2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Sexy Aida Doll szexpartner

szexpartner

Sexy Aida Doll-

V.I.P hirdető
73/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-22 11:21:46

paratrooper
Könyvet írhatna
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sexy Aida Doll beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-26

Egyeztetés
Az egyeztetés könnyen ment, első hívásra sikerült egyeztetni az időpontot. Sokat nem kérdezősködtem mivel már voltam ott más dollnál. Rákérdeztem van e valami változás a belépti díjban de ez is a régi.
Megközelítés
Kocsival mentem, viszonylag központi hely. BKK biztos van a közelben. Parkolót is sikerült találnom. A bejutás után nem mindegy melyik liftbe szálsz be, a jobboldalit kell választani.
Helyszín
A lakás most is tip-top, fiatal hölgy fogad. cipő le, kézfertőtlenítés és megmutatja a tetthelyet ami egy viszonylag kicsi szoba franciaággyal ami jól körüljárható. Van egy szobainas a ruháknak. Kellemes félhomály uralta a szobát. Az éjjeliszekrényen a szükséges eszközök (gumi, sikosító) és némi csoki és üdítő. Két pornóújság. Sajnos tv. továbbra sincs (legaább is ebben a szobában) így a közös pornófilm nézés csak az adatlapon bővíti a lehetőségeket. Egyébként nem kérdeztem rá így lehet, hogy másik szobában megoldható
Sexy Aida Doll külseje
A recepciós lány továbbra is csinos, de mint tudjuk Ő tabu. A választott doll az ágy szélén ülve egy világos színű tanga-melltartó kombóban várta, hogy birtokba vegyem. A képek szerintem sokkal jobbak mint a valóság. A fotók alapján világosabb "bőrszínre kicsit más formájú keblekre és hangsúlyosabb szájra számítottam. A valóság egy vékony "néger-baba" hosszú egyenes hajjal szép barna szemmel. Egyebekben egy prfesszoinális szilikon doll. Mivel a legújabb szerzemény az izületei nehezen járnak, különösen a bal csípő így a pozícionálással megszenvedtem.

Action
Mivel rövid programra mentem nem sokat teketóriáztam, gyors vetkőzés után először beállítottam a megfelelő pozíciót. Hanyatt fekvés, felhúzott és széttárt combok, majd gumi sikosítás és először ujjal lecsekkoltam a kéjnyílásokat. A franciával nem is próbálkozta, így kihúztam az ágy szélére és missziben toltam egy darabig, kellemesen szoros és rugalmas a punci és ha elég mélyre tudsz hatolni akkor nagyon realisztikus érzés. Mintha elérnéd a méhszályat. Pózváltás következett, kis állítás a karokon, popsi a plafon felé én mögé és ismét behatolás. Ebben a pózban szinte csak a posi kényelmes, ha a puncit akarom akkor kicsit kényelmetlen. Így is elvoltam egy darabig majd visszafordítottam és missziben fejeztem be. Letisztogattam magam, Eetem egy kis csokit, ittam egy üdítőt, belelapoztam a pornó újságba, aztán kicsit visszarendeztem a helyszínt amit a doll mozgatása alaposan felforgatott. Öltözés és rövid beszélgetés a recepciós lánnyal aztán el.
Elszámolás
Még az érkezéskor letettem a beléptidíjjat az asztalra. Extra ugye nincs, így csak alapot kell rendezni

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A doll külsejében egy kicsit csalódtam, mint írtam a fotó alapján mást vártam ám ez az élvezeti értéken nem ront semmit. Egy melós fél óra volt, meg is izzadtam. Nincs szájhúzogatás, nincs megfelelési kényszer és csak a saját szórakozásommal kell törődni ez pedig időnként aranyat ér.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sexy Aida Doll szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-27 14:05:25
Legközelebb nézesd át vele. Vagy csak használj az oldalba illesztett helyesírás ellenőrzőt...

paratrooper
Könyvet írhatna
2020-06-27 06:47:04
lyaly nem a titkárnőm írta.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-27 06:44:05
Elolvastam a gumibabas sztoridat, de nem kaptam kedvet hozzá.

2020-06-26 15:21:30
Szerintem ez egy jól megírt beszi, mert egy tankönyv pontosságával tájékoztat mindenről, a környezetről, a babáról, a pozitívumokról és a negatívumokról is.

2020-06-26 12:30:14
"méhszály" - lyaly...