49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Beacica szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Beacica-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-19 14:44:11

NyAlex
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Beacica beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-22

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon már többször kerestem,de nem találtunk időpontot ami nekem megfelelt volna, szerdán írtam neki sms-t, hogy másnap (csütörtökön ) tud e fogadni 10:30 kor. Hamarosan jött az igenlő válasz , és megkaptam a címet is így minden rendben volt! Itt az oldalon láttam a hirdetését és kíváncsi lettem.. Egyébként a hölgy az egyeztetéskor rugalmassan kezelte a dolgokat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újpest, központ többféle BKK. is jár a közelben,de én kocsival mentem. GPS odatalál ingyenes parkolás(ha van hely)
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Lakótelepi panel ennek megfelelő, de belül felújított lakás. A fürdő jól felszerelt kád+zuhifüggöny. A türcsi elég nagy de le kellene cserélni már, a szobában egy nagy ágy szék a ruháknak egy komód meg egy éjjeli szekrény. Más nem is férne el benne, egy lézeres fényvetítő rajzolt pöttyöket a falra hangulatvilágítás mellé. Én kértem egy kis természetes fényt a redőny kis mértékű felhúzásával. Kívánságom teljesült! (köszönöm!) Az ágy kényelmes és nem nyikorog.
Beacica külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
A képeknél szebb! Alakra és pofira is, helyes arca van csinos a hölgy! Bár ez szubjektív, nekem tetszett és kedves is volt velem. Talán a képek valóságát a ciciket mutatók adják vissza a leginkább.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Csók:
3
Ujjazni:
3
Pornós feeling:
2
Pár perccel előbb érkeztem, és jött az érdeklődő sms, hogy jövök e? Válaszomban biztosítottam, hogy megérkeztem majd ezt telefonon is megerősítettem. Kért pár percet majd visszahívott mehettem... Az emeletre a lakáshoz érve bebocsájtást nyertem a cipőket az előszobában hagyva bekísért a szobába. Ruha le,fürdő majd újra a szobában kezdtük az ismerkedést. Simik, puszik, csókok majd megszabadult a textiltől, és kezdtem felfedezni a testét ismerkedő puszit kaptak a cicik a száj és apró simiket a fazonra igazított punci. Az ágyon folytattuk én kényeztettem őt, jó sokáig nyalakodtam bevetve az ujjamat is, nagyon enyhe visszajelzések érkeztek, bár nedvesedett rendesen! Már kezdtem feladni amikor több jelét is éreztem annak , hogy neki is jó volt. Majd kérdezte mivel szeretném folytatni? Kértem mutassa meg a francia tudását, készségesen megtette! Kaptam egy, (én kértem így) lágy mély torkos elemekkel fűszerezett natúr "barátnős" franciát végig szájba. Isteni volt!!! Mikor magamhoz tértem a lila ködből kérdezte kérek e inni? Nem kértem,de meg egyeztünk abban, hogy legközelebb folytatjuk!!! Az időnkből pár perc maradt, és én sem tudtam maradni tovább, ezért fürdőbe el öltözés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extraként a NFVSZ-ba vettem igénybe,korrekt a helyszínen sem változtak a megbeszélt dolgok! Az ajándékot előre rendeztem, az extrával, így kérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem csalódtam! Egy kedves, fiatal, szép arcú, jó testű, nővel töltöttem 1 órát, amit hamarosan megismétlek. Ha rajtam múlik, bár a hölgy sem ellenkezett mikor mondtam hogy jövök még....

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Beacica szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-07 20:15:08
A beszamoloban az látszik hogy 1 oraban csak 1 loves van. Ez igaz?

FunkciókBeacica legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-06-06) : Finoman, lágyan kényeztetett, csak néha segített rá kis kacsóival kissé erőteljesebben. Legszívesebben az idők végezetéig élvezkedtem volna ajkai között, de nagyratörőbb terveket dédelgettem

felejthetetlen: 1db
(2020-06-01) : Síkosítóra nem volt szükség. Finoman kezdtük, és nem emlékszem, hogy fejeztük be. Pózváltás biztosan nem volt. Papásmamásban lett végem, de nagyon.

nagyon jó: 1db
(2020-05-28) : Beacica kezdte a velem egykorút kényeztetni. Lágyan simogatta és kézzel kényeztette mielőtt szájába vett volna. Eszméletlenül jól eset és fantasztikus az a lágyság ahogy tudja csinálni,

: 2db
(2020-10-05) : Dorina lefelé ment és lágyan szájába vett. Engem nem érdekel, hogy kézzel vagy szájjal csinálja, mekkora az arány, jó legyen és a látvány a fontos. Dorina gyönyörű volt közben. Kértem a 69-es pózt, hogy jó legyen mindenkinek. Dorina puncija teljesen borotvált volt és mézédes, szűk, mint egy tininek, de jól tágult az ujjamra,

(2020-09-29) : Nagyon jól esett a 69 jó néhány percig kitartóan csináltuk. Aztán jeleztem, hogy üljünk fel és simogassuk, csókoljuk egymás testét, jól esett, közben farkamat kézzel verte, én punciját simogattam, ujjaztam finoman, nem akartam fájdalamat okozni neki, annyira érzéki lány. Néztem arcát, szemeztünk, fantasztikus volt, szinte szerelmes lettem belé.