2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-25 00:49:40

DNS-Minta
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia reagálása

Szia Kedves Dns !

Köszönöm a beszidet cuki vagy,jól éreztem magam én is veled.
Viszont a lakást megvédeném igényes mint ahogy én is,és ugye mondtam is neked volt egy elég komoly fürdőszoba problémánk amit sikerült elhárítani....a falak jelenleg száradnak ha kiszáradt akkor lesz festés...ami egyébkén kerek 2 hónapja volt...csak sajnos utána jött az özönvíz :(
Csak kiegészítettem írásodat,mert így kerek a sztori :)

Puszi várlak máskor is Mia

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre csak a barátnőjével beszéltem telefonon, minden kérdésre válaszolt, minden rendben volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Közeli utcában parkoltam, ekkor még ingyenes volt a parkolás. Egy sétálóutcáról nyílik a lépcsőház.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
A szoba kicsit lehetne igényesebb, a falakra ráférne egy festés. A fürdőszoba ajtaja nehezen nyílik-záródik. Fürdőkád rendben volt, tusfürdők bőven voltak, törölköző is jó illatú volt.
Mia külseje
Higiénia:
4
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Gyönyörű, csodálatos, szinte tökéletes külső, ott gömbölyű, ahol egy nőnek gömbölyűnek kell lennie. Hosszú, vastagszálú, fekete haj, finom, illatos bőr, kackiásan meredező mellbimbók, finom, puha, illatos, selymes bőr, fantasztikus fenék...

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Bekísért, egy-két kötelező kérdés, pl.:van-e valamilyen perverzióm... :-) Csókolózás, hajsimogatás, megkérdeztem, hogy elsőnek foglalkozhatok-e vele. Természetesen igen választ kaptam. lefektettem, csókolóztunk finoman, végigcsókoltam a nyakát, vállát. A kebleit fogni, csókolni, szívogatni fenomenális élmény! Kissé kiugró mellbimbóit muszáj kényeztetni. :-) Aztán has, végül leértem a puncihoz. Finoman kezdtem neki, majd belelendültem jobban. Kellemes lehetett neki, remélem. Ha nem, akkor jó színész. :-) Majd miután kinyalakodtam magam (élvezetes volt) odatérdeltem a kis szájához. A farkamnak már nem nagyon kellett "ösztönző erő", a csodálatos látvány izgatott nagyon. De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba. Hogy hozzáférjek a gyönyörű, hamvas, fiatal, kívánatos testéhez. Amikor éreztem, hogy "problémám van", kértem egy fordulást, hogy a hasára feküdjön. Markolnivaló, finom feneke meghozta a hatást... Nem bírtam tovább, haját, vállát markolva elélveztem. Kicsit kértem még, hogy összebújva legyünk, semmi akadálya nem volt. Aztán gyors tisztálkodás után öltöztem és go.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, fél órára mentem hozzá, szokásos csomagja a "rózsaszálaknak". Utólag rendeztük, nem kérte előre - habár én megkérdeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szinte tökéletes a külseje, nem tudnék belekötni egyetlen porcikájába sem. Egy apróság talán: az ajka fölött a piercinget nem találtam hozzá illőnek, de ez csak az én véleményem, nem is említettem neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-26 09:08:37
Technikai részletek pipa, a többi nyilván a randi rövidsége miatt maradt el/ki.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-25 14:23:13
Fél órás randi, végül is ennyi fért bele, jó ez alapnak.

2020-06-25 10:24:57
Déenes, a külsőre is ne csak az aktionre... Te még élsz? :)

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

felejthetetlen: 18db
(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-07-03) : A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam.

(2020-04-17) : Szeme csukva, szája résnyire nyitva, ajkain néha végigfutott a nyelve, megnedvesítve azokat. Nem tudom megállapítani, hogy mennyire volt kedvére való, de egyszer csak húzott magára egy csókra, majd átfordított és kedvére játszani kezdett a velem egykorúval. Körbevizsgálta nyelvével a környezetet, majd amikor érezte, hogy itt az idő, az ajkai közé vette. Mindeközben kezeivel bebarangolta a testemet, majd a zsákot cirógatta.

nagyon jó: 20db
(2020-10-14) : Munkaruhát öltöttem, majd ez a kis gyönyörűség nyeregbe pattant. Hát mit mondjak, látványra és érzésre sem kispályás élmény, többször lassításra kértem, mert hamar éreztem a végem. Idővel váltottunk és örömmel vette amikor javasoltam, hogy feküdjön a hasára és úgy folytassuk. Nagyon szeretem vele ezt a pózt (is). Jól tudja legeltetni az ember a szemét karcsú derekán,

(2020-09-03) : A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte.

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.