54
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
9
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 21:25:25

independence
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Legegyszerűbb telefonon, amikor az elérhetőségét a "beszi" jelzi, és élőszóban készségesen mindenre választ ad(ott). A megerősítő SMS is jó a 'randi' napján, de esetleges hálózati hiba elkerülése végett érdemes itt is üzenetet küldeni. További tapasztalat, hogy Nyuszi rugalmas, igyekszik szabaddá tenni magát, és visszajelez, ha mégis be tud szúrni - 1, már telített nap esetén - valahova.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás könnyű (én kocsival érkeztem), a lakó / pihenő övezetben bőven van hely, de tömegközlekedéssel is játszva elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem az enteriőrért mentem, de a célnak megfelel minden (igen, "baszás"-álló az ágy,...). Széles a repertoár tusfürdőkből, a törülköző, a szájvíz, és minden egyéb kellék segítségedre lesz, hogy jól érezd magad.
Bunny külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nyuszi szemei mosolyognak, és a legnagyobb erénye, hogy 'lélek is van, nem csak hús'. De ha már szóba került: a fotók sem adnak mindent vissza {jó értelemben}, mert egy igazi, sportos Hölgyről van szó. A dombormű alatt tetőtől - talpig masszív, feszes, mondhatni ideális ívek vonulnak. Ha élvezettel rácsapsz a hátsójára, ennek nem lesz "háj - szökőár" az eredménye. A hangján és nevetésén túl az illatát is magaddal akarod majd vinni. B-)

Action
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Nézzétek el nekem, hogy nem fogok egy klasszikus, "kutyában kezdtünk, majd a szájában mentem el" - sokadik beszámolót adni. Inkább a profizmusáról adnék ízelítőt az alábbiakkal.
Tehát: ha (!) úriember vagy, és a NŐként tekintesz rá, esélyesen elsodor.
2 órára mentem, ez alatt úgy sürgött - forgott a hústű körül, hogy életem élményével léptem ki Tőle. Az első perctől az utolsóig érted és veled van, a két, élvezés közötti átvezető beszélgetések üdítőek, és ami fontos, mind eközben, mind az együttlétek során végtelenül figyelmes, érzéki, és a körme hegyéig nő. Engem beinvitált minden kéjzónájába, természetes és közeli kapcsolatot ápol a pénisszel, és bizony, Urak: felrántja a franciájával az 50 méteres csőkútból is a vizet. A legjobb összetevőkből áll: természetes, buja, és bár pörög 1000-rel, ennek habitusát úgy igazítja, ahogy az a Vendégének a legideálisabb, tehát odaadása során lekövet, személyre szabottan kényeztet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ő maga az EXTRA, a Lindt csokival egyetemben adtam a rózsacsokrot érkezéskor.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
"Életközeli élmény". Biztosan visszatérek Hozzá. :-)
Webmesteri megjegyzés
A jövőben jöhetne több konkrétum :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-06-18) : Majd ezután a hátamra fordított és elkapta a szájával a velem egykorút. Újabb csodás franciát kaptam, játszott vele, hol eltüntette hol pedig a makkal játszott a nyelvével. Fantasztikus volt. De mivel én is szeretek adni így kértem hogy forduljunk át 69be.

(2020-03-15) : Előre hajolt és ébredező farkamat lágyan a szájába vette. Finoman, lassan elkezdett szopni, nyelve hegyével a makk alsó részét megérintve, hol gyorsabb, hol lassabb ütemben megérintve, majd elengedve. Ezek az apró, finom rezgő mozgások megtették hatásukat, farkam egyre keményebb állapotba került.

(2020-01-20) : Zuhany után már ugrottam is az ágyra és melleit vettem kezelésbe illetve szájba. Csüngtem rajta mintha nem lenne holnap, az egy heti várakozásnak vége. Azonban, annyira nem is nagy bánatomr...

felejthetetlen: 7db
(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

(2020-01-01) : Az ágyra tessékelt, hanyatt feküdtem és már bele is kezdett a franciázásba. Szépen finoman szopja, de ugyanakkor bátran letorkozza a faszt. Betettem neki a mellei közé is, ilyenkor is szépen bekapja a végét.

nagyon jó: 9db
(2019-11-25) : gumit húzott nyomban a péniszemre majd mondta, hogy nyuszi hopp és már fordított lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Bunny a finom lovaglást követően lepattant a farkamról

(2019-11-23) : Gumit varázsolt rám és most szemből rám ült. Rögtön vágtázni kezdett,csattogtunk rendesen közben én az isteni melleit markoltam. Mikor kezdett fáradni,póz váltást javasolt és jött kettőnk kedvence az isteni Nyuszi-póz.

(2019-11-09) : Ezután mondta feküdjek a hátamra, majd bekaptam a velem egykorút és egy mennyei franciában részesített.Hol lassan, hol gyorsan erőteljes vákummal, hol csak a makkot nyalogatva lágyan.Leírni ezt az érzést nem lehet ezt át kell élni.

: 12db
(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

(2020-01-13) : Újabb póz, újabb mesteri szopás és mellszex... Aztán egyszer csak kérte, hogy a punciját is dolgozzuk meg. Megdolgoztuk, de itt már sejtettem, hogy hamarosan elér a vég és át is adtam magam az élvezetnek,

(2020-01-10) : Eszméletlenül jól csinálja, teljesen eltünteti kellő nyelvvel, nyállal! Nem arról vagyok híres, hogy kitartó vagyok (sajnos) így már itt végem is lett, de ez nem csüggesztett le minket!