2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-22
Louise szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Louise-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-24 07:33:13

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Louise reagálása

Szia, te kedves! :) Köszönöm, az ISTENNŐ minősítést, soha nem gondoltam volna hogy kapok egyet :D Én is nagyon jól éreztem magamat, és tetszett végig, hogy már az elején megtaláltuk a közös hangnemet :) Remélem, hamarosan látlak :) Ui: cuki az avatàr képed :)

Louise beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Két nappal korábban hívtam, mert a hétvégét egy kellemes együttlét nyitányával akartam indítani. Ennek megfelelően elég sokat keresgéltem, hogy a lehetőségekhez képest minden részlet a lehető legoptimálisabb legyen. A meglévő beszámolók alapján, meg az adatlapon található ismérveknek köszönhetően esett a választásom Louisere. A telefont elsőre felvette és meg is beszéltünk egy szombat reggeli találkozót. Nem kért külön megerősítést, de mondtam, hogy én mindenképpen meg fogom erősíteni előző nap este. Így is történt. Az sms-re kis idő múlva jött a megerősítésemre a köszönet és a szeretettel várlak üzenet. Már az egyeztetés is nagyon barátira sikeredett így nagyon jó érzéssel indultam Louisehez a megbeszélt időpontban.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tizenkettedik kerület frekventált útján található az igen kellemes új építésű emberi léptékű társasház. Buszmegálló a közelben pár lépésnyire. Parkolás hétvége lévén megoldható volt, de azért itt szűk a keresztmetszet ezt nem árt figyelembe venni. Valóban nagyon kellemes környék és könnyen megtalálható a ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kerületnek megfelelően már a ház külleme is kellemes nem hivalkodó, de mégis rejt egy sajátos egyediséget igazodva a környék átlagot meghaladó színvonalához. Maga a lakás a jelen kor trendjét követi kivétel a nappali ami normál méretű és az erkélyről csodálatos panorámaként tárul elénk a szembe lévő második kerület szintén villákkal tele tűzdelt hegyoldala. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, valójában egy ideális szingli lakás. A lakásban egyedül tartózkodott. A szoba ahol fogadja az embert célra orientáltan berendezet földön matrac mellette a falon tükör, kellemes az esemény hangulatához illő diszkrét zene szól. Kicsit sötét a szoba ami nem baj, de Louiset azért jó volna látni kicsit több fénynél. Az ok egyszerű,mert a látványa is izgató. Fürdő kissé alul méretezett, de kulturált. A fürdőkád félig egy fal mögé illesztett így tusolást is meg lehet oldani, hogy ne legyen vizes az egész helység. Minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz szükséges.
Louise külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Louise külsejét a képek jól vissza adják. Nagyon szép hölgy. Elfogult vagyok, mert nekem alapvetően azok a nők a zsánereim akik csípőben kicsit erősebbek mint vállban, de az alakjuk mégis homokóra formájú. Louise pont ilyen. Arányos szép eredeti tökéletesen álló mellek, bársonyos bőr és különleges szem szín. Az adatlapon kék szerepel és ez igaz is, de mikorra eljöttem egy határozott szürkés zöldes árnyalatban tündökölt. Elfogult vagyok mert még a magassága az alakja a szeme is emlékeztetett - kísértetiesen az egykori törvényes páromra a hajszínét eltekintve- , de még jobban emlékeztetett egy, egykori kedvesemre annyira, hogy amikor mosolygott mintha őt láttam volna viszont. A hasonlóság annyira meglepő volt, hogy gondolatomba még az is felmerült, hogy lehet, hogy Louise akár a lánya is lehetne. A szubjektív élmény szépségének megélésében az agyamat olyan módba kapcsolta, hogy tudtam, hogy ez a randi csak és kizárólag nagyszerűen végződhet számomra.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor pont az egyik szomszéd költözködött, de a ház jellege miatt ez nem volt probléma a diszkréció még ilyen sajátos helyzet mellett is adott volt.
Lakásba érkezéskor kedvesen fogadott és közvetlenül. Nagyon hamar feloldódott köztünk az ilyen esetekben a legelején még általában meglévő kezdeti feszültség, hogy vajon mindkét fél számára a másikban meg van e kellő szimpátia és empátia a kellemes együttlétre. Nálunk ez egy kis viccelődéssel indult, mert jeleztem, hogy nagyon kellett sietnem, hogy aznap tudjon fogadni, hogy az adatlapján szereplő korhatárba bele férjek. Ezen a fonalon indult meg az ismerkedésünk, ami jó volt, mert hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy Louise adatlapján szereplő ismérvek miért így lettek feltüntetve.
Jó eső érzéssel konstatáltam, hogy egy korrekt, de rugalmas szolgáltatóra esett a választásom, mert Louise pont fordítva kezeli a lehetőségeket. Nem tüntet fel „marketing” elemeket amik vagylagosak, hanem elhagyja azokat, de ha valaki szimpatikus neki és tisztelettel közeledik felé, mint egy igazi nőhöz akkor a jó ízlés határán belül kellően rugalmasan kezeli a randin belüli együttlét elemeinek lehetőségét.
Kis ismerkedés után kaptam inni valót és egy kellemes zene indítása mellett megmutatta a fürdőt. Vissza érkezésemkor már teljes meztelen valójában annak mámorító szépségében gyönyörködhettem. A már a kinézetnél leírt hasonlóságnak köszönhetően automatikusan fiatalodtam elmémben pár évtizedet és úgy közelítettem Louisehez, mint egykoron kedveseimhez, vagyis mintegy zeneműhöz amelynek minden, mindenegyes taktusa más és más élményt nyújt. Nyitányként átöleltem és lágyan megcsókoltam. A lágy csók fokozatosan vált egyre erotikusabbá és kis idő múlva teljes értékű nyelves csókban forrtak össze ajkaink. A csók érzéki minden érzékeny pontra kiterjedő, de nem az a „felfallak” típus. Olyan igazi erotikával telítődött, melynek élvezetére az egész együttlétünk alatt minden kényeztetési forma váltásnál szántunk egy kis időt, mintegy átvezető taktust. Így jutottunk el a földön fekvő matracra is.
Jó volt simogatni fehér selymes illatos bőrét, amelyet közben apró csókokkal ízlelgettem. Feszes ideális konzisztenciájú melleinél kicsit tovább időztem el, mellbimbóit nyelvemmel kényeztettem. Fokozatosan haladtam lefelé, mígnem elértem illatos kertjéhez, de előbb még egy kicsit a lábait is csókoltam, majd felfelé haladva nyílt meg előttem amúgy meglehetősen zárt és szépségesen szabott, de diszkrét méretű kisajkakkal megáldott fiatalos tónusú vulvája. ( Nem akartam hinni a szememnek, mert a hasonlóság döbbenetes volt itt is. Ez a csoda ez a gyönyörű látvány csak tovább erősítette bennem az időutazás élményét.) Tisztán éreztem a női feromonok hatását, nem direktben érezhető, de mégis létező bódító illatát. Finoman körbecsókoltam vulváját majd nyelvemmel fedeztem fel minden redőjét szegletét. Lassan, gyorsabban, különböző mozdulatokat végeztem nyelvemmel fokozatosan növelve annak intenzitását. Néha hüvelyébe is betévedtem, majd amikor Louise is erőteljesen átnedvesedett,nyelvem mellett egyik kezemmel kezdtem vulváját simogatni kívülről mindaddig amíg nem éreztem, hogy nem lesz ellenére, hogy belé csúsztassam az ujjamat. Másik kezemmel néha a mellét és mellbimbóját simogattam. Lágy hangok kíséretében élvezhettem a nem mindennapi szűkösséggel megáldott kéjbarlang élvezetét. Louise közben finom lágy mozdulatokkal ő maga is aktívan kivette részét saját kényeztetésében. Mennyi ideig voltunk így nem tudom, de egyszer csak Louise felért a csúcsra. Nagyon érzékennyé vált így ténykedésemet befejeztem. Hagytam lenyugodni ami legnagyobb örömömre egészen hosszú lecsengésű volt. Közben fölcsúsztam arcához, hogy megtudjam csókolni. Váltottunk néhány csókot miközben testünk a lehető legnagyobb felületen összeért. Míg én gyönyörködtem Louise lenyugvásában addig az összeérő bőrünk szeretkezett az érintés által. Szinte elnézést kért, hogy megvárakoztat, hogy ennyi ideig tart míg megnyugszik az orgazmus után teste. Őszintén válaszoltam, hogy ha a röpke egy óránk letelt volna és már rám nem jutott volna idő, már akkor is megérte volna meglátogatnom. Majd miután úgy érezte, hogy most ő fog engem kényeztetni, megjegyezte, hogy egy szűk körhöz tartozom, akik így tudják őt kényeztetni. Jól esett a verbális kényeztetés mielőtt áttért volna a fizikai kontaktusosra.
Egy rövid csókkal indítottunk majd végigcsókolta testemet, közben kezével is érintette bőrömet, majd keze leért a velem egykorúhoz. Finoman simogatta, majd szájával és nyelvével kezdte kényeztetni. Először csak megérintette és a golyókat csókolta és nyelvével izgatta. Néha lejjebb is az aranypont körül is folytatta kényeztetésemet, majd utoljára jutott el a tudat kikapcsoló rudamhoz. Nagyon érti ezt a műfajt, mert nem csak egy coitust imitáló fejmozgásokat kaptam, hanem nyelvének varázslatos játékát is közben. Nyelve hol lassan, hol gyorsabban pörgött makkomon, de volt, hogy csak férfiasságomat végignyalta, majd kézzel kényeztetett mielőtt ismét szájába nem vett. Olyan változatosan csinálta, hogy bár közhely szerű, de az egész délelőttöt is el tudtam volna így képzelni, hogy eljutni majdnem a végig és akkor cserélni, hogy én kényeztessem őt, majd újra ő engem. Az idő vészesen szaladt, nem tudtam, hogy mennyi időm van még hátra, de tiszteletben tartom az idő korlátot így kértem a védőfelszerelést. Szemből lettünk egy testté, így néhány csókot is lehetett váltani, miközben a tényleg hihetetlenül feszes és meleg kéj barlangjába jutottam eljött az én crescendom, vagyis az elején lágy mozgásom átváltott egyre erőteljesebbé, aminek ritmusát Louise mozgása is követett és nálam is bekövetkezett a kéj.
Lenyugodtam nem siettetett. Még egy kis időt egymás mellett töltöttünk beszélgetve. Gyorsan elszaladtam még egy tisztálkodásra a fürdőbe, hogy legyen egy kis időnk folytatni a megkezdett diskurzust. Szerencsére Louise ugyan olyan nyílt ember mint én így cenzúrázatlanul tudtunk beszélgetni az élet fontos és meghatározó dolgairól. Louise, nem csak szép, hanem okos és magasan kvalifikált hölgy. Úgy gondolom, hogy az ilyen típusú randik akkor tudnak maximális élményt nyújtani, ha a szépség és a „technikai” tudás mellett ott van az EQ is. Louisnél ez mind meg van, ami a beszélgetésekből megtudottak alapján igazából magától értetődővé válik.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb információnál a rózsaszálak mértéke megtalálható. Korrekt arányok kerültek kialakításra. Igazából, hogy ma mi az átlag azt nehéz belőni, mert egyre jobban nivellálnak a rózsacsokrok mértékei, de úgy gondolom, hogy itt annak nagysága a Budapesti modus. A csokrot mint mindig előre adtam át.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Louisevel a leírt szubjektív okok folytán elfogult vagyok. A véletlenek, vagy akár nem is annyira véletlenek okán egy idő utazást is kaptam a fantasztikus együttlét mellé, így ez a randi nálam a helyszínre vezető …hegyi út minősítését kapja. Mert ez most nekem most minden szempontból az volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Louise szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLouise legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2020-07-16) : Folyatodott a csokcsata aztan lassan lejjebb kuszott és Francia ora. Nagyon kellemesen csinalja nem gyors, nem vad simogat kozben masfele Nagyon jo, szeret kenyeztetni.

(2020-06-12) : Aztán kiderült hogy a szimpátia adott, így előbb kissé bátortalanul, majd egyre jobban belemelegedve egy csókcsatába keveredtünk. Élveztem ajkai és nyelve játékát, és mikor meg-meg szakítva csókolhattam kebleit, és megéreztem mennyire ruganyosak és tenyérbevalók, akkor éreztem, hogy baszki mintha húsz évet fiatalodtam volna. Persze egy idő után újra visszatért délre, és újra franciába fogott.

(2019-11-26) : Fordulás után felkúszott csókokért, majd csókolva mellkasom, haladt az akkorra már kemény cerkámhoz aminek környékét simogatva, nyalogatva, kezdte kényeztetésem. Érezve forró ajkait, megrándultam, Ő pedig finoman de nagyon technikásan szopogatta farkamat, nagyon élveztem.

nagyon jó: 4db
(2020-08-30) : Nagyon jól csókol és nagyon izgatóak a bársonyos ajkai. Folytatásként hol a nyakát csókolgattam hol az ajkait, közben a popsit simogattam. Közben a törülköző is leesett rólam mintha tudta volna a dolgát, hogy csak útba lesz. Így ölelkeztünk és csókolóztunk egy darabig miután azt tanácsolta, hogy vízszintebe folytassuk, ami ellen nem volt ellenvetésem.

(2020-08-11) : Ezután Louise a tatamira térdelt és szájába vette az előzmények hatására már fickóssá merevedett Kishavert; technikája nem mélytorkos, nem tünteti el a cerkát secperc alatt tövig, de ez egy pillanatig sem okozott semmilyen hiányérzetet számomra; az egész olyan volt (a kellemes nyelves-nyálas "golyózással" együtt) mintha a barátnőd ezúttal rendesen ki akarna tenni magáért és mindent bevet, hogy levegyen téged a lábadról.

(2019-09-25) : Közben élveztem a profi masszázs mozdulatait, amivel egy hagyományos masszázs szalonban is nyugodtan felléphetne. Bőségesen bekent illatmentes olajjal teljesen, majd a bokámtól a nyakamig mindent átgyúrt, még az erőssége is teljesen rendben volt.

: 3db
(2019-12-19) : Svédmasszázs technikája kitünő, tisztában van vele, hogy a hibákat hogyan kezelje. Én szeretem az erősebb masszázst, de ez alkatfüggő. Krém és olaj a választék, én a krémet kértem, de pusztán a ruházatom óvása miatt.

(2019-09-12) : Megfordultam, majd bekente gyönyörűséges melleit olajjal és engem is finoman lekent, csorgatott egy keveset tagomra is. Felforrósodott testünk között az olaj, viszkozitása megfelelő szinten volt.

(2019-08-27) : A farkam a gyönyörűséges partnerem szájában szinte kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel és engedte szabadulni érzéki gyengédséggel torkáról. Amikor már szinte csak a makkom volt szájában valami őrjítő nyelv munkával, hangrezonanciával vitt a csúcs közelébe. Ez így folytatódott tovább, ismétlődött a koreográfia.