2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 13:12:44

Berthier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zsuzska hirdetése már korábban felkeltette az érdeklődésemet, de amikor észrevettem, hogy megváltozott az adatlapja és átállt a számomra keresettebb oldalra, telefonon hívtam és egy igen hosszúra nyúlt beszélgetés végén döntöttem el, hogy mihamarabb felkeresem amint lehetőségem nyílik rá és ez a beszélgetésünket követő néhány nappal később el is következett. Időpontegyeztetésünkre egy nappal a randi előtt került sor és azt még VTR-en is megerősítettem amit Zsuzska hamar vissza is igazolt. Ezt követően már csak a ház közelében hívtam érkezésemkor. Kitűnő kommunikációs képességekkel bír, és ezzel hamar elnyerte tetszésemet már csak  a hasonló érdeklődési körünkre tekintettel is. Megjegyzem, nem vagyok túl erős a randikat megelőző hosszúra nyújtott egyeztetésekben és a körbeudvarolgatásban-kedves évődésben, de ezúttal egy üdítő kivételben volt részem Zsuzskával és ezáltal már nagyon vártam a találkozónkat.  
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
A Marina-parton található címet már egy közelmúltbéli randi által ismertem. GPS pontosan irányít, ezt is leszögezhetem. Egyetlen kicsi parkolóhelyre beerőltettem a vasam, mire a mögöttem álló autó hölgy tulajdonosa visszaérkezve elrettent, hogy nehezen áll majd ki tőlem, így előzékenyen újra kiálltam, és aztán vissza, így aztán a két perc előnyömet elveszítve éppen a megbeszélt időpontot követő percben hívtam Zsuzskát a belépési instrukciókért. 
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás egy pár héttel ezelőtti randi által már ismerős volt számomra. 
Kellemes légkörű ingatlan kádas-függönyös fürdőszobával, ahol minden rendelkezésre állt megtisztulásomhoz. 
A szobában kényelmes franciaágy várt, de a háttérzene már nem maradt meg bennem mert itt már erősen Zsuzska állt a figyelmem középpontjában. Ruháimat szobainasra helyeztem ami egy kis éjjeliszekrény mellett állt ahová csokromat helyeztem, miután egy kis édességgel kedveskedtem csinos vendéglátómnak. A lakás mindenben teljesen megfelel a célnak és mással nem találkoztam a helyszínen. 
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsuzska arcképes fotói nem bíznak semmit a véletlenre és tudjuk kire számíthatunk ajtónyitás után. A fotóit szemlélve volt valami számomra megmagyarázhatatlan kacér sejtelmesség a tekintetében ami megtetszett benne. A Mona Lisa effektus. Érzed, látod, de nehéz leírni szavakkal. A fotói frissek és ugyanazt a látványt szemléltetik ami majd az ajtónyitást követően fogad. A fotók viszont nem adhatják vissza az érzést, hogy feszes testének bőre mindenütt olyan bársonyos simaságú, hogy az párját ritkítja! Nekem kifejezetten tetszettek izmos combjai és a lábai, de a szilikonhalmok is jól sikerült darabok! Van rajta egy kevés tetkó, de ez engem soha nem zavart. A szemüvege olyannyira jól áll neki, hogy következő alkalommal azt hiszem megkérem, hogy azt hagyja magán.  Közvetlen stílusa hasonló az enyémhez, így hamar megtaláltuk a közös hangot. Amennyiben csak néhány szóval ecsetelhetném Zsuzskát akkor ennyivel tenném: nagyon dögös nő magas fokú szexuális kisugárzással. 

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Egy számomra elég szerencsétlen napon érkeztem meg hozzá, de már nem szerettem volna lemondani a randit minden nehézségem ellenére sem mert akkor valahol a megbízhatóságomat éreztem volna csorbulni , viszont volt bennem egy jó adag magammal hozott feszültség és még nagyobb adag fáradtság amit egy időre tűnni éreztem amint a feltáruló ajtó mögött megláttam Zsuzskát!  
A fekete babydollt is csak úgy tudtam magamban felidézni, hogy megmaradt bennem a kétgombra nyitott szexyruciból kikandikáló feszes szilikoncickó pár látványa és annak ellenére ráizgultam, hogy alapvetően nem vagyok szilikonrajongó. Szép munkát végzett a doki anno, és még ma is szépen mutat az ikerpár! 
Egy szájrapuszival és két puszival üdvözöltük egymást, majd követtem őt a "mi" hancúrszobánkba. 

Kis társalgást követően Zsuzska megmutatta merre találom a fürdőt, és a törölközőt. A pancsolás után egymást átölelve álltunk az ágy végében majd csókolózni kezdtünk miközben kezemmel a vállait simogattam s később lefelé tartva a popsiját markoltam miközben nyelveink egymáséit kergették. Izgalmas és szenvedélyes csókja valódi CSÓK, s nem holmi imitáció! A vállait csókolva kellemes illatát mélyen szippantottam magamba aztán  az amúgy is lenge öltözékétől teljesen megválva ott állt előttem immár teljesen pucéran. A csók során felajzott farkam itt még fickósabbra vette a hangulatot és tovább folytattuk a csókolózást az ágyra huppanva, majd érzékeny és finom bimbói következtek ahogy nyelvheggyel izgattam őket de számomra az élvezet netovábbja finom puncijának kényeztetése volt s Zsuzska apró nyögésekkel hozta tudtomra (feltételezett) elégedettségét. Nyalás közben megéreztem mennyire nedves és ez magasra szította bennem a vágyat, hogy mihamarabb belé hatoljak, ezért a franciás szipi-szopit egyelőre átugorva kértem, hogy hamar gumizzon fel amit pillanatok alatt meg is tett.
A kezdő póz sem a jól bevált koreográfia szerint zajlott mert missziben csusszantam belé, hogy finom csókjait minél tovább élvezhessem. Kezeimmel feje alá nyúlva s magamhoz ölelve szeretkeztünk és eközben alig szakadt meg a csókok folyama. Felemelkedtem térdre, hogy a látványt és Zsuzska mosolyát vizuálisan befoghassam és így folytattuk tovább. Kis idő múlva a bal lábát magasba emelve még nagyobb teret adott mozgásomnak és eközben csípőjével ügyesen ellenmozgott.
Oldalvást mögé kerültem, aztán kiflipózban is élveztem őt miközben lábát magasba emelve és én azt kézzel tartva segítettem. Begyorsítottam és éreztem, hogy "közeledem", s a gumit lerántva Zsuzska hasára élveztem miután elém fekve ügyesen elhelyezkedett. 

A tisztálkodás intermezzoját követően az általam felajánlott masszázs jött, de amolyan "a hóhért akasztják" módon, mivel az ex-masszlányt ezúttal én kívántam masszázsommal kényeztetni. 
Ezt valami nagyon finom krémes készítménnyel végeztem amit ő adott, a hátával kezdve, majd a nyakát is óvatosan kezelésbe véve, s a popsijával,combjaival, lábaival folytatva.
Kedvesen megköszönte a törődést, majd ezt viszonozni hivatott, lábaim széles terpeszében helyet foglalva egy olyan finom franciás kényeztetésben részesültem ami tanítani valóan mesteri volt! Csak ajkainak érintésével, majd csakis szájjal mutatta be bő nyállal síkosítva, s a rúdon végigcikázva a golyóskosár is kapott a jóból amint izgató nyelvjátékával érzéki mód hergelte a koronaékszereket.

Ritka nálam, hogy egy randin a második menet is legyen, de itt most valahogy ez evidenciává vált, s ismét Zsuzska volt a soros, hogy felszerszámozzon az óvszerrel, és a még mindig kellemesen síkos puncijába vezesse a farkam, ezúttal lovaglópózban. Meredeken felemelkedett rajtam és rendíthetetlenül ügetett rajtam s egy csókra ismét összeforrtak ajkaink. A combjait feltámasztva segítettem a mozgásban, hogy később fáradjon, majd kértem, hogy még kutyusban is kipróbálhassam vele amit készségesen meg is tett. 
Széles terpeszben fogadott újra magába, én pedig derekát megragadva, komótos mozdulatokkal kezdtem újra megszeretgetni. 
Egyre keményebben és gyorsabban keféltünk és itt már bizony a nagy meleg és az elhasznált levegő miatt izzadtam mint a ló, de nem álltam meg. Az ágy olyannyira mozgott alattunk a heves mozdulatoktól, hogy a fal mellett álló fejvég ránk pumpálta a levegőt ami persze jól esett,csak egy pillanatra nem értettem honnan az üdítő légáramlat. :) A permanens zakatolás miatt viszont ezt a fajta "klímát" nem erőltettem hosszan, már csak a hangja miatt sem. A szemembe sós verejték folyt ami még sűrű pislogással sem akart szelídülni de most nem volt idő holmi homlok-, és szemtörölgetésre amikor eksön van! Közben Zsuzska egyik keze is el-elkalandozott combjainak rejtekében és hangos nyögései betöltötték az éppen akkor csak általa elfoglalt lakás terét. Bevallom már régen izzasztottak meg ennyire, de úgy tűnt Zsuzskának ez meg sem kottyant, sőt még egészen úgy tűnt, hogy élvezi is. 
A második spricc is szinte ugyanoda érkezett ahová az első, vagyis a mellei közé és a hasára. 
Nálam a két aktus vajmi ritka mert inkább egyet viszek hosszan végig, de egy ilyen nővel ez most szinte kötelezőnek tűnt, és én ezúttal abszolváltam is a "kihívást". Zsuzska megmosolyogta az éppen szaunából szabadultnak tűnő ábrázatomat amint kócosan, csapzottan pattantam fel, és a fürdőbe távoztam. 
Felfrissülés után egy jó pohár vizet tankolva törölközés közben még beszélgettünk egy kicsit, majd öltözést követően két nagy csókkal búcsúztunk egymástól a mielőbbi viszontlátás reményében. 
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A fővárosi átlag alatti csokor minden szála nagyszerű élménnyé konvertálódott ezt talán nem kell bizonygatnom. 
A csokrot és egy kis édességet érkeztem után adtam át kedves vendéglátómnak és az végig a szobában maradt. Nem kérte előre, de én mindig előre adom kérés nélkül is. 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt hiszem nem kell ecsetelgetnem, hogy milyen fejet vágtam amikor megláttam Zsuzska kategóriaváltását és ez meggyorsította a hozzá vezető utamat. 
Az első kapcsolatfelvételtől számítva mintaszerűen kedves és gyors kommunikáció zajlott köztünk és a randit megelőző napokban sokszor izgalommal gondoltam rá, hogy vajon milyen lesz a találkozónk. A kérdést ezúttal viszont nem a jó és a rossz között kellett eldöntenem, hanem a jó,a nagyon jó, és a még annál is sokkal jobb kategóriák között, és randink a legnagyobb megelégedésemre ez utóbbiba "esett". 
A kedvessége és a figyelmessége mellett a technikája sem hagy kívánnivalót maga után, s mindezeken túlmenően nagyszerű álló(lovagló-fekvő-és egyéb)képességgel bír. Tudja mire gerjed a férfi és a nőiességét ügyesen használja, hogy minél jobban érezzük magunkat. Jól veszi a lapot ha viccről van szó és igazán kellemes társalgópartner is ha erre egyáltalán jut időnk a tömény erotika mellett. Nekem ezúttal az utóbbi volt a fő csapás iránya és ebben hatalmas élvezetet leltem. Az én szemszögemből nézve jó döntés volt a kategóriaváltása és szerintem még pár vendége is eképpen vélekedik majd! Ajánlásom feltétlen! 
Köszönöm a felejthetetlen randit kedves Zsuzska! 

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,