TAMARA erotikus masszázs

erotikus masszázs

TAMARA-

V.I.P hirdető
66/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-26 13:57:23

Rocci
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

TAMARA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Őszintén szólva nem hozzá indultam, de mivel ő éppen nem ért rá ezért megkérdeztem tőle, hogy az általam kinézett lányok közül kit ismer, kit ajánl és ő Tamarát ajánlotta. Kikerestem, szerencsére éppen akkor az elérhető vagyok felirattal találtam magam szembe, amwly igaznak is bizonyult, mivel pár másodparc múlva vele beszélhettem, és egy perc múlva már felé vettem az irányt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel autóval mentem így egyszerűen beütöttem a címet és már navigált is a ketyere. Margit körút, tehát alap esetben sem egyszerű parkolót találni, hát még most amikor ingyenes. Tehát aki autoval megy az gondoljon erre. Tömegközlekedéssel talán jobban megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mikor megérkeztem a lakáshoz kicsit aggódtam, mert saccoltam ablakai a körútra nézhetnek, ami eléggé elveheti a pillanat varázsát, de szerencsémre ismét pozitív csalódás ért. Bár nincs egyedül, de ez sem volt zavaró. Amit kiemelnék a lakásból a tisztaságon kívül az a fürdő a nagyon igényesen kialakított tusolóval. A tetthely az egy tatami, ahogy az az adatlapon is szerepel de a megközelítésén kívül ( öreg vagyok én már a hajolgatáshoz) ez sem volt egyáltalán zavaró.
TAMARA külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Az ajtóban fogadott egy olyan áttetsző fekete ruhában amitől leesett az állam. Ráadásul csak egy falatka nagyságú bugyi volt rajta, így azonnal meg tudtam csodálni formás alakját. Mivel én a fenék alapján rangsorolom a lányokat, így engedtem hogy bevezessen a lakásba, így alkalmam nyílt megcsodálni formás feszes, kerek fenekét, valamint az alakját is. Nem túlzás amikor azt írta sportos alkatú . Nem egy fitness model szerencsére, de látszik rajta, hogy karbantartja a testét.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Miután újra egyeztettük hogy én mit szeretnék és ő mit tud nyújtani (és örömmel tapasztaltam hogy e két dolog továbbra is 100%-ban megegyezik), törülközőt kaptam, tisztába tettem magam és újra a szobában voltam. Ahol ő már előkészítette a tetthelyet és szerencsémre már a sejtelmes kis ruháját is levette. Én alapvetően a masszázslányokhoz nem a masszázsért járok, hanem főleg erotikáért, így annyira nem foglalkoztatt a masszázs milyensége. De azért azt éreztem, hogy nem én vagyok az első ember akit maszíroz. Bár azt nem tudom, hogy végzettsége is van-e. Először hason kezdtem. Alaposan átgyúrt tetőtől talpig úgy hogy közben kezei eleinte csak ritkábban, később egyre sűrűbben el-el kalandoztak. Játszadozott velem, ahogy azt én kértem. Közben magát is beolajozta és csúszkamasszázsba kezdett. Fantasztikus érzés volt testét magamon érezni, így gyorsan kértem hogy megfordulhassak. Most már a hátamon fekve láthattam is nemcsak érezhettem. És azt láttam rajta, amit eddig csak egyetlen egy másik lánynál láttam és éreztem, hogy élvezi, örömmel csinálja, nem egy rutin mozdulatsort végez.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Szóval hátamon fekve nem hagyhattam figyelmen kivül, hogy most már kezeimmel fel tudom magamnak fedezni gyönyörű, beolajozott testét. Kezdve a formás fenekétől, feszes combján át, gyönyörű melleivel bezáróan egy kicsit mindennel játszhattam. Majd rátért a lingham masszázsra amit szintén nagyon jól csinál. Többször is jeleznem kellett neki, hogy lassítson vagy vmi, mert mindjárt végem. Ilyenkor hagyott kicsit lenyugodni, vagy a golyóimmal játszadozott, ami varázslatos kezeinek hála egy idő után már nem segítette a lenyugvásomat. Nem is tudom mennyi ideig játszott velem, de számomra felejthetetlen élmény volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyit megbeszéltünk annyit a megérkezésemkor egy borítékban letettem

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó érzésekkel, kellemes emlékekkel távoztam Tamarától. Még most is hogy visszagondolva az eseményekre írom ezt a beszámolót előjön minden férfiasságom. Rendszeresen járok maszíroztatni, igy van összehasonlításom, és ha kértem volna egy sportmasszázst akkor azt is profin megoldotta volna sztem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés TAMARA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-29 20:18:32
Legközelebb, próbálj meg sokkal több jól részletezett információkkal fűszerezni írásod tartalmát minden fejezetben, ami pontozásaidra is ndoklás. Íráskézséged szerintem kiváló, viszont a tartalmat értékeltem, ezért az átlagos.

FunkciókTAMARA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.