Wanda Gold szexpartner

szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 14:17:39

Lking
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága Lking! ❤


Nagyon köszönöm neked, hogy megemlékeztél a mi kis randinkról eme beszámolóban. Boldoggá tettél vele és teljesen elnyerte a tetszésem :)))

Örülök neki, hogy újra fantasztikusan érezted magad velem/ nálam mint annó és teljesen el tudtalak varázsolni most is ;)
Én is nagyon jól éreztem magam, hiszen egy ilyen kedves és figyelmes emberrel mint Te egyáltalán nem nehéz :))

Remélem még foglak látni amíg itt leszek veletek és élvezhetjük újra egymás társaságát!

Várlak vissza bármikor szeretettel ;)


ÖLELLEK ÉS SOKSZOR CSÓKOLLAK :***


Wanda Gold ❤Ui.: Ne aggódj Drágám, vigyázz itt rám mindenki. A parasztok nem jutnak el az ajtómig, ha pedig véletlenül mégis, akkor azzal a lendülettel rakom ki az ajtón, ahogy jött :DDD

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
Néhány éve voltam nála, gondoltam teszek ismételten egy látogatást. Felhívtam, és bő óra múlva már ott is voltam.
Megközelítés
Parkolás a környező utcákban ingyenes, helyet keresgélni kell, de viszonylag hamar lehet is találni.
Helyszín
A lakás új építésű, modern, szép, tiszta, rendezett. A fürdőben tusfürdők serege vár, a tetthely egy franciaágy, ahol az extra kényelemért még memóriahabos párnák is felenek. Wanda egyedül fogad a lakásban.
Wanda Gold külseje
Ahogy korábban már sokan leírták, alacsony "töltött galamb", nagy cicikkel és szép nagy formás popsival. Az arca miatt sem kell félni, csakis az anonimitás miatt van kitakarás.

Action
Érkezésemkom csókkal fogadott, majd bekísért a tetthelyre. Kaptam egy pohár ásványvizet (egyébként elég nagy választék volt, de nekem ez bőven tökéletes), majd a szobainasra lepakoltam a ruháim. Elkísért a fürdőbe, én gyorsan letusoltam, a szobába visszatérve elkérte a törcsimet és kiszaladt vele a szárítóhoz, közben én kényelembe helyeztem magam az ágyon. Visszatérve pikk-pakk megszabadult az eddig sem éppen sok textiltől, ami bájait fedte. Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam, kicsit ujjaztam is. Mindenesetre bármit is csináltam, ő mindig úgy fordult, hogy hozzáférjek. Ez jópár percig tartott, de én nem akartam még elélvezni, ezért cseréltünk. Először a melleket vettem kezelésbe, majd szép lefelé haladva egy szép csupasz punci fogadott. Neki is álltam a kényeztetésének. Rövidesen rángások jelezték, hogy valószínűleg jó, amit csinálok. Ezek egyre hevesebbek lett, idő után már nyomta a fejemet magára Wanda, majd el is élvezett. Ezután csak annyit mondott, hogy ezért most megkapod, majd ismét elkezdett franciázni, aminek elég hamar meg is lett az eredménye. Ezután hagyott lenyugodni, letörölgetett, hozott még inni, majd beszélgettünk néhány percig. Utána ismét szájába vett, de itt már többet akartam, ezért gumit húzott és beleült. Látványra nagyon betett, ahogy ott ringtak előttem hatalmas mellei, melyek egyébkén gyakran a számban kötöttek ki érthetetlen módon :) Ezután váltottunk kutyusra, ami szintén nem volt gyenge vizuális élmény. A popsiba is bekéredzkedtem, amit próbáltunk több pózban is, de nem akart összejönni, mert a gumitól nagyon ritkán, de persze pont most sikerült lekonyulnom. Azért nem kellett csüggednem, Wanda egy franciával megoldotta a problémámat, ismét a szájában landoltak az ebihalak. Noha 1,5 órára neveztem be, annyira sikerült leszívnia minden értelemben, hogy nem bírtam volna még egy menetet, ezért végül az egy órában maradtunk. Nagyon korrekt, tündéri a vendéglátónk, itt nincsen helye semmilyen átverésnek, mint a sajnos nagyon felhígult világban igen sok helyen. Letusoltam, megittam a maradék vizem, majd elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt pesti átlag, a bővebb infóban megtalálható. A pulton hagytam, fürdőszobába menet, végig ott volt nem esett róla szó. Az élmény amit kaptam többet is megérne ez nem kérdés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem a fentiek tükrében nem kell még egyszer leírnom, hogy itt csak jól járhatsz, maximálisan ajánlott Wandát meglátogatni. Aki szeretné az viszont húzzon bele, mert már csak idén lesz lehetősége! Szóval hajrá, és vigyázzatok rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Timsel73
Belát a dolgok mögé
2020-07-12 21:18:00
Lényeg re törő információk ban bővelkedik színes A hölgy hozzászólás át is jól megmutatja kedvet csinál hozz á

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-25 17:58:46
Ráismertem az írásodból én is erre a ritka közkincsre aki gyakorlatilag, ezt az én példám is ékesen bizonyítja, hogy bizony függőséget okozhat!

Örülök az élményeteknek...bár az utólsó mondatodat feleslegesnek gondolom!

2020-06-25 09:56:16
Szóval még egy gyanútlan áldozat Miss Hurrikán erotikus csapdájában! Örülök,hogy meglátogattad kis közösségünk egyik legkiválóbb jószolgálati nagykövetét,aki szokásához híven Téged is gyorsan az ujja köré csavart! Üdv a WandaGold Rajongói Klubban! Élményedet nagyon szép írással köszönted meg,kijár a gratuláció mindkettőnknek! Egészségetekre!🙂

2020-06-25 09:52:51
A "színvakságtól" :) eltekintve - ahogy látom nálad csak a sárga szín a favorit- jól leírtad "hurrikán" kisasszonyt

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

(2020-02-10) : Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-04-16) : Mellém térdelt visszafelé, majd ölemre hajtva fejét, a golyszik nyalintása után, ajkai fogságába estem. Erőteljesen dolgozott a szerszámon. Ajkai szorítása és nyelve selymes simogatása, hamar helyzetbe hozták az elfeküdt testrészt.

nagyon jó: 37db
(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

(2020-07-10) : Irány a vörös szalon, ahol szinte rálökött az ágyra miközben ő is megszabadult a kis semmiségtől. Az érzéki smárolásból lassan heves francia kerekedett, ahogy a lábam közé csúszott, és kezelésbe vette a joysickot.

: 32db
(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-02-11) : 2. menetben franciàval végzett ki mert már nem maradt sok erőm. Kiemelném, hogy elég sokára sikerült elmennem, nagyon kitartó volt! Más lányok már bedobták volna a törőlközőt, viszont Wanda nem hagyott cserben :)

(2019-12-10) : Egyáltalán nem finnyáskodik, teljesen eltünteti a szerszámot, játszik rajta nyelvével, körbe nyalogatja, a zacsit se hagyja ki és mindezt olyan mesteri fokon, hogy az valami elképesztő.