Iza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-26 13:02:43

Robert12
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elmagyarazta az opciokat es meg aznap meglatogattam. kedves volt a telefonban, mar ekkor tudtam hogy jo helyet valasztottam. eElmagyarazta a lehetosegeket, igy pedig konnyu volt dontest hoznom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buszal konnyen megkozelitheto, kozponti helyen talalhato bkv metro villamos
wazeval konyen oda talalni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Sokemeletes bérház, de már semmi sincs a múlt századi érából.
lakás pedig, mint egy oázis, a külvilág minden zaja kizárva.
bejárati ajtótól pár lépésre a szoba, a cipőt csak bent kellett levenni.
Szobákban csak tatami van és egy szék, fogas amire lepakolod a dolgaidat.közepes méretű tatamis szobát kell elképzelni egy fekete kanapéval, amire a ruháimat tudtam letenni, kellemes félhomály, halk muzsika és a melegre való tekintettel egy álló ventilátor a tatami végében, ami azért jólesően mozgatta a levegőt a szobában.
Iza külseje
Ha bejön és elmész hozzá csalódás biztosan nem lesz a képeken látható szexis Nő fog fogadni. Retus szinte semmi, ugyan olyan, mint a képeken, de azért élőben sokkal jobb, mert a szexis, csábító kisugárzása, kedves modora, mosolygós csodás arca, bájossága azonnal arcul üt, amint meglátod.
A teste tökéletes, ízig vérig Nő! Alkata izmos, de nőies, szerintem rendszeresen tornázik, csodálatos idomokkal megáldva. Csípője szép kerek, a derék csípő méret ideális, festőművészeknek is tudnám ajánlani. Az elkészült festményt meg magamnak a hálószobámba. A popsi méret is tökéletesen harmonizál az alakjához, imádom fogdosni, csapkodni, egyszóval huncutkodni vele

Erotikus masszázs
Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig. Órás programban kicsit gyorsabban tértünk át a kényeztetésre, így tuti legközelebb ha őt látogatom meg akkor másfél órás programra megyek hozzá. Ez sem az ő sara ennyi fért bele az időnkbe.
Levezetés
nagyon izgatóak voltak, néha annyira finoman csinálta, hogy akkor gyengéden szinte csak a körmeivel cirógatott az ágyékomban már kezdtem is érezni ennek jótékony hatását.
Elszámolás
A randi végén rendeztem, másfél óra, amit a csodálatos élményt tekintve picit megtoldottam. Normál másfél órás átlag, viszont a kapott élmények életre szólóak

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összhatást tekintve, nagyon szexis, érzéki kisugárzással bír, nagy hatással van a férfiakra, nagyon ért a férfi nemhez. Mindez abból is érezhető, ahogy közelít, megérint, hozzád nyúl, kényezte

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-11-19) : A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.

(2019-04-11) : Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim.

(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

felejthetetlen: 11db
(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

(2017-12-03) : A hát-és lábmasszázzsal folytattuk. Thai elemeket is bevetett, a gerincem mellett néha olyan erővel, hogy akaratom ellenére ellentartottam, de sikerrel jártunk.

nagyon jó: 12db
(2020-02-05) : Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában

(2019-09-24) : Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket.

(2017-03-27) : Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal.

: 16db
(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.

(2018-10-09) : Már a látványa is fel izgatott. Gyors zuhany és már fel is feküdtem a masszázs padra. Ami rendkívül kényelmes de tényleg mert kevés helyen fordítanak megfelelő figyelmet pedig nagyon fontos hogy kényelmesen tudjunk el lazulni.

(2017-03-18) : Utanna haladtunk szep lassan egyre feljebb es feljebb.Nagyon eros keze van szoval eleg eroteljesen atmaszirozta a hatamat is amire mar nagy szuksegem volt mivel eleg kotottek voltak az izmaim