Edina szexpartner

szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-28 09:25:21

zlatan25
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hétfőn hívtam, egyből felvette nagyon kedves volt és azonnal közölte a lehetőségeimet. Szerdára kertem időpontot amit meg kellett erősíteni az nap reggel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival mentem, amúgy nem problémás a megközelítés West End környéke. Megkaptam a bejutáshoz szükséges információt minden flottul ment.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás igényes, többen rendelnek viszont mindent megtesznek a diszkréció érdekében. A szoba tágas, nagy tükörrel és hangulatvilágítással. A fürdő is minden igényt kielégít, sok tusi a kád szélén valamint szájviz a mosdó felett.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeihez képest lefogyott de nekem így tetszett meg inkább! Az arca illetve a szeme elképesztően magával ragad! A mellei aranyosak a vékony testalkattal. A popsija csodálatos, feszes és kerek! Melltartót és bugyit viselt magassarkú cipőben üdvözölt az ajtó mögül és őrült egyből annak, hogy egy jó pasi lépett be az ajtón...ezt tőle idéztem.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Zuhany után rám várt fel oldalt fekve az ágyon, kicsit beszélgettünk és amikor meglátta a farkamat akkor önbizalom növelő jelzőkkel látott el. Melltartót ő vette le és egyből a számba vettem majd lába között simogattam a bugyin keresztül aminek hangot is adott! Majd el kezdett franciázni két pózban is amit hallhatóan élvezett és ezek után én kényeztettem a lába között és már várta illetve kérte többször, hogy tegyem be neki. A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében de meg hátulról ki akartam próbálni. Ahogy elem tárult a gyönyörű feneke tudtam, hogy nem kell sokat gondolkozom egy újabb pozíción. Kicsit erősebben és gyorsabban kezdtem élvezkedni amikor egy elképesztően jól eső beteljesülésben volt részem! Nagyon jó partner volt és talán a kémia sem hiányzott ahhoz, hogy ilyen jól érezzem magam vele. Ezek után egy jót beszélgettünk és egy újabb zuhany után elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha jól emlékszem csomag van extrák nélkül. Annyit hagytam ott mint amit a telefonban jelzett. Ha jól sejtem ez az ár az új budapesti átlag. Teljesen megérte!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt Edinát megismerni, kedves és nagyon vadítóan szenvedélyes tud lenni! Remélem sikerül a közel jövőben találkozni és esetleg megnézni azt, hogy szintet tudunk-e lépni! Bár így is remek volt vele! Nagyon ajánlom Edinát, végig nagyon kedves és beszédes!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-29 15:23:21
Ez is igaz!:)
A lenyeg az, hogy Edina minden teren nagyon ott van!:)

2020-06-29 15:02:45
Jó-jó, teste az ösztönző, de akkor a szavai a tovább fokozó. :)

2020-06-29 14:00:41
Viva!

Edinanak egy szot sem kell szolnia, mert o maga az osztonzo!:)

2020-06-29 12:12:54
Fere,

én félreértettem. :) Azt hittem az aktionös ösztönzésre értetted.
Az idézett szöveg olyan hogy kinek ne esne jól ha dicsérik a farkát? Persze igazad van abban hogy más ha ez szimplán csak jól esik és más ha önbizalomnövelőként hat. Bár Edina a csábítás nagymestere lehet válogatott (szöveg)eszköztárral, biztos nagyon érzi kinek mit kell mondania.

2020-06-29 11:58:45
Viva!

Idézném:"és amikor meglátta a farkamat akkor önbizalom növelő jelzőkkel látott el."
Ezt nem lehet felreerteni!;)
Persze egy ferfi eseteben a stressz, esetleg egy tuti no kozelsege tud csunya dolgokat produkalni...