2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-19 07:04:47

Petepa
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-19

Egyeztetés
Elsőre nem vette fel a telefont, de pár perc múlva visszacsörgött. Régóta ismerjük egymást, így a telefonhívásom ha tudja felveszi, ha nem, később visszacsörög. Ha viberen írok rá ott is mikor van ideje válaszol,soha nem okozott problémát, egyeztetés,mivel már ismerjük egymást
Megközelítés
Ferenciek tere jól megközelíthető, BKV metró közelében van így az is tökéletes de ,parkolás ingyenes (még)ezt kihasználva kocsival érkeztem és találtam is parkolót közvetlen háza előtt.
Helyszín
A lakás nagyon szép,tiszta és kellemes a hangulata,t,szépen-berendezett.A fürdőben minden megtalálható,tiszta törölközők,szájvíz,kispohár,több fajta tusfürdő ,,nagyon ad a tisztaságra.Szobában semmi változás nagy francia ágy nagy tükör,tökéletes a kikapcsolódásra
Klaudia külseje
Gyönyörű arc, csodás mosoly, bomba test. Megunhatatlan, ráadásul minden találkozónkon meglep valami új, szexi ruhával,és persze mindig megkérdezi(változtam valamit??:))semmit nem tudom mi a titka sok hölgy szeretné szerintem tudni ,de nagyon rendben van ,feszes sportos test,látszik hogy nagyon odafigyel magára.

Action
Érkezésemkor már már rutinnak mondható kéz fertőtlenítés után nagy ölelés és átadtam ajándékom majd be a szobába.Ahogy leültünk már kaptam is ásványvizet én vetkőztem majd elkísért fürdőbe.Fürdőből visszatérve magamhoz húztam majd csókolgattam mindenét,Ezután kértem hogy kicsit hagyj kényeztessem én mert Én már most készen állok rá, felém ,guggolt gyönyörű látvány volt markoltam gyönyörű mellét fenekét hozzáteszem ,a puncija nagyon finom illatos,Elfektettem az ágyon és szépen lassan nyaltam nyalogattam amit éreztetően és halhatóan is jól csináltam,fejemet fogta irányította,ettől csak jobban begerjedtem és már nagyon vágytam rá hogy én is szájába legyek. .valami hatodik érzékkel rendelkezik Klaudia mert mindig kitalálja mire gondolok ,így felajánlotta forduljunk 69 be,így is lett. Nemcsak a látvány de a forró teste mikor így rám fekszik az maga a csoda,szorítottam arcomra finom nedves illatos punciját.Közben Klaudia is bevetette ellenem francia tudását amit igencsak szeretek ,úgy játszik rajta mint aki soha nem akarja elengedni,sajnos többször le is kellett állítanom mert annyira jó lett volna szájába befejezni de a forró puncijába lenni is akartam,Egy kis ideig bírtam majd gumit kértem.Ahogy rám helyezte beleült és meglovagolt nagyon lassan mozgott mert már pattanásig voltam :) ügyesen csinálja ilyen jól még soha senki nem lovagolt meg közben csókolt ,gyönyörű mellei hozzám simultak,én két kézzel fogtam popsiját, ezek hatásárra már nem bírtam kontrollálni magam így elég hamar végem is lett.,miután elmentem nem sietettet nem kapkodott még percekig ült rajtam ,simogatott egyszerűen mennyei volt.nem tudom hogy minek a hatására vagy hogy történt ez meg velem de szó szerint majdnem így bealudtam (amit persze nagyon szégyelltem és még egyszer itt is bocsánatot kérek érte.olyan jólesően elfáradva kielégülve voltam hogy szégyen ide oda kész voltam .Klaudia csak jót nevetett rajtam majd le tisztogatott és kiment készített nekem egy kávét.Visszatértem ,agyilag:)majd el tusolni ,közbe beszélgetünk .Ajtóba még bocsánatot kértem nem tudom hányszor de Klaudia megnyugtatott nem neheztel rám érte azt mondta le vagy merülve:)már most lefoglaltam jövőhétre ezt valahogy rendbe kell hoznom :)szerintem addig alszok:)
Elszámolás
Előre borítékot a konyha pultra helyeztem mikor Klaudia nem figyelt,ami végig ott is maradt .Nagyon korrekt , nagyon de nagyon megérte!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sokadjára járok már Klaudiánál, minden alkalommal kölcsönösen jól éreztük magunkat, jól egymásra hangolódtunk. Nekem Ő a tökéletes szerető. nem így terveztem az biztos és nagyon hosszú lesz ez a hét mire újból megtudom látogatni és helyre hozni vétkemet:)egyszerűen imádok vele lenni ,minden tökéletes.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

(2020-08-18) : Letérdelt és egy bő nyálas franciával kezdett, majd 69-est javasolt ami elképesztő jó volt. Ezután gumit húztunk és fordított lovaglóban rám űlt. Ezzel a pózzal eddig nem volt jó tapasztalatom, de Klaudia olyan technikával mozgott, időnként lassítva, megállva, néha rászorítva, hogy végül óriásit élveztem a hüvelyébe, (természetesen gumiba)ami ebben a pózban még soha nem sikerült.

(2020-04-21) : Elképesztően izgalmas látvány, ahogy egy ilyen gyönyörű nő serénykedik odalent. Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája.

felejthetetlen: 63db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-06-22) : Klaudia le ült az ágy szélére ,én állva maradtam és mélyen bekapta szerszámomat így bele kezdett egy fantasztikus bő nyálas franciába amit nagyon jól csinált közbe fel pillantott rám hogy nincs e ellenemre :)

(2020-05-21) : majd felpattant letepert és kényeztetni kezdett. Ahogy a szájába vett, az valami elképesztően jó érzés volt, kértem is hogy tegyük ezt kölcsönössé:)Elhelyezkedett felettem,

nagyon jó: 101db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.

(2020-05-15) : Az ágy előtt térdelve ő kezdte a kényeztetésem. Ahogy eddig is, nagyon finoman vett a szájába és rendkívül gyengéd és izgató franciával illetve cicisexszel indított el engem az élvezetek útján.