9
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
54
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lolita szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lolita-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 10:39:06

real123
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lolita reagálása

Magyon jól esett olvasni véleményed. Köszönöm hogy itt voltál! És bizok benne hogy vissza térsz

Lolita beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a reggeli órákban, és abban maradtunk, jelentkezem amint látom hogyan alakul a napom. Miután kialakult a napi programom ismét megpróbáltam elérni ami szerencsére sikerült, és az ajánlott időpont is megfelelt neki ezért nyomban indultam is hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Címet kicsit keresgélnem kellett a tömbök között, de ez inkább az én szerencsétlenkedésem volt amiből szerencsére nem lett probléma. Budapest külső részén lehet meglátogatni Lolitát egy lakóparkban, ahol kényelmesen lehet parkolni napközben. Tömegközlekedés szempontjából busz jár a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Miután megérkeztem a címre hívtam Lolitát, majd a kódot megkapva liftbe be és irány az emelet. A liftből kiszállva azonnal megláttam vendéglátómat aki kinyitotta a kis elzárt rész kapuját majd irány a lakásba. Egy kis előtérbe lépve nyílnak a helységek - konyha, fürdő, szoba - de nagyon nem nézelődtem hanem azonnal a szobába navigált Lolita. A szobában franciaágy, szekrény, ami általában egy szobában megtalálható. A fürdő kicsi, de minden fontos kellékkel ellátva ami szükséges. Törülköző kikészítve, tusfürdő többfajta, és szájvíz a kézmosónál.
Lolita külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már amikor kiléptem a liftből megnyugodtam, hogy jó helyre jöttem, mivel egy hatalmas mosollyal fogadott pedig még soha nem találkoztunk. Normál utcai ruhában volt, hiszen a folyosóra ki kellett jönnie, ezért még természetesebbnek tűnt a találkozónk. Gyönyörű, kacér szemei vannak, amikkel csodálatosan tud nézni. Igazából, aki megnézi a képeit az nem fog csalódni vele kapcsolatban, talán csak csípő környékén van egy kis retus, de a valóságban jól áll neki. Kemény, feszes mellek, formás popsi és illatos punci várja, hogy elvarázsolja a vendéget.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A szobában gyorsan levetkőztem, majd irány a fürdő. Visszatérve onnan már az ágyon feküdt a vendéglátóm, és csak egy kis bugyi volt rajta. Lassan elkezdtünk simogatni és puszilgatni egymás testét, majd szép lassan elindultam felfedezni. Ennek eredményeként eljutottam a már korábban leírt illatos puncihoz és a bugyi levétele után próbáltam franciás kényeztetést nyújtani neki. Ennek hatására egyre inkább nagyobb terpeszben nyitotta szét a lábait míg ő maga heves hanghatásokkal buzdított. Később az ujjamat is bevetettem és arcát látva illetve a hangokból leszűrve annyira nagyon nem lehetett rossz neki, de nem vagyok biztos benne, hogy sikerült elröppennie. Kis idő elteltével már nagyon kívántam, hogy szájra vegyen ezért feltérdeltem, és miközben ő a lábaim között feküdt szépen elkezdett franciázni. Na ezt nem sokáig bírtam és gyorsan a melleire valamint a szájába került a végeredmény. Kis pihenő jött ahol beszélgettünk egy keveset, majd ismét megpróbált harckészültségbe állítani. Sokat nem kellett dolgoznia a szájával, ezért gyorsan beöltöztetett és rám ült.Nagyon jól mozgott rajtam, miközben én a melleit gyúrtam ahol értem. Nagyon élveztem ezt a helyzetet de szerettem volna hátulról is kipróbálni ezért gyorsan mögé kerültem ő pedig a popsiját kitolva a felső testével az ágyra borulva próbáltam boldoggá tenni. Mennyire volt neki jó azt nem tudom, de én próbáltam mindent kisajtolni magamból, majd telelőttem a gumit miközben a popsiját markoltam. Ezután kicsit hagyott lenyugodni majd megtisztogattuk magunkat és egy kis pihenő után elmentem fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe, nekem minden így volt most jó ahogyan akkor épp alakultak a dolgok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lolitában egy nagyon kedves lányt ismertem meg, aki mindent megtesz, hogy a vele töltött idő a vendége számára csodálatos legyen. Természetesen viselkedik, nem siettet, azt szereti ha örömet tud okozni a másik félnek. Nem volt nagy pornó csata meg egyebek, de Lolitánál szerintem nem is ez az elsődleges. Nagyon örülök, hogy meglátogattam, és mint azt jeleztem neki szerintem még fogunk találkozni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 11db
(2020-02-19) : Amikor már érzetem hogy kezd végem lenni, végig csókoltam a testét a ciciket és a hasát és így haladtam le a puncijához, melye frissen borotválva illatosan és már nedvesen várta nyelvemet, hosszan kényeztettem a nyelvemmel majd az ujjaimat is bevettem miközben a nyelvemmel a csiklóját izgattam, egyik kezemmel a melleit simogattam a másik kezem ujjaim meg a puncijában dolgoztak, ténykedésemnek meg is lett az eredménye

(2018-08-20) : Folyamatosan kézben tartotta a dolgokat, és bár sajnos nagyon gyorstüzelő vagyok, hibátlan érzékkel tudta mindig meddig húzhat, hogy még ne robbanjak el! :) Majd az isteni francia után gumit varázsolt rám

(2018-06-18) : Ezt követően kis kényeztetésbe részesültem, majd sapka fel és szemből támadtam. Nagyon jó volt. Második menetre felkészültnek éreztem magam, hátulról közelítettem, de sajnos nem sikerült.

nagyon jó: 18db
(2018-09-07) : Ezután a csókolozás és farkam verése együttesen meghozta a kívánt állapot és gumit húztunk. Lovagló pozíciót kértem, fantasztiksu érzés és látvány volt,

(2018-07-18) : A művészetet érdekesen műveli, mert csak úgy félig kapja be, és finoman masszírozza az ajkaival. A nyelvével ezzel szemben érzékien és alaposan megdolgozza a bohócot, és így összességében nagyon jó érzés.

(2017-11-17) : Hamarosan rácuppant a nemesebbik részemre és egy kellemes, nem túl erős franciában részesített. Nem vette be kifejezetten mélyen, de a hangulat nem is adta a vadabb "pornós" együttlétet.

: 12db
(2019-03-28) : Kis zuhi után kellemes, szinte barátnős előjáték, csókkal, simogatással, gyengédséggel, puncinyalival (sztem kis orgazmussal is), kis ujjazással megspékelve

(2018-12-06) : Kimerítő nyelvlecke következett, de nem állítom, hogy úgy leszopott, hogy másnapra belázasodjak. Viszont annyira felhúzott, hogy skippeltem a viszonzást,

(2018-08-06) : Ezután ő vette kezelésbe a századost. Mondhatom jó eset. Gumi fel és szokásos pózban élveztem el. Második körre megint nem nyílt lehetőségem, a nagy meleg miatt. Utána beszélgetünk.