2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Amy szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-21 16:13:12

dugattyu11
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-22

Egyeztetés
Itt az oldalon kezdtünk levelezni és egyeztetni mindenben partner volt.A rendi napján kárt egy sms-t vagy hívást, hogy biztos-e a látogatásom.
Megközelítés
Pontos címet kaptam a xiv kerület egyik kis eldugott részén. Parkolás ingyenes teljesen a BKV szerintem a busz a legideálisabb választás kiváltképpen a K.Pályaudvarról 7 és azt hiszem a 8E is tokéletes választás max 5 perc séta.
Helyszín
Szerintem ez egy bérelhető kis szerelmi-fészek vagy búvóhely lehet ami félre esik nincs látványos helyen de amúgy kb egy elég nagy családi ház amit nem nagyon használnak.Tisztaság volt a rend kb úgy mintha félig raktár lenne de nem volt szétdobálva semmi mindenek megvolt a hely.
Amy külseje
Szerintem fogyott a képeihez képest.nekem minden tetszett rajta nem volt baj semmivel.Páran írják, hogy olyan "szomszédlány" én csak azt tudom mondani, hogy ha a szomszédom lenne szívesen beszélgetnék vele a liftben a kertben vagy bárhol.Szerintem csinos és elégé okos is.

Action
Megérkezéskor lejött elém egy sima kis rozsaszin vagy norvég lazac színű ruhában már kezdtem gyanakodni, hogy itt valami nagy átverés lesz..
Felértünk az emeletre és már meztelen is volt közölte, hogy együtt tusolunk ha nem baj?! Nem szoktam ilyen szolgáltatást igényelni egyáltalán ezért ismét azt hitem ez csak valami nyerek pár percet csel..
Nem így volt viszonylag gyorsan végeztünk is közben megcsodáltam gazella testét is elégalaposan és ő is nézegette az eszközt mosolyogva nyugtázta, hogy látni már kezd bele vér csordogálni.
Gyors törülközés és irány a szoba.az általam kért ruhát próbálta felvenni de már nem volt türelmem a sok beszámoló után amit a csodálatos technikájáról olvastam.
Minden szava igaz!! Nem tudom kinek milyen élményei vannak vagy tapasztalatai de nekem eddig ilyenben nem volt még részem. Kb mintha egy Perre Woodman durva casting-a csöppentem volna.
Itt nincs kegyelem de neked sem kell kegyelmezned addig tolhatod a szájába, torkára ameddig csak bírod amíg csak azt nem veszed észre, hogy már a bokád is úszik a nyálban mikor úgy gondolod adni kell egy kis levegőt az épp fuldoklónak és elengeded a fejét ő még tol rajta egy vagy két erősebbet a torkával.Mintha csak provokálni akarna én ilyet nem láttam még soha olyan francia tudással és szexuális kultúrával rendelkezik, hogy szerintem a topp 3 lenne a helye jelenleg Budapesten az biztos.
A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked. Ebből is látszik, hogy 1000% a vendégre koncentrál és mindent megtesz, hogy neked legye a legjobb végig.
Nagyon sokáig és több pózban toltam a torkára de végig jártam a kötelező punci, popsi helyeket is és egyáltalán nem csalódtam egyikbe sem.Talán a torkán kívül ami nagyon tetszett az a mikor guggolva lovagolt és közben csókoltuk egymást de nem ilyen kamu csók igazi szenvedélyes nyelves nyálas csókok voltak.Természetesen a nagy kedvencem volt ismét a vége mikor játszott a heréimmel közben csapkodta paskolta a saját fenekét izgatta magát és kacéran mosolyogva nézte az arcomat én gyönyörködtem egy darabig aztán akkora adag ment az arcára, hogy azt hittem nem lesz már bennem több soha.kis beszélgetés és már kezdeményezte is a kővetkező kőrt itt kértem, hogy lógassa-le a fejét teljesen tokéletesen mégis tett esküszöm olyan volt mintha egy forró nedves punciba lettem volna.a teljesen ráfeküdtem adta alám a lovat a fenekemet fogta és húzta a farkam a torkára olyan habos nyála volt, hogy ilyet csak filmekben lát az ember. közben enyhén durván a puncival és a popsival játszottam ujjaztam és semmi elhúzódozás vagy kellemetlen reakció nem volt.gyorsan le is térdepeltetem és ismét ar arcára élveztem. kis beszélgetés ami annyira beindított, hogy azonnal kértem még félóra hosszabbítást így összesen 2,5 órát voltam nála.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egészen pontosabban a szívbetegeknek nem ha nem egészséges a ketyegőd akkor te halott leszel az biztos.
Elszámolás
Nem olcso az biztos viszont itt azt kapod amit kérsz és a mai világban ez igen ritka. Talán a befektetési arany után a második legjobb döntés ami tehet egy magamfajta ember!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek csak ajánlani tudom és ha lehetne ilyet javasolni a legtöbb nőt beíratnám hozzá egy tanfolyamra,

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Mad0077
Kezdő irogató
2020-10-03 18:18:50
Nagyon jó beszi volt, élmény volt olvasni, be is raktam kedvencek közé a hölgyet. Biztosan meg fogom látogatni.

Donhuan17
Lelkes irogató
2020-06-23 08:12:31
>Jól visszadtad a lényeget.Sokan most irigyelnek itt bizonyosan.Köztük én is,habár én már voltam nála,de kinél nem.:DÚgy érzem a ketyegőmet lehet,h én is levizsgáztatom nála újra!:))

2020-06-23 03:53:28
"Akkor te halott leszel az biztos" legnagyobb mondat a besziből!!! Végre te tudtad értékelni úgy Amyt címkeügyileg ahogy az őt megilleti. Kiváló beszit írtál,lehet sokan a te beszid hatására keresik fel.

2020-06-22 20:34:20
Ez a "tocsogós" beszámoló a napom fénypontja! Szenzációs!!! Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 23db
(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-03-31) : Mindent kihozott a szopásból, amit csak lehet. Csinálta lassan, gyorsan, nyalta, szívta, a golyókkal játszott és persze én meg a fejénél vagy a hajánál fogva adtam a tempót. Nem volt semmi ellenállás a torkában, amikor teljesen rászorítottam a fejét a farkamra.

(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

nagyon jó: 28db
(2020-09-17) : kicsit nagyobb mérettel rendelkezem, de az úgy bukott át a garaton, mintha soha máshol nem lett volna. A torokszorítás meghozta a kedvem, megfogtam a fejlét és alulról alaposan adtam az ütemet. Amikor megjött az a semmi máshoz nem hasonlítható szörcsögős hang, akkor természetesen visszaengedtem magam a szájüregbe, de kisvártatva megint a torkára húzott,

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-02-28) : Jó hozzáállás, tudom ezt vele meg fogom csinálni. Szopás után gumit húzunk meg sikosítunk. A gumi masculan erre sok lány panaszkodott már, de semmi baj nem volt ezzel a gumival, letesztelve popóban is, de előbb szemből a puncijába tolom, mintha tényleg élvezné hogy kap oda egy farkat, ezt csináljuk, majd át popóba, előtte síkosító rá és be szemből. A sikosító a közelben marad néha újra teszek rá miközben dugom a popóját, hasonlót pornófilmben láttam, igaz ott olajcsorgatással. És ki be rakom neki, benyomom tövig a popójába, majd kihúzom és újra betolom, bírja simán a popója.

: 43db
(2020-10-23) : És akkor fel feküdt, elkezdtem a kő kemény gaggingont, életem egyik legdurvább mélytorkos bakancslistás szopatása volt. Kb ghettogaggers vagy max hardcore stílusban tövig toltam a torkára sokáig lent tartva közben fogtam a nyakát néha tövig mozogtam csak benne, és amikor már öklendezett és ki kellett vegyem, hogy kapjon kis levegőt köpte a rengeteg nyálat amit az arcán szét kentem.

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,

(2020-07-20) : letérdepeltetem hátra hajtottam a fejét és úgy cumiztattam, hogy felálltam, Elém térdeltetem a szájával kényeztetett és közben mindenhol játszott magával ahol csak mondtam neki. Itt te vagy a főnök a rendező és a szereplő is csak a fantáziád szabhat határt mindenek.