Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs
ROSSZ
erotikus masszázs

ENCI-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-19 07:20:54

Kihasznált
Friss újonc
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
3
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI reagálása

Kedves Vendégek!

Bizonyára nélkülem is kitaláltátok, de megerősítem: Kihasznált nevű-telefonszámhoz kapcsolt embervendég nálam valóban nem járt. Ennek egyszerű bizonyítéka van: mindenki, aki engem személyesen ismer, ENCInek szólít! Az írás során úgy aposztrofál, mint Missx, MissPicsa..amikor egy férfi valóban dühös, csak ennyit mond: PICSA? :D dehogyis...hát akinek több az IQ-ja mint foga, ismeri az emberi természetet és tudja, hogy ilyet a pasik nem ejtenek ki a szájukon. Sokkal inkább nők...egymásra. .A MissX nevében szereplő X egyébként semmiképp sem a szexre utal, sokkal inkább az XY rövidítésének szántam amikor kiválasztottam magamnak. De voltam én már Művészlény, Porcelántündér, sőt :) WonderWoman is :) Mindezek ismeretében felmerül a kérdés: ezeket hogyan becézte volna? :D 40 éves MissPicsa? Biztos hogy ez reális???
Mindenki láthatja a bemutatkozásomat, olvashatja a vendégek élménybeszámolóit és elméleteket gyárthat. Vannak köztetek jó és kevésbé jó szándékú egyének, gerincesek és csúszómászók egyaránt. Az én feladatom, hogy csak azokkal találkozzam, akikkel úgy gondolom, egy nyelvet beszélünk és adni tudunk egymásnak. Szerintem kár a továbbiakban ragozni a dolgot, ha valakinek van szeme a látásra, számára nem kérdés, hogy ezt nem vendégem írta rólam. Kiváltképp visszatérő, törzsvendég nem lehetett, hiszen minden vendégem számára ismert tény, hogy ha nem hirdetek, akkoris dolgozom. Ha elégedetlen lett volna, már akár decemberben vagy januárban is beküldhette volna. Nem tette. Miért nem? Mert NEM TUDTA HOGY DOLGOZOM! :) Ha pedig nem tudta, akkor nem törzsvendég. Egyszerű a képlet. :) Az a tény továbbá nem vár magyarázatra, hogy miért nem aktív hirdetőként próbálkozott meg a beszámolóírással. Ezen az oldalon a kamut nem engedik megjelenni....mindenki tudja.

Ha tele a naptáram, nem tudok új vendéget fogadni, ezért hagytam hogy lejárjon a hirdetésem. Hogy ez csodával határos lenne? Mindenki döntse el maga. Minden esetre, nem vásárolok csomagot feleslegesen csak azért, hogy égjen a telefonom és mantrázzam: sajnálom, erre a hétre már tele a naptáram...A múlt hónapban senkit sem dobtam ki, senkit sem tiltottam el a látogatástól. Vendég tehát nem lehetett....

Maga a jelenség -lejárató célzatú "fake news" egyébként nem szokatlan a mi kis világunkban, mindigis hiénaként ugrottak a tehetségtelenebb versenyzők a tehetségekre abban a reményben, hogy a nagy érzelmi nyomás hatására felhagy a tevékenységével a csillag és a vendégei majd átpártolnak. Kihez? Hát hozzá! jobb híján ugye... :)
Természetesen pontosan tudom, ki eme a förmedvény értelmi szerzője, de nem teszem közzé a nevét, belőlem hiányzik a féreg-gén. Egyszerűen máshogy szocializálódtam. Van családom, tisztességes emberek engem munkára neveltek. Egyébként pedig ezzel a vendégeimet is megsértette, nem csak engem. Hozzám gondolkodó emberek járnak, az ilyen apró trükkökön, mint beetetés, hogy az írót idézzem, simán átlátnak. ÁTLÁTNÁNAK: Egyszerűen nem lehet éveken át színészkedni! Vannak, akik 5 éve járnak hozzám rendszeresen...Egy férfi azért választ engem általában, mert egyszerűen nem indul el a fantáziája az unalmas nők láttán. Másrészről azért is elképzelhetetlen ez a beetetős szöveg, mert sok vendégem van, egy idő után nagyon nehéz lenne számontartani, kinek mit ígértem, az pedig rémesen kellemetlen lenne, ha nem tudnám betartani. Elvárom a korrektséget, nálam partneri kapcsolat, üzleti kapcsolat van, nem szerelmi viszony, vagy micsoda? :D De hogyan várhatnék el bármit is, amit nem tudok magam is betartani???

Egy apróság, amivel be szeretném bizonyítani, hogy nem ittam alkoholt, józan vagyok, térben és időben megfelelően képben vagyok: abban a naprendszerben, amelyben élek, 1989 nem 40 éve volt(hogy ellenőrzött a korom, azt jelenti: BEMUTATTAM A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYOM SZEMÉLYESEN!!!), a 10-es számrendszert használjuk és Magyarországon, Európa közepén a Kárpát medencében élek és fogadlak, legszívesebben pedig magyarul beszélek. Igen, Drágám, akkor is, ha nem érted és ezért megpróbálsz tönkretenni ;)

Egy dolgot jó ha megtanulsz, még akkoris, ha már azt gondolod, mindent tudsz: " az a rossz áldozat, aki áldozatot teremt"

Éppen ezért nem ütök vissza, nem csinálok semmit, nyilván döglődik a lovad, vagy tán sosem volt....tudod, az én szívem nagy és fényes, ezért tudok annyi embernek adni magamból. Te mit tudsz adni a gyűlöleteden kívül? Szegény szerencsétlen...aki abban a reményben, hogy árthat, csak magát teszi tönkre ...ráncaid vannak már??? Nekem nincsenek :) ....szerencsétlen szánalmas életű...nem rúgok beléd.
Bánt téged az élet eléggé....

Uraim, köszönöm a figyelmet! :)

Hétfőn találkozunk, jó pihenést mindenkinek! :*

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-19

Egyeztetés
Egyeztetni azt lehet vele. Telefonban csábító kedves stb hogy odamenjen a balek
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azzal sincsen gond, kocsival GPS pontosan odavisz miért kell ide ennyit írni????????? ????
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ezzel sincsen gond, mással van a problema. Jó körülmények vannak teremtve azt el kell ismerni. Ideális környezet beetetni a balekokat mint engem.
ENCI külseje
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
2
Tetszett:
4
Jól néz ki bár azért a hirdetésben írt 29 nem valós közelebb van a 40 hez mint a 30 hoz
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
1
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne. Kurvára el van szállva magától.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
3
Hát nem rossz de azért ezért a pizért eléggé karcsú...
Nem éri meg. Perszee mindig be van lebegtette, hogy majd ha jobban ismeritek egymást....
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
1
Rohadt borsos ahhoz képest amit kapsz és beetet ,hogy visszajáró legyél, aztán semmi plussz. Észosztás , előadja a misspicsát , mintha ő szarta volna a spanyolviszt, közben meg egy nagy nulla... Nem kicsit többnek képzeli magát mint ami. Senki ne higgye , hogy majd kap valamikor bármi pluszt, csak azért igéret hogy visszajárj de sosem lesz semmi

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Problémák
Sokat ígér aztán keveset kapsz végül. Menjetek olyanhoz aki nincs így elszállva a magától.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2020-09-26) : 2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné.

(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

felejthetetlen: 69db
(2020-08-15) : Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik. Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat.

(2020-08-04) : Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát. Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 48db
(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-08-12) : A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk,