2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-26 12:27:31

thuki
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Akkor kerestem mikor az oldalon is látszott, hogy elérhető, így előre felvette és gyorsan hatékonyan egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Teljesen egyértelmű címet ad, könnyű is megtalálni. Kocsival mentem, a parkolás a környéken sztem egyszerű, ráadásul most még ingyenes is volt
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakás, a bejutás picit vicces volt, de erre előre fel is készített. A kecó maga is szép, a célnak tökéletesen megfelel. Az ággyal kapcsolatban ő hívta fel a figyelmemet, hogy a belső része kényelmesebb, így inkább oda orientálódjunk, de hogy őszinte legyek nem vettem észre, hogy bármelyik része kényelmetlenebb lenne a többinél. A fürdő is tök korrket, minden szépen bekészítve, de úgyse itt tölti az ember az idejét.
Ramóna külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Tökéletesen megfelel a képeknek. Az arctól picit tartottam, de nagyon kellemesen szép. A testéről pedig a képek sztem elmondanak mindent, nagyon tuti a csaj.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
1
Nos....alapvetően több okból is feszülten érkeztem, és erre aztán fel is hívtam a figyelmét, de nagyon jól kezelte és sikerült kikapcsolnia egy picit. Már alapból egy kis semmike köntösben fogadott, így azonnal végig csodálhattam a testét. Aztán gyors zuhi után irány a szoba. Hamar neki is estünk állva a csók játéknak. Aminek folyományaként sikerült felébrednie a kis barátomnak is. Így letelepedtünk az ágyra. Ahol egész gyorsan átcsapott a dolog francia nyelven történő kényeztetésembe. Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna. Annyira bejött, hogy inkább hagytam is, hogy így végezzen ki.
Ezután összebújva dumáltunk és ő hamar el is kezdte volna újra élesztgetni kis barátomat, de mint mondtam fejben nagyon nem voltam 100% így sajnos nem jött össze a második menet, de helyette egy kiadósat dumáltunk. Nagyon nyitott, csevegős és sztem könnyű vele bármiről beszélni.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Minden az előzetesen elhangzottak szerint, előre az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alapvetően király élmény volt, így is hogy csak egyszer sikerült elmennem. Ki is tudott kapcsolni picit arra az egy órára, amit nála töltöttem. És az is pozitív volt, hogy nem nézegette az órát sem, és túl is lógtunk egy picivel, ha jól emlékszem. Úgyhogy összességében én elégedetten távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-29 11:24:08
A rangod miatt atlagolom a beszamolod, de ennel bovebben es reszletesebben kell irni meg akkor is, ha fejben nem tudtal ott lenni es csak egy dolog jott ossze a randin!

2020-06-29 11:22:29
Az az aktion, nem lett kellően bemutatva Ramóna.

2020-06-29 11:12:07
Ha minden jó volt, akkor a pontszámokat nem pontosan érteni! Kis indoklás elfért volna....

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

felejthetetlen: 30db
(2020-09-20) : Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek.

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

(2020-07-05) : Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 28db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-01-18) : Oh, milyen isteni volt, nagyon finoman kezdete, mindent végignyalt a gáttól, a golyszikon át a farkamig, sőt a melleit is bevetette a kényeztetésemre. Ilyet máshol még nem tapasztaltam. Látszódott, hogy nem akart azonnal kivégezni, sokáig húzta, nekem ez így nagyon tetszett, sokat mozgott közben és nemcsak a feje, hanem az egész testével játszott. Imádtam.