Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-26 12:27:31

thuki
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Akkor kerestem mikor az oldalon is látszott, hogy elérhető, így előre felvette és gyorsan hatékonyan egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Teljesen egyértelmű címet ad, könnyű is megtalálni. Kocsival mentem, a parkolás a környéken sztem egyszerű, ráadásul most még ingyenes is volt
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakás, a bejutás picit vicces volt, de erre előre fel is készített. A kecó maga is szép, a célnak tökéletesen megfelel. Az ággyal kapcsolatban ő hívta fel a figyelmemet, hogy a belső része kényelmesebb, így inkább oda orientálódjunk, de hogy őszinte legyek nem vettem észre, hogy bármelyik része kényelmetlenebb lenne a többinél. A fürdő is tök korrket, minden szépen bekészítve, de úgyse itt tölti az ember az idejét.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tökéletesen megfelel a képeknek. Az arctól picit tartottam, de nagyon kellemesen szép. A testéről pedig a képek sztem elmondanak mindent, nagyon tuti a csaj.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
1
Nos....alapvetően több okból is feszülten érkeztem, és erre aztán fel is hívtam a figyelmét, de nagyon jól kezelte és sikerült kikapcsolnia egy picit. Már alapból egy kis semmike köntösben fogadott, így azonnal végig csodálhattam a testét. Aztán gyors zuhi után irány a szoba. Hamar neki is estünk állva a csók játéknak. Aminek folyományaként sikerült felébrednie a kis barátomnak is. Így letelepedtünk az ágyra. Ahol egész gyorsan átcsapott a dolog francia nyelven történő kényeztetésembe. Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna. Annyira bejött, hogy inkább hagytam is, hogy így végezzen ki.
Ezután összebújva dumáltunk és ő hamar el is kezdte volna újra élesztgetni kis barátomat, de mint mondtam fejben nagyon nem voltam 100% így sajnos nem jött össze a második menet, de helyette egy kiadósat dumáltunk. Nagyon nyitott, csevegős és sztem könnyű vele bármiről beszélni.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Minden az előzetesen elhangzottak szerint, előre az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alapvetően király élmény volt, így is hogy csak egyszer sikerült elmennem. Ki is tudott kapcsolni picit arra az egy órára, amit nála töltöttem. És az is pozitív volt, hogy nem nézegette az órát sem, és túl is lógtunk egy picivel, ha jól emlékszem. Úgyhogy összességében én elégedetten távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-29 11:24:08
A rangod miatt atlagolom a beszamolod, de ennel bovebben es reszletesebben kell irni meg akkor is, ha fejben nem tudtal ott lenni es csak egy dolog jott ossze a randin!

2020-06-29 11:22:29
Az az aktion, nem lett kellően bemutatva Ramóna.

2020-06-29 11:12:07
Ha minden jó volt, akkor a pontszámokat nem pontosan érteni! Kis indoklás elfért volna....

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

(2020-02-12) : Megtalálta állítása szerint az egyik kedvenc játékszerét, s kereste is rajta az egyedi azonosítót, amit meg is talált, s lehelt is rá pár emlékezetes puszit. Úgy elkezdett lekezelni, hogy ilyet is már rég tapasztaltam.

felejthetetlen: 28db
(2020-07-05) : Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.

(2020-04-30) : Bájdorongom a tövénél megragadta, a szemembe nézett és teljes hosszában végig nyalta. Közben a kezét finoman használta, és a nyelvóra alatt kéjes hangokkal édesítette meg a látványt és az érzést, ahogy a szájával a kedvemben jár.

(2020-03-15) : Csakhamar azon vettem magam észre,hogy bizony ő már a szerszámomra vetette ki a hálóját.Befeküdt a lábaim közé popsiját felfelé tolva,amit a tükörből szemléltem és elkezdődött az isteni francia.

nagyon jó: 20db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 25db
(2020-01-18) : Oh, milyen isteni volt, nagyon finoman kezdete, mindent végignyalt a gáttól, a golyszikon át a farkamig, sőt a melleit is bevetette a kényeztetésemre. Ilyet máshol még nem tapasztaltam. Látszódott, hogy nem akart azonnal kivégezni, sokáig húzta, nekem ez így nagyon tetszett, sokat mozgott közben és nemcsak a feje, hanem az egész testével játszott. Imádtam.

(2019-10-31) : Felallok, es elem térdel, darabokra szop. Tökéletes technikával. Mivel szajba, arcra nem mehet, igy a melleire élvezek. Isteni volt. Igazán érti a dolgot.

(2019-07-28) : Majd visszatértem a szájacskájához, még sokáig összeragadt a szank, közbe simogattam mindenhol ahol értem! Szerette volna viszonozni, de nem mertem a szájaba adni, annyra fel voltam már izgulva!