Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Szeréna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Szeréna-

Nem hirdet nálunk
43/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-25 11:17:12

peti80
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szeréna reagálása

Szia Kedves! Igen,ez a lakóparknak egy nagyon jól Felszerelt, tágas és nagyon drága luxus lakása,melyben vagyunk! Több klímával és andante bútorral, ledekkel felszerelve!
A minden szalonban megszokott tatamin fogadtalak,hisz masszírozni azon lehet ,bár francia ágyat szerettél volna,ezt említetted! Több mindent is szerettél volna,de masszőz vagyok! Igen,meglepően fogadtad, hogy az extra valóban extra. Tehát ezért írom az adatlapra, hogy extra:) A kollegina első napja volt,elnézést, hogy nem tudta magát a szobában tartani,igazad van ebben! Várlak vissza szeretettel :)

Szeréna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-26

Egyeztetés
Hívtam, kb 2 óra mulva nála is voltam.
Megközelítés
Kondorosi Fehérvári sarka, ismert lakópark. Bkv, autó, könnyen megközelithető bármivel, akár tengeralatjáróval is majdnem. Parkolni szinte a kapuban tudtam.
Helyszín
Sokadik emeleti lakás, többen is dolgoznak a lányok, sajnos rossz hangszigeteléssel bír a lakás. Fürdő tiszta, kb 3féle tusfürdővel volt ellátva. Szoba földtlre fektetett szivacs, de abbol is a vékonyabb és keményebb változat.
Szeréna külseje
Képek alapján vékonyabb hölgyre számítottam, adatlap alapján vékonyabnak illet volba lenni. Sajnos a ruha alatti részeket nem lehet látni, mert végig felöltözve maradt. Arca viszont nagyon szép, és kedves is. Kora a beszélgetés alapján kb 3-5évvel több lehet.
Erotikus masszázs
Masszazs a 2.rész alatt történt, kb mellettem ült és a hátam simogatásával telt el 1 óra. Sokat beszélgettünk, értelmes lány, sok mindenről lehet vele beszélgerni. Sajnos a kolleganőt hallottam ahogy a lakásba közlekedett, várta a vendéget. Engem picit zavart ez is, ezellen ilyen minőségű lakásban sokat nem lehet tenni. Egyébként távozásomkor kollegiba a nappaliba elbújva telefonált. A száritó mögött gubbasztott. Diszkréció azért hagy néni kívánni valót. De sebaj legalább megbézhettem kivel dolgozik együtt. Szőke középkorú szép hölgyel.
Levezetés
Fürdőből visszatérve megkérdezte mivel kezdjünk. Mobdom kényeztetéssel. Hanyadt feküdtem, és bagyon kellemes franciában részesített. Zacsit oldalát és környékét is nyalogatja, foglalkozik vele. Nem birtam sokáig, és a szájába mentem el. Végtermék pociban eltünt. Nem törölgetett, igaz szükség se volt rá.
2.körnél jelezte, hogy dupla extra ha 2x megy szájba, és h nem szeretne lehúzni, csak tudja rola. (rossz árképzési politika, sajnos az itteni lányokra jellemző) sok kezezésswl, kicsi franciával kb 20perc alatt kivégzett. Vége hasamra ment. Törlés nuku. Pancsi és távozás. Kiirt kölcsönösségre esély se volt, ruha végig fent, melleit se bontotta ki.
Elszámolás
Elején előre. 2xes extra számolásrol sokkot kaptam, föleg h közben derült ki. Amugy átlag árakkal dolgozik

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
1x voltam, az itteni lányokkal megfelelöen kell körbejárni a lehetőségeket. Valoszínüleg jódarabig nem keresem az itteni lányokat. Amugy szerintem jó hely is lehetne. Rossz a Pr.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-21 22:16:55

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szeréna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-06 06:29:51
Az adatlapon szereplő kilók ellenőrzöttek. Mérleggel.

peti80
Törzsvendég
2020-07-06 04:43:59
@Felejtős. Én a reakciójára reagáltam Szerénának. Nekteknigazatok volt részben, de sajnos ennyiböl nem tudtam vagy akartam többet írni. Nem kell konkrétan a súlyánál leragadni. Az ellenőrzőtt képek vagy valós képek amugy nem azt jelentik hogy mérlegre állítják, hanem hogy valóban ő van a képen. De ez is részlet kérdés. Egyszerüen aki kételkedik látogassa meg. Nincs veszteni valója senkinek.

2020-07-05 22:36:30
@Peti80. Senki sem vet rád követ, a véleményét írta még. A 100% ellenőrzött képek igazolás az oldal részéről jobban volt hihető, mint a plusz 15 kg állításod. A következő beszi hasonló tartalma, bizony elgondolkoztatott, ezért felhívtam és rákérdeztem a lényegre. A válaszokat a terjedelem miatt itt nem részletezem, vártam a reagálásokat. Már ismert a tartalom, a "nesze semmi, fogd meg jól" összegezve. Úgy gondolom, ha valami valótlan, nincs helye az udvariaskodásnak, cáfol, vagy elismert. Ennyit erről, az értékelésem az írásod tartalmának a minősítése volt, ebben van mit fejlődnöd.

peti80
Törzsvendég
2020-07-05 21:29:21
Kedves Szeréna. Ezekszerint nagyon de nagyon nem emlékszel rám!!! Veled soha de mondom SOHA nem akarnék többet. Ha akartam volna szexpartnert keresek. Franciaágyat se várnék max masszázspadot. Tudom extra az extra, de ne 2x-3x legyen felszámolva. Testsúly probléma, hogy mapi szintem 5-6kg kat tud változni. Egyszerübb lenne a valósat kiirni és akkor nem kell átirogatni. Lehet rámvetni a köveket, az összes kételkedő menjen el hozzá, és írja le a tapasztalatokat.

2020-06-27 08:21:48
Egy írás tartalma is lehet megtévesztő, akár lejárató összképet kialakító. A kommenteket olvasva, nem tartom alaptalannak véleményemet. Viszont nem kerülte el a figyelmemet, nem csak a beszámoló ellenőrzött, Hanem a hirdető képei is, 100% a valóságtartalmúak. Nem tartom szerencsésnek az író azon állítását, "a hirdető hölgy, 15 kg-mal nehezebb az adatlapon megadott súly adatoknál. Evvel, azt sugallja az olvasóknak, kamu képekkel hirdet. Számomra az jött le az írást olvasva, lejáratás a valós szándék, a lehetne jobb értékeléssel nem engedték volna megjelenni.
Az írás valós tartama, nagyon gyenge, a levezetés fejezet kivételével, nem tartalmaz jól részletezett információkat.