☆TIA☆ erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

☆TIA☆-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-25 17:55:06

dgab
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

☆TIA☆ reagálása

Egyetlen Mosolygósom!:)
Minden soroddal újra éltem az eltöltött időt...Megtisztelő számomra,hogy részese lehettem a jeles napon életednek!:)
Bár ma sem felejtem amikor elöször tálalálkoztunk és a megannyi erotikát,nevetést és kedvességet amit Tőled kaptam.Azt gondolom mindig felül tudjuk múlni a találálkozásunkkal az előzőeket.:)Mindig izgatottan várlak mert tudom,hogy a az együtt töltött időben én is feltöltődök a pozitív személyiséged és a férfias ,úriember mivoltod által.Hálát adok a sorsnak,hogy visszajárós vendégeim között tudhatlak:)Igyekszem a sok szép mondatodhoz,minősítésedhez a közeljövőben is méltó partnered lenni.:)
Hatalmas ölelést és sok puszit küldök következő találkozásunkig.
A Te Tiusod! :)

☆TIA☆ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-26

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Srácok még az elején elöljáróban… hosszú lesz a beszim, DE AZ ÉLMÉNYEM EZZEL AZ ÉDES TÜNDÉRREL MÉG HATALMASABB VOLT!!

Tiussal tavaly nyáron ismertük meg egymást egy fantasztikus lila élményű randi alkalmával és azóta is nagyon sokszor találkoztunk és szereztünk egymásnak felejthetetlen, számomra életre szóló pillanatokat. Ez a mostani, sokadik közös találkozónk azonban az eddigi legszebb és legkedvesebb emlékeimhez kötődik több szempontból is…többek között, mert ez a randink az ismeretségünk éves jubileumi alkalmára és mindemellett a szülinapomra is esett. És igen, adódott is bennem a randi szervezésekor rögtön a költői kérdés… ki mással is ünnepelhetném e jeles napot, mint az én legnagyobb kedvenc, legkedvesebb és imádott masszőz Hölgyemmel, Tiussal ;))
Ennek tudatában kezdtem el szervezni ezt a soron következő találkozónkat és ahogy Tius megtudta, hogy mire készülök és milyen alkalommal fogunk újra találkozni, ő is nagy-nagy örömmel és várakozással készült erre a közös randinkra. Telefonon beszéltük meg a részleteket és a napot, majd az elmaradhatatlan VTR-rel zártuk az egyeztetést.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tius az elmúlt időszakot tekintve több helyen, több kerületben is rendelt, de jó pár hónapja a III. kerületben van a birodalma a kerület nevezetes terétől pár perces gyalogtúrára. Én úgy érzem Tius itt rendkívül jól érzi magát és megtalálta a számára megfelelő helyszínt, aminek én is nagyon örülök, ugyanis én is a kerültben lakom, így a távolság köztünk nagyon-nagyon minimális, sőt még annál is kevesebb :D Autóval kifogástalan a megközelítés és közvetlenül a ház előtt is van lehetőség parkolásra, de tömegközlekedéssel sincsen nehéz dolgunk. A legegyszerűbb megközelítés BKK-val az 1-es villamossal lehetséges, majd onnan pár perc séta után érjük el a házat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga az épület egy alacsonyabb szintes, régebben felhúzott hangulatos társasház. Kívülről egy nagyon pici festés azért ráférne, de belülről minden teljesen rendben van. A lakás, Tius kuckója pedig maga a csoda. Egy nagyon elegáns, szuper lakásról van szó, ízléses belső kialakítással. Elhúzható tolóajtókkal van leválasztva a lakásban az előtér az egybeépített konyhával-nappalival és Tius magán háló részlegével. A bejárati ajtót követően egy nagy fali tükrös előtérbe jutunk, amelyben jobb kéz felől van egyben a mosdó és a toalett helység és mellette külön egy tejüveg ajtóval leválasztott fürdő. Innen az előtérből egy elhúzható ajtón át jutunk a nappaliba, ami elég nagy területet foglal magába. Az ajtónál jobbra van a konyharész egy falhoz illesztett asztallal, előtte a falon óriási tükör,a nappali közepén van egy nagyobb méretű alacsony dohányzó asztal, mellette a falnál egy fehér bőr sarokgarnitúra, majd tovább haladva középen egy stabil masszázspad. Sok bútor nem látható a lakásban, a massz.pad mellett egy tv állvány van és a szekrény-polc sor is igazából besüllyesztve van a falnál elhúzható tolóajtó mögött. Tökéletes, hangulatos lakás, Tius szuperül berendezte az ő szívhez szóló kellékeivel is, igazi csajos kégli lett, nekem nagyon tetszik :)
☆TIA☆ külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Gyönyörű-Gyönyörű és százszor is Gyönyörű…és persze még sorolhatnám a szebbnél szebb jelzőket Tius szépségére, de szinte leírhatatlan az az élmény, ami magával ragad, amikor meglátom őt.
Mondhatom, szinte már majdnem „százszor” találkoztunk már, de a szépsége mind a mai napig megbabonáz…Édes Tiusom, most gyorsan lecsekkoltam magam és nem lettem Pinokkió… ;)) …ezt most nem kezdem el részletezni, de drágám Te úgy is tudod, mire gondolok ;))
Sportos, csodás alakú formás leányzó. Sokat edz, ügyelve arra, hogy a formás alakját meg is tartsa, de aggodalomra Tiusom hidd el nincsen okod, mindened úgy szuper és tökéletes, ahogy van ;) Bájos, szépséges arcocskája van, ami a legszebb mesébe illő.
Nagy sötétbarna csillogó szemecskéi picit egzotikus vonásokat rejtenek, nagyon csábító a pillantása, már csak azzal le tudja venni az embert a lábáról. Arcocskája picit kerek formájú és észvesztően izgató, finom csókos ajkai vannak. Nagyon szép, kívánatos Hölgy, nagyon igényes mind magára, mind a környezetére. Hosszú egyenes szálú sötétbarna haja van, amit legtöbbször kiengedve hord. A fotóin látható a sportos alakja, és az mind élőben is tökéletesen megmutatkozik. Formás, határozottan kemény, kerek popsija van, hát bevallom a kezemet sosem tudom róla levenni :) A kebleit nagyon szeretem, van mit rajtuk fogni, közepesen telt, formás izgató cicik, melyek szerrtik a kényeztetést és nagyon jól reagálnak is rá. Lábai, combjai hosszúkásak és izmosak lejjebb kecses apró lábfejekkel. Bőre szolibarna, puha és selymes, egy élmény megérinteni, simogatni, csókolni. Igazán nagyon formás mindene, Tius egy Tökéletes, igazi szexis NŐ!
Ízlésesen és vágykeltően sminkelve, egy vékony fekete selyem köntösben fogadott alatta hasonló színű melltartóban és pici bugyiban. Nem volt túlöltözve, de ezt abszolút nem bántam :D …bámulatosan szép és szexi volt, a lélegzetem is elakadt, amikor megpillantottam…

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Percre pontosan a megbeszélt időben érkeztem a kapuhoz, rögtön hívtam Tiust, hogy mielőbb nála lehessek. A telefonban csak annyit mondott…„ gyere-gyere nagyon várlak”… a belépőkódra nem volt szükségem, azt már fejből tudom, nyílt is az ajtó és utána a bejárati ajtó én pedig már dobtam is magam hanyatt :) …szépsége tényleg mellbe vágott. Tius nagy mosollyal az édes szépséges pofikáján rögtön a nyakamba ugrott, összebújtunk és nagyon-nagyon örültünk egymásnak. Valahogy a szépségsokk hatása alatt kibújtam azért a cipőmből, majd a nappaliba mentünk, ahol az előtérben megkezdett ölelkezést szüntelenül folytattuk tovább, közben Tius megmutatta a szülinapi meglepetését…ami tényleg meglepetés volt számomra…Drágaságom köszönöm szépen Neked még egyszer ;))
Most is, mint minden alkalommal, Tökéletes és Szeretetteljes vendéglátásban részesültem, mialatt beszélgettünk, Tius készítette nekem a teát, aztán sütiztünk, összebújtunk, jókedvűen nevetgéltünk, simogattuk egymást közben cuppantak a csókok…nagyon meghitt és felemelő élmény volt újra vele lenni.
Majd nehezemre is esett Tiust magára hagyni, de tudtam, hogy a fürdő után még finomabb élményekben lesz vele részem, ezért gyorsan megszabadultam a ruháimtól és elsiettem a higiéniai körökre.
A fürdés után egy szál törcsiben visszasiettem Tiushoz, összebújtunk és érzéki nyelves szenvedélyes csókokban forrtak össze ajkaink. Tius fantasztikusan jól csókol, ajka puha és rendkívül finom érzéki, igazi nyelves csókok a legédesebb szinten, közben kezecskéi már a farkamat keresték. Nagyon izgató volt, nyelvünket egy pillanatra sem hagytuk pihenni és így szorosan egymáshoz bújva lépegettünk tovább a massz.padhoz.
Masszázzsal, pontosabban az én masszázsommal kezdtünk, mert az előző randinkon megígértem Tiusnak, hogy megmasszírozom és ezt már nagyon izgatottan várta, ledobta gyorsan a melltartót a picike bugyi maradt csak rajta és hassal a padra feküdt. Olajjal masszíroztam gyengéden, csodálatos élmény volt érinteni, hozzábújni és érezni finom illatát. A masszásom alatt többször megcsókoltam formás kerek domborulatait…popsiját, jujj nagyon élveztem, elkapott a vágy, de lehet aztán hogy ez picit a masszázsom rovására is ment, de bízom benne, hogy azért Tiusnak is jól esett és hatásos volt a kezem munkája ;) Aztán fordultunk és én kerültem a padra.
Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban.
A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be. Ezután kezecskéi lejjebb csúsztak a testemen, a lábaimat és a fenekemet vették kezelésbe. A fenekem környékén már nagyon finomak voltak az érintései, egyre több benyúlással, cirógatással, amit a hosszú körmeivel nagyon finoman és érzékien csinált. Ezek az érintések már nagyon felkorbácsolták a vágyaimat, amelyek akkor értek igazán a csúcsra, amikor Tius puha cicijeit a hátamon éreztem siklani.
Nagyon élveztem, mennyei élmény volt, azonnal megfordultam volna, hogy összecsókoljam és magamhoz öleljem, de még Tius nyugalomra intett, folytatta a cicis csúszkáját, a nyakamban éreztem forró leheletét, sóhajait, aztán csókolni kezdte az arcomat, finoman harapdálta a fülcimpámat én meg majd megőrültem a padon hason fekve :) Ahogy az arcomat csókolgatta a puha ajkai egyre közelebb kerültek a számhoz, ekkor oldalra fordultam és hopp… máris egymás szájában volt a nyelvünk. Ekkor már mindketten nagyon feltüzelt hangulatban voltunk, Tius mondta gyorsan kiszalad egy kézmosásra és azonnal itt van…
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
…egy percbe sem telt bele, már vissza is ért hozzám, én ekkor valahogy féloldalt fekvésben voltam a padon, Tius mellém lépett, érzékien szájon csókolt, jobb kézzel a farkamat simogatta, majd lassan a hátamra fordított.
Aztán beindult a hullámvasút, amit Imádok Tiussal és mámorítóan élvezetes volt. Szenvedélyesen csókolt, ölelt, simogatott, a smacizás közben harapdálta az ajkamat és egyre intenzívebben masszírozta a legérzékenyebb testrészemet. Aztán az édes csókjai után az ajkaival haladt egyre lejjebb a testemen és amikor a meredező farkamhoz ért már a puha, kényeztető ajkai között éreztem magam.
Hangos cuppogásokkal és erotikus sóhajokkal tűzdelt észvesztő élményű franciával kápráztatott el, az élménytől majdnem le is szédültem a padról :) Kapaszkodtam a pad szélébe közben Tius forró és erősen szívó ajkai lendületesen jártak fel és le a szerszámomon, finom köpésekkel kellő csúszást biztosítva időnként egészen mélyen eltüntetve…hát a lélegzetem is elakadt ekkor annyira finom és mennyei érzés volt. Eközben persze már én sem bírtam tétlen maradni, csókolgattam, simogattam mindenhol gyönyörű formás szexi testét, ahol csak elértem, majd Tius a csípőjét közelebb tolta hozzám, bal lábával feltérdelt a padra, így jobb kezemnek szabad utat adva a szexis combjai közé.
Bugyiját félrehúztam és gyengéden a punciját kezdtem izgatni. Tius ekkor hangosabb sóhajokra és még hevesebb szopizásra váltott. Farkammal a szájában többször izgatóan a szemembe nézett, majd kivette az ajkai közül, gyengéden körbe nyalogatta a makkomat, nagyokat cuppogott rajta, aztán újra bekapta és szenvedélyesen szopogatta tovább.
A masszpad. masszázsra kiválóan alkalmas, de egy ilyen felemelő és páratlan élményű kényeztetést nagyon nehéz rajta elviselni, ezért inkább közösen a kényelmesebb fekhelyet választottuk.
Ölelkezve és mámorosan odatámolyogtunk a fekhelyhez, megálltunk mellette, szembe fordultunk és szenvedélyesen nyalni-falni kezdtük egymást. Aztán Tius lassan kezdett térdre ereszkedni és azonnal tövig bekapott. Kezeivel átkarolta a fenekemet és jó sok nyál hozzáadásával lendületes franciába kezdett, közben egyre mélyebben húzott magába. Ekkor aztán leszállt nálam az élmény színét is felülmúló lila köd…brutális élmény volt, pár percre rá a lábam és a combjaim is remegni kezdtek, ekkor Tius megfordult és engem az ágyra tolt. Leültem ő betérdelt a lábaim közé és elképesztő lendülettel szopogatott tovább. A hosszú haja eközben mindvégig a combjaimat és az ágyékomat cirógatta, duplán izgató élmény volt. Egy rövid ideig még bírtam, aztán megadtam magam és Tius forró ajkai között megsemmisítő „vereséget” szenvedtem…bár minden „csatavesztés” ennyire csodálatos lenne :)
Miután eldurrantam egy percig biztosan szótlanul csak ültem az ágyon, míg Tius rendbe szedte magát, majd mellém bújt és egymást cirógatva, csókolgatva pihiztünk és élveztük egymást.

Ilyen csodás kényeztetés után, meg hogy teljesen magamhoz is térjek, Tius javaslatára a padra feküdtem és kaptam tőle még egy rendkívül finom és hatásos testmasszázst.
A szeánszhoz hozzá tartozik, hogy a nem masszírozott részeket egy törölközővel mindig lefedi és magát a masszázst pedig felépített koreográfia szerint thai elemekkel és fogásokkal is ötvözve kellő erővel és technikával végzi. Könyök, alkar, tenyér, ököl…szinte a kezének minden részével dolgozik.
Nagyon jól esett ez a második massz. felvonás is, amelynek a végén újra éreztem a finom érintéseit, csókjait mindenemen, a simogatásait és a benyúlásokat gyengéd zacsi érintéssel, ezzel mintegy felkészítve engem a következő erotikus szeánszra.

A második kört már rögtön az ágyon kezdtük és megkértem Tiust feküdjön hanyatt és engedje át magát nekem. Nagy és huncut mosollyal az édes arcán hanyatt feküdt én pedig gyengéden fölé hajoltam és az arcától lefelé haladva apró csókokkal borítottam be szépséges testét és ízlelgettem selymes szolibarna finom bőrét, a ciciknél hosszan elidőzve. Szopogattam felváltva a formás kebleit, a bimbókat nyelvemmel izgattam, melyek az izgalomtól már feszesen ágaskodtak úgy, hogy szinte a nyelvem is beléjük akadt.
Míg az egyik cickó a számban volt, addig a másikat a kezemmel masszíroztam, Tius pedig közben a tarkómat simogatta, húzott magához és kéjesen nyögdécselt. Miután a cickóit alaposan a számmal megszeretgettem utána haladtam egyre csak lejjebb a combjai közé. A belső combfelületeken át apró csókokkal jutottam el a szépséges illatos kincséhez. Tiussal már nagyon jól ismerjük egymást, megbízik bennem, és ezért ahogy a csodák kapujához értem, kezdte is volna levenni a bugyiját, de kértem, hogy még ne tegye.
A pici bugyiján keresztül kezdtem a számmal izgatni a punciját, csókolgattam, nyalogattam minden területét, nagyon élveztem, bevallom ez így rám rendkívüli hatással volt, majd az egyik ujjammal a bugyi alá nyúlva simítottam végig gyönyörű kincsének minden pontját finoman érintve. Aztán a combtöveket kezdtem belül csókolgatni és lassan a bugyiját félrehúzva a puncijára csúsztattam a számat.
Apró és gyengéd csókokkal kezdtem, majd aztán csak a nyelvemet használva nyalogattam körbe azt az isteni völgyet. Tius is nagyon élvezte egyre szaporább lett a légzése, nagy sóhajokat vett, édesen nyögdécselt a csípője finoman követte a mozdulataimat, majd mikor picit elemelte az ágyról lassan lehúztam a bugyiját. A puncija már nagyon nedves volt és csodás ízű, nyelvemet azonnal és melyre hatóan munkába is küldtem. Gyors és vibráló nyelvmozgással babusgattam a duzzadó csiklóját és közben az egyik ujjammal finoman a bejáratot izgattam. A nedvesedéstől már minden nagyon sikamlós volt, és ahogy izgattam, simogattam a bejáratot az egyik ujjbegyemet figyelve Tius reakcióját finoman becsúsztattam. Nem volt ellenére a mozdulat, sőt lágy és igen erotikus sóhajok mellett fogadta be puncija az egész ujjamat. Az a kéjbarlang nagyon szűk és feszes volt, Partnernőm finom csípőmozdulatokkal és halk sóhajokkal kivette a részét a kényeztetésben. Mialatt a csípője lágyan hullámzott, gyengéden tolta rá magát az ujjamra, amit barlangja ritmikusan hol erősebben hol gyengédebben szorított. Mennyei élmények és érzések voltak ezek, de Tius még mást is szeretett volna velem csinálni és a továbbiakban a kölcsönös kényeztetés mellett döntöttünk, majd fordultunk 69-be.

Amint Tius csodás puncija újra a számra került, rögtön éreztem, hogy a farkamat elönti az ajkai által okozott forróság. Két kézzel az ágyon megtámasztva magát ütemesen erős szívással profi módon kényeztetett én eközben két kézzel szorosan öleltem kecses csípőjét és húztam magamra közben az isteni finom puncijába bújva élvezettel nyalakodtam. Sajnos ebben a pózban az én kényeztetésem vizuális élménye elmaradt a számomra, de ezt egyáltalán nem bántam. A finom puncijával a számon és amit éreztem ott lent az volt maga a menyország. Próbáltam minél hosszabban kiélvezni minden másodpercét, de elöntött a pillanat és beköszönt nálam a vég, majd egy megsemmisítő robbanással elélveztem. Hogy hova sikerült mindez, azt nem tudom megítélni, ugyanis ekkor már alig voltam magamnál. Mire fel ocsudtam Tius nagyon kedvesen takarította le rólam az eredményt, majd meg is jegyezte mosolyogva, hogy elég nagy mennyiséggel ajándékoztam meg ;))
Tiushoz nem rövid randikra szoktam menni, több órásak az együttléteink, de Vele szárnyal az idő, így sajnos ez a randink is nagyon hamar a végére ért.
Édes Szivem már most várom a következő alkalmat ;))))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hát ez valamikor a randink végén történt és azt tudom, hogy a tükrös asztalkára helyeztem, de hogy pontosan mikor…? az élmény hatása teljesen magával sodort :)
És olyan kérdések már fel sem merülnek bennem, hogy megérte-e…amit a randinkon Tiussal átélek és amit tőle kapok, az messze-messze nem hasonlítható semmihez.
Van alap program és extrás is, aminek az ajándéka természetesen különböző, de erről Tius kérésre nagyon szívesen széles és teljes körű felvilágosítást ad.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tius maga egy Csoda egy Bájos Gyönyörű szép NŐ! Szépsége, kedvessége, intelligenciája, odaadása és vendégszeretete páratlan. Nagyon Imádom Őt ;)))

Az első találkozásunk óta a rabja lettem eme bájos Tündérnek. Nehéz megfogalmazni, de felemelő érzés Vele lennem, sokszor átéltem ezt már Vele, de minden újabb randink izgalmakkal és határtalan szenvedéllyel telített és mindig új és újabb élményekkel gazdagodok. Mindig Csupa kedvesség, őszinte mosoly és szeretet árad belőle, telis tele pozitív kisugárzással. Ha Tiussal találkozok, akkor ő rám mindig olyan hatással van, hogy még a legkedvetlenebb napomat is jókedvre és csupa derűre tudja váltani. Azonban úgy érzem, hogy ez nálunk már hatás-kölcsönhatás, mert minden alkalommal a nevetés a felhőtlen jókedv és a szenvedély uralja a találkozónkat ;) A mostani randink a szívemnek legkedvesebb emlék lett, bearanyoztad Drága, örökké velem lesz ;)
Édeském nagyon köszönöm még egyszer, isteni élmény volt újra Veled és nagyon várom, hogy újra lássalak és folytathassuk ezt az isteni álomutazást ;))
Sajnos erre a beszire csak egy lila Istennőt adhatok, pedig ha tehetném duplát is adnék rá :).
Millió Csókom Hercegnőm mindenedre ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ☆TIA☆ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-02 00:41:48
Ööö, ez aztán a lila beszi. Valóban háború és béke a hosszát tekintve, de tartalma meglehetősen olvasatos. Ilyen hévvel és sziporkázással már rég írtál beszámolót. Isten éltessen!!!

2020-06-30 13:13:11
Haver! Nem semmi beszámolót írtál erről a csodálatos Hölgyről! Gratulálok a beszihez! Isten Éltessen Sokáig!

2020-06-29 11:37:08
Tiusom csókollak Drága, köszönöm ;)

Ja igen és egyébként nem az én történetleírásomban szerepel az, hogy "Valótlan beszámoló" ...na mindegy :)

TIA_
Prémium hirdető
2020-06-29 10:53:43
Kedves taltosparipa!Egy szolgtatóról szóló vélemény szubjektív dolog.Illetve hatás kölcsönhatás kérdése egy randi minősége.:) Kár egy ilyen szívemnek igen kedves vendégem beszámolóját negatív kommentel illetni.Azt gondolom a mi ünnepünket nem tudod elrontani még ezzel sem...:))))

2020-06-28 19:23:35
"taltosparipa" kizárt, hogy elrontsad az ünnepet.
Kételkedni lehet, nem tiltja meg senki, de ez egy teljes értkékű élményleírásról szóló beszámoló.

Funkciók☆TIA☆ legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-03-12) : Egy törölközőt terített rám, amikor a felsőtestemen dolgozott a lábam volt beterítve vele, amikor a lábam masszírozta felhúzta a hátamra -- én végig a kemény-táncos lábát fogtam mikor elértem, néha a lába között a bugyiig is felnyúltam, kezeinek munkája során szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítően jóleső bizsergést -- nem túl erős-fájdalmas tanult mozdulatokkal masszíroz

(2020-01-19) : A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :)

(2019-08-09) : Nagyon jól érzi a kritikus helyeket, mind kézzel, alkarjával, könyékkel gyúrt, aprólékosan, minden izomcsoportot átdolgozva. Kezeim külön átmasszírozta, nagyon profi volt az egész gyúrás....teljesen újjászülettem kezei alatt, nagyon jól esett, és hatékony vol

felejthetetlen: 6db
(2019-09-23) : Aztán jött a krém, és minden testrészem megkapta a törődést szépen sorban. Ahol éppen nem dolgozott, azt letakarta a törölközővel. Erős keze van, nagyon hatékonyan dolgozik. A masszázs hosszú és alapos, nem alibi.

(2019-09-22) : Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt.

(2019-08-13) : Hihetetlenül jól masszíroz. Alapból nagyon kötött izomzatom van, és a masszások során azért szokott fájni. Tiát megkértem, hogyha lehet kicsit finoman bánjon velem. Masszírozás során megjegyezte, hogy milyen jó seggem van,

nagyon jó: 6db
(2020-06-21) : Zuhany után felfeküdtem a masszázspadra, egy törölközőt rámteritett és kicsit masszírozással egybekötve teljesen felitatta a vizet rólam .Majd elkezdett masszírozni ,teljesen ellazultam,közben beszélgettünk , halkan szólt a zene.

(2019-10-31) : Először csak kemény nyomkodással a talpamtól a nyakamig indított, jelezvén hogy itt szakszerű masszázs következik. A hátam masszírozása volt a porondon, finom mozdulatokkal indított, ami egyre erősödött, de nagyon jól esett.

(2019-10-11) : Nem figyeltem, de ha jól éreztem a masszázst félmeztelenül hajtja végre, műfajilag egy olajos thai masszázs. De eléggé intenzív és mivel közben dumáltunk is, csak akkor csendesedtem el, amikor a combomat masszírozta és egy-egy mozdulattalm ár finoman hozzáért a golyókhoz is.

: 4db
(2020-01-26) : Arra nem emlékszem hol kezdte de kellően nem kis simi - simi szerű masszázst kaptam. Hát, karok, nyak, kéz és láb. A lábamnál már jöttek a be - be nyúlások folyamatosan. Nagyon jóleső volt a masszázs, teljesen felfrissültem egy hosszú nap után. A bevezető masszázst követően jött az első kényeztetés. Lapozzunk lejjebb...

(2019-09-30) : A zenét leszámítva néma csönd, tökéletes környezet az ellazulásra. Többször nyögtem jó nagyokat és dícsértem, hogy mennyire jó ami történik. Különösebben nem erotikus ez a rész, nincs ráhangolódás, onnan tudhatod, hogy jön a finomság, hogy elkezdi cirógatni a hátadat.

(2019-05-31) : Ténykedésemet úgy érzem Tia is nagyon élvezte, melynek rángásokkal, sikolyokkal és hangos sóhajtásokkal adta jelét. Egyszer nekem is eljött a beteljesülés és hatalmasat élveztem a szájában, mely után nem engedte el a farkamat csak akkor, amikor én elterültem.