Liza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-23 23:10:10

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drágám!
A célt elértük, a vállad jobb lett ;)
Minden mást folytatunk, egy hosszabb időtartamban ;)
Persze azért ha nem bánod, a vállad még egy picit utókezelgetném.
Van is egy ötletem...
Meg sok mindenre van ötletem ;))))

Csókollak addig is: Lizád ;)

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, mivel a közelben volt dolgom korai időpontban állapodtunk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Nyugatitól saroknyira található, a cím pontos, a ház eltéveszthetetlen. A GPS odavisz csak parkolni ott szinte lehetetlen, na jó nem lehetetlen csak horror. Ajánlott a bevásárlóközpont parkolója. A tömegközlekedés amely most tömegmentes minden irányból odavisz. A lakás a régi, a legutóbbi látogatásom óta nem változott, ami az állandóságot képviseli a rend és a tisztaság.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület legfelső emeletén található a lakás, amely kétszintes és a szobák valamint a fürdő is fent van. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, tusfürdő és szájvíz nagy választékban. Tisztaság és puha törölközők. A szobában masszázspad, tatami, szobainas, asztalka, székek hangulat félhomály, minden ami kell. Rend és tisztaság mindenütt akárhova nézek.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Új friss képek kerültek fel adatlapjára amelyek a legfrissebb valóságot mutatják. Arca mint mindig, mosolygós.
Alkata karcsúbb mit korábban bár akkor sem érhette kifogás alakját, nekem akkor is tetszett.
Elmondása szerint most sokkal jobban érzi így magát. Nekem az egész Nő tetszik, a kedvencem!

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Vállízületeim megfáztak ennek következtében a bal kezem szinte használhatatlanná vált, gyakorlatilag nem tudtam felemelni, hátranyúlni. A közpénzből - vagyis a pénzemből - finanszírozott egészségügy a súlyos esetek veszi előbbre így azt gondoltam azért kerülök majd csak később sorra, hogy addig elég súlyos legyen az esetem. A szomszédos utcák némelyikébe járok elég gyakran, ezért is kerestem fel Lizát. Csodás kezei biztos enyhülést tudnak nyújtani fájdalmas nyavalyámra. Egy korai időpontot és a legrövidebb időtartamot beszéltük meg. A koreográfia a korábbiaktól teljesen eltérő volt. A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet. Meglepetésemre a hosszabb masszázs végére már képes voltam fejem fölé emelni a kezem!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Mivel csak igen rövid időre mentem, és elsősorban a sajgó vállam rendbehozatalát kértem, így az idő nagy része masszázzsal telt. A rapid dolgokat az erotika terén nem kedvelem ezért nagyrészt passzív maradtam. A hátra maradt rövid időben néhány forró ölelés és csók közepette egy közeli utókezelésben és hiánypótlásban állapodtunk meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás annyi mint amennyi az adatlapon szerepel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez egy igen különleges alkalom volt, Liza kérésemre csak a vállammal foglalkozott, ennek eredményeként a masszázs végére már képes voltam fejem fölé emelni a kezem! A kezelés eredményes volt, így a kocsiban gond nélkül tudtam a biztonsági övért nyúlni!
Ebbe a rövid félórába ennyi fért bele Liza alaposságával, de ez is volt előre megbeszélve.
Azonban hamarosan megyek utókezelésre és hiánypótlásra!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-25 12:19:39
Fél óráról nagyon szép írás!! Hát igen!... vendéglátód nem csak kiírja, hogy masszázs, hanem ezt is profi módon abszolválja, és folyamatosan képzi magát! A legjobb helyre mentél a vállproblémáddal....!

Lizamassage2018
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-06-25 09:18:34
Köszönöm az értékeléseket. Csók, drágáim.

2020-06-24 21:57:22
Számomra eddig is világos tény volt, hogy Liza nem csak az erotika területén jeleskedik. Masdzázsban is vérprofi. Gyógymasszázsról szóló riportod is ezt igazolja. Jó, hogy megírtad, hátha valaki még nem tudta.

2020-06-24 14:02:52
Ugye, hogy az a fél órás Liza féle kezelés, bár kevésnek tűnik és végül mégis milyen hatékony volt a számodra?

Azonban nála az utókezelést sem szabad kihagyni,mert azt is igen magas szinten végzi!!!

2020-06-24 11:48:04
Többet írsz a magyar egészségügyről, mint a randiról. Ez nekem beszámolónak nagyon kevés.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-03-05) : Tetőtől talpig alaposan átgyúrt és hosszasan többször is visszatért a problémás területekre. Ahol jeleztem, hogy ez most nagyon jól esek, ott tovább elidőzött. Az erősség jóval fájdalom küszöböd alatt volt, de érezhető az eredmény orientáltság.

(2020-02-26) : A lábujjamtól kis híján a fejem búbjáig szinte minden porcikám masszázsban részesült. A szakszerűség kérdése vitathatatlan, minden mozdulatából sugárzik a hozzáértés.

(2019-02-04) : Szakszerű fogásokkal nyújtotta a gerincemet, kitapintotta a csomókat és éppen a megfelelő erővel lazított a lapockám környékén és a vállaimon. A fogásai hatásosak, a masszázs erősségét azonnal az optimálisra állította be,

felejthetetlen: 14db
(2020-05-07) : Érintette a gyógymasszőr sportmasszőr titulus feltételeit és a tanulmányi időket. Szavait hallgatva meglepett, hogy főleg a másik oldalon milyen sokan hirdetnek mégis efféle masszázsokat, amiből ha csak a tanulmányok idejét tekintjük nekem az jött le hogy egy bizonyos életkor alatt lehetetlen ilyen végzettséget képzettséget szerezni. Már korábban említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, van régi és van friss tapasztalatom.

(2020-03-19) : a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam,

(2020-03-05) : Volt masszázs is, Liza mellettem térdelve alaposan megmasszírozta a hátamat, meg a fenekemet, a vállaim is kaptak a jóból. Igazán szakszerűnek nevezném és rendkívül jól esett.

nagyon jó: 11db
(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

(2020-03-09) : Nosza elhelyeztem magam arccal lefelé a masszázságy nyílásába, ahonnan két pár gyönyörű lábat szemlélhettem a kezelés alatt, szóltam is, hogy kérek legközelebb egy tükröt majd a szőnyegre, hogy játékos pillantást vethessek rájuk combtól felfelé. Innentől viszont csöndbe maradtam, mert tényleg kellemes volt, ahogy 4 kéz fonódik végtagjaimra és simogatnak mintha egy háremben lennék.

(2019-12-18) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal, de mindig pontosan megfelelően dögönyözött,

: 12db
(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.

(2020-03-09) : Masszázst olajjal felsőtestemen kezdte, laza, simító, körkörös, illetve hosszanti mozdulatokkal, teli tenyérrel. A lehető legjobb bemelegítése az izmaimnak, semmi nyomás dörzsölés, kezdtem ellazulni.