39
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Nancyy szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-20 14:40:05

hola7
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Drágám! Nagyon köszönöm az istennő beszámolót! Egyszerűen szuperül éreztem magam veled, de szerintem ezt észre vetted, alig várom hogy újra találkozzunk, a sok finomságot megettem :) fInom volt minden:)))) köszönöm szépen mégegyszer!
Csókollak

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, a VTR nekem elsőre túl idegen, szerettem volna szóban beszélni Nancyy-vel. Kedvesen csilingel a hangja, mosolygós, természetes.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni. Új építésű lakás a XIII-ban, elég jó parkolóhelyet is tudtam találni 100-200 méterre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Minden tiszta, rendezett, otthonos. Több fogadóhelyiség is van, de nem zavaró egyáltalán, diszkrét. Fürdőszoba is csillog, tusfürdő rengeteg.
Nancyy külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
MInt a képeken: mosolygós, gyönyörű arc, csillogó, okos tekintet. Nancyy egy telt, nőies nő, finom bőrrel, puha szájjal. Megmondom őszintén, nem emlékszem, miben fogadott, szerintem fekete, lágy köntösben. Nagyon kedves, természetes, beszélgetős, és bár elég zaklatott körülmények között éreztem, oldott, otthonos hangulatot teremtett gyorsan.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Elég széles skálán mozgok, Nancyyhez egy nyugodt, kellemes, finom órára mentem, ennek megfelelő elvárásokkal. Kértem, hogy masszírozzon meg, mert szükségem van kis nyugira, ráhangolódásra, bár valójában csak az érintés, az intimitás volt fontos, nem vártam csontkovácsolást, és Nancyy kellemesen rá is hangolt a találkozóra. Közben beszélgettünk, ő masszírozott, simogatott, leginkább térd és derék között, nekem pont így volt kellemes, finom benyúlós simogatásokkal. Közben megbeszéltük, hogy én szeretem a popsikényeztetést, hál istennek ő is - kapni, és megfelelő higiénia mellett adni is, de ennek megfeleltem, nem bírom a dzsumbujt sehol - magamon sem.

Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét. Finom volt, izgalmas, intim, punciját is kényeztettem kicsit. Neki is jól esett, szívesen folytattam volna tovább, de egy pont után váltottunk, és én is hasonló élvezetekről számolhatok be, kellemesen csinálta, érzéssel, semmi gépies "tudjukleeztis", de ettől már nagyon kemény voltam, és szerettem volna a száját is érezni, szóval megfordultam.

Franciája nekem tökéletes volt, nem túl erős, nem túl lágy, nem mélytorok, de azért bőven a szájában, kézzel, szájjal, felváltva, egyszerre, én pont így szeretem. Egy pont után már csak a szex járt a fejemben, így doggyba fordultunk, ő is, én is ezt szeretem legjobban. Sajnos a nagy méret kategóriába estem, így a felvezetésnek megfelelően finoman csináltuk, figyeltem Nancyyre, és bár nagyon finom puncikája van, mielőtt elvitt volna a hév, és esetleg kellemetlen lett volna neki, szenvedélyes, kellemesen, izgatóan nyálas franciával zártuk. Nekem ez így tökéletes volt, semmi negatív gondolat nem volt a fejemben. Nancyy egyébként nagyon szép, természetes szépség, de francia közben a lágy, kedves arca izgatóan erotikussá válik, imádtam.

Két dolog: 1) a nagyobb intim érettel rendelkező versenyzők ezt kombinálják bele a találkozóba, világosan ott van az adatlapon. 2) Én néha sajnos dohányzom, ma is így történt, Nancyy viszont ezt nem nagyon szereti, amit százszázalékosan megértek, és legközelebb tiszteletben tartok, tegyen más is így.
Elszámolás
A bővebb infót érdemes nézni, ha valami nem egyértelmű, egyeztessetek. Én mindig előre átadom az ajándékkal együtt, így szeretem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt kaptam, amiért mentem, Nanyy szuper csaj. Szép, intelligens, ápolt, kedves, isteni francia, mindennel a kedvemben járt. Közvetlen, de nem tolakodó, olyan volt, mintha már jó ideje ismernénk egymást. Pont ezt szerettem volna, izgalmas, erotikus randi volt, nem vad, nem pornós, az érzékiség áll hozzá közel. Tudd, hogy kihez mész, ha ilyen kalandot keresel, Nancyy szuper partner hozzá - még biztosan látjuk egymást!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-11 07:21:11
Kedvesem! Bármikor szívesen látlak;)
Csókollak

Szeretemakakaot
Ismerkedik az oldallal
2020-07-09 10:46:08
Elég részletes főleg az action rész. Nagyon jol meghozza az ember kedvét hogy maga is elmennyena hölgyhöz

2020-06-26 09:43:09
Hangulatos, sok fontos infót megosztó írás. Jó beszámoló.

2020-06-22 14:21:23
Tömör, szép írás! Minden infó benne van...nekem tetszett! Az egyik legszebb Lánynál voltál....Nancyy valóban egy különleges jelenség minden tekintetben!

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 16db
(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

(2020-01-16) : simogatott egyre lejjebb lejjebb, hirtelen bekapta férfiasságom nekem nem kellett sok ezért gumit kértem, kértem üljön bele miközben csipője fel le járt én fogtam nagy lebegő melleit,

nagyon jó: 16db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik