2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 21:25:25

independence
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Legegyszerűbb telefonon, amikor az elérhetőségét a "beszi" jelzi, és élőszóban készségesen mindenre választ ad(ott). A megerősítő SMS is jó a 'randi' napján, de esetleges hálózati hiba elkerülése végett érdemes itt is üzenetet küldeni. További tapasztalat, hogy Nyuszi rugalmas, igyekszik szabaddá tenni magát, és visszajelez, ha mégis be tud szúrni - 1, már telített nap esetén - valahova.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás könnyű (én kocsival érkeztem), a lakó / pihenő övezetben bőven van hely, de tömegközlekedéssel is játszva elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem az enteriőrért mentem, de a célnak megfelel minden (igen, "baszás"-álló az ágy,...). Széles a repertoár tusfürdőkből, a törülköző, a szájvíz, és minden egyéb kellék segítségedre lesz, hogy jól érezd magad.
Bunny külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nyuszi szemei mosolyognak, és a legnagyobb erénye, hogy 'lélek is van, nem csak hús'. De ha már szóba került: a fotók sem adnak mindent vissza {jó értelemben}, mert egy igazi, sportos Hölgyről van szó. A dombormű alatt tetőtől - talpig masszív, feszes, mondhatni ideális ívek vonulnak. Ha élvezettel rácsapsz a hátsójára, ennek nem lesz "háj - szökőár" az eredménye. A hangján és nevetésén túl az illatát is magaddal akarod majd vinni. B-)

Action
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Nézzétek el nekem, hogy nem fogok egy klasszikus, "kutyában kezdtünk, majd a szájában mentem el" - sokadik beszámolót adni. Inkább a profizmusáról adnék ízelítőt az alábbiakkal.
Tehát: ha (!) úriember vagy, és a NŐként tekintesz rá, esélyesen elsodor.
2 órára mentem, ez alatt úgy sürgött - forgott a hústű körül, hogy életem élményével léptem ki Tőle. Az első perctől az utolsóig érted és veled van, a két, élvezés közötti átvezető beszélgetések üdítőek, és ami fontos, mind eközben, mind az együttlétek során végtelenül figyelmes, érzéki, és a körme hegyéig nő. Engem beinvitált minden kéjzónájába, természetes és közeli kapcsolatot ápol a pénisszel, és bizony, Urak: felrántja a franciájával az 50 méteres csőkútból is a vizet. A legjobb összetevőkből áll: természetes, buja, és bár pörög 1000-rel, ennek habitusát úgy igazítja, ahogy az a Vendégének a legideálisabb, tehát odaadása során lekövet, személyre szabottan kényeztet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ő maga az EXTRA, a Lindt csokival egyetemben adtam a rózsacsokrot érkezéskor.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
"Életközeli élmény". Biztosan visszatérek Hozzá. :-)
Webmesteri megjegyzés
A jövőben jöhetne több konkrétum :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-08-20) : Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon,

felejthetetlen: 7db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 6db
(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

(2019-11-25) : gumit húzott nyomban a péniszemre majd mondta, hogy nyuszi hopp és már fordított lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Bunny a finom lovaglást követően lepattant a farkamról

: 9db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.