9
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
54
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zoé515 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zoé515-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 10:55:49

SZ_
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zoé515 beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zoéval már ismerjük egymást egy kis ideje. Anno egy másik netes oldalon vettük fel a kapcsolatot. Az nem kimondottan ilyen jellegű,
. Bizonyára ismeritek, kapcsolat extrákkal.Találkoztunk is párszor. Viberen egyeztettünk időpontot. Mindenben készséges volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Escortot kértem. A helyszín saját lakásom így ezt nem is részletezném. Kb. negyed órát késett a lelkem, de előre jelezte. Mivel mi nem perc alapú elszámolásban vagyunk nincs is jelentősége.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Erről privàt lakásomként értelmetlen beszámolni. Kanapén és francia ágyon volt az action.
Zoé515 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé fiatal, 20-as évei végén járó csinos, szép arcú nő. Egyberészes kis hátul kivágott ruhában érkezett, elegáns szandálban. Az oldalon látható képei frissek, valóságnak megfelelőek. 168 cm magas lehet, vékony 50 kg alatti. Szerintem fogyott a legutolsó találkozásunk óta. Arcra szép, szemei zöldes kékek. A hétvégi napozás miatt kicsit le volt égve. Egy piercingje van a bal mellbimbójában. Cicijei eredeti kicsi, de formás és érzékeny mellek. Nagyon szexi.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Szoktunk együtt iszogatni, már készültem. Megérkezésekor kitöltöttem kedvencét. Általában beszélgetünk egy kicsit és zenét hallgatunk, szürcsölünk, nem rohanósan adjuk elő. Megtárgyaltuk kivel mi történt legutolsó találkozásunk óta, épp költözésben van.Privát életben munkahellyel rendelkezik.

Egy kis idő után lekerült rólunk a ruha. Kanapén ültünk szembe fordulunk egymással. Hátradőlt, és kézzel izgatni kezdte a punciját. Én simogattam közben. Aztán csókolgatni, ahol értem. Végül rátapadtam a puncijára ajkaimmal. Sokféleképpen kényeztettem, ellazult, sóhajtozott. A vérem nagy része átvándorolt délre. Lüktetett a szerszámom. Normál esetben ilyenkor én is orált kérnék, de most csak védőfelszerelés kellett. Az ágy szélére pulcsittattam ki. Formás a popsi. Vékony derék, ott térdelt behatolásra várva. Imádom benne ahogy át tudja magát adni, azt teszel vele amit akarsz. Szép lassan bevezettem a ceruzát, rám feszült teljesen.Óvatos mozgással indult a szeánsz. Éreztem, ahogy kezd hevülni. Én is egyre gyorsabban adtam neki. A hegyétől a tövéig nagy kitérőkkel. Mondhatni nyestem. A reakció sem maradt el, jó hangosan adta jelét a tetszésének. Hasra fektettem, így támadtam tovább hátulról. A fenekét markoltam és toltam rá. Közben biztatott, kefélj meg rendesen, használj! Pontosan ez történt. Tartogattam a tárat. Még nem akartam hogy vége legyen. Megálltunk kicsit, rólam szakadt a víz. Ittunk és kidőltünk.Amikor helyreállt a pulzusom, a gumiba lőttem szintén ágy szélén pucsítósan. Már ha itt vége lett volna az estének, azzal is teljesen kiegyeztem volna. Megnéztünk pár klippet a YouTube-on.Aztán megint ismerkedett a testünk. Misszionárius pózban már, már erőszakoltam. Majd rám gugoltattam, úgy lovagolt. Ezen az estén nagyon egymásra találtunk. Kivégzett teljesen másodszorra is. Azt nem tudom neki hány orgazmusa volt, de gyanítom hogy kettőnél több. Ez szerintem ritka, kivéve a színjátszós kolléganők esetében. Ez az este olyan volt, mint amikor a buliból hazaviszel egy igazán kiéhezett tüzes menyecskét, és át keféltek az estét. Nekem teljesen bejött.
Eredetileg 2 órát beszéltünk meg, ezt jócskán túllépve kb. 3 lett belőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolásunk két órának megfelelő volt a fentiek ellenére. A találkozó elején az asztalra tettem, csak a végén vette el. Nekem totálisan megérte a pesti órás átlag két és félszerese.

Rózsacsokor
egy órás randira 40, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ha valakivel beszélgetni is szeretnél, és kíváncsi vagy egy értelmes, ugyanakkor szexuálisan túlfűtött nőre akkor ajánlom. Nem a legolcsóbb kategória, de szolgáltatás tekintve maximálisan megérte. Lehet a sokadik találkozó miatt volt már ez, de teljes bizalommal van felém és én is felé. Vitahtathatlanul Istennő kategória.Távozáskor még búcsúként azt mondja: Teljesen szétb...tál, de imádom :) Én is őt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zoé515 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-07-11 12:21:04
Emzéperiksz, lehet te a 25-50-ig korhatáron lepődtél meg, bár szerintem ez nem olyan szokatlan, én sokkal inkább az elszámoláson. Számomra érthetetlen.

2020-07-11 05:05:39
Érdekes hangulata van a beszidnek, főként hogy ez a sokadik találkozótok, ráadásul úgy hogy más vonalom privátban kezdtétek és a te lakásodba jártok. Ez így sokkal másabb lett. Az elszámolás leírását nem értettem meg, de mindegy is, mert az adatlapon ki van írva a rózsacsokor mérete. Kösz!

2020-06-25 15:26:40
Az adatlapját átnézve igencsak meglepődtem a vállalt korhatár sávon.
Legalábbis szokatlan.

2020-06-25 10:32:26
Köszönóm hogy megírtad :)

Én is tervezem hoy megismerhessem

FunkciókZoé515 legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.