és jutányos.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes hétvége délutáni közös programunk volt, soha rosszabbat. Jól éreztem magam, köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-02 13:36:57
Semmitmondó, semmiről szóló írás. Ennél nagyságrendekkel több élményed, infód lett a randi végére, ezeket kellene megosztani.

2020-07-01 21:10:11
Egyszer el kell kezdeni.... a beszi írást ! Nem kell mindjárt novellát alkotni. Bár egy kellemes hétvégét is lehet bővebben bemutatni főleg ha a középpont egy Nő ! Akinél bevallásod szerint jól is érezted magad. Ha másért nem legalább az olvasók és az érdeklődők számára is fontos információk miatt....

FootFan
Lelkes irogató
2020-07-01 06:29:12
Lényegretörő. Itt üde színfoltnak számít, hogy a lányról szól, nem a beszámoló irójáról.

2020-06-30 19:10:29
Ez első beszinek is kevés.

dreamliner
Lehet adni a szavára
2020-06-30 00:21:08
Hát ez nagyon gyenguszra sikeredett... Kb kényszer beszámoló... Fotók alapján Dóri cukker és ettől sokkal többet hoz ki az emberből szerintem. Kicsit nagyobb átéléssel, összetettebb és nem mindig csak amolyan fókuszált mondatokat kellene írni. Véletlenül nem a haverokkal való fogadás miatt látogattad meg Dórikát? :D

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 10db
(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.

(2020-10-13) : Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz.

(2020-06-20) : Ekkor mar fogtam a fejem, hogy mit fogok kapni. Es igen, elkezdett kenyeztetni es olyan finoman csinalta, hogy en nem is akartam belemenni nagy lepedogyurogetesbe, mert nagyon hosszu volt a het es alapbol hulla faradt voltam.