3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Nina erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nina-

Nem prémium hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-18 22:30:48

subaruman
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sziasztok! Előre leszögezem, hogy annak ellenére, hogy voltam az elmúlt időszakban néhány lánynál, nem nagyon támadt kedven megírni az igencsak pozitív élményeimet, mert valamiért inkább az átélt élményt tartottam fontosnak, mintsem egy néhány soros jellemzést. Most is csak azért írok Nináról, mert rengeteg fantasztikus dolog történt velünk az elmúlt két találkozó kapcsán. Lehet, hogy nem lesz egy bő lére engedett írás, de ez a felütés legyen elég ahhoz, hogy elhiggyétek nekem: igazat írok :)
Ninát telefonon hívtam, mert már pár hete a névjegyzék szerves része. Azonnal igent mondott egy késő délutáni randira.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Alig száz méterre a lakástól találtam parkolót, így onnan gyalogosan közelítettem a szeánsz helyszíne felé. Szerintem a tömegközlekedés is jó, bár nem ismerem ezt a fajta helyváltoztatási formát.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Több alkalommal jártam már ebben a lakásban, mert számomra kedves lányok laknak ott. Hol az egyik, hol a másik leányzó ér rá, így annak függvénye, hogy kit látogatok meg. A lakás nagy, a fürdő tiszta és jól felszerelt. Eddig egy szobában jártam, de ez a kedvencem. :) A higiénia kiemelten fontos! Érkezés után kötelező a fertőtlenítő használata.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nine egy pici, törékeny, szinte porcelántestű csajszi. Olyan elragadó bájjal, küllemmel és szexiséggel, ami izgalmas gondolatokat ébreszt az ember fejében. Ez lehet, hogy az én szubjektív véleményem, de valahogy az egész lénye bejön nekem. Az, hogy mibe öltözködik, az igazán nem meghatározó, hisz percek alatt lekerül a ruha, vagy általa, vagy általam, így erre nem tudok külön kitérni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hú! Ide jó hosszú felvezetőt kell, hogy írjak. :) Imádom, amikor egy lány hozzám ér. Mindegy az, hogy van e masszázs tudása, vagy nincs. Maga az emberi érintés egy olyan pozitív eseményeket/érzéseket kiváltó cselekvésforma, ami az erotikus lét elengedhetetlen része. Ninával ez a szitu fokozottan igaz. Már amikor hozzásimul az emberhez, mát akkor olyan bizsergés indul be - mindkettőnkben - ami visszafordíthatatlan folyamatokat generál.
Egy szó, mint száz, Ninával még szüzek vagyunk a masszázs terén. :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint fentebb írtam, nem biztos, hogy ez lesz a legjobb beszámoló tőlem, de igyekszem néhány morzsát elszórni ahhoz, hogy megértsétek, miről is van szó.
Már a szobába lépve, még felöltözve egy olyan szenvedélyes "összebújás" vette kezdetét, melynek hatására a fürdő felé haladva, a nadrágom bizonyos testtájon nehezen akart engedelmeskedni a gravitációnak. :)
A valódi élmények viszont tusolás után következtek. Az egymás testén elhelyezett csókok ezrei egyfajta Hollywood-i filmes szexjelenet erősen cenzúrázott változata is lehetne. Elképesztő átélés és érzelem szabadult fel a következő percekben, melyek Nina csodás testének felfedezésében teljesedtek ki. Semmi koreográfia, csak maga a puszta intimitás és cselekménysorozatok egymásutánisága.
Összegzésként elmondhatom, hogy Neki is és nekem is jó volt, mire a kaland végére értünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az, hogy ebben a kategóriában, vagy ebben az eseménysorozatban mi számít extrának, azt nehéz meghatározni. Egy biztos! Velem teljesen korrekt módon lett elszámolva ez a röpke 60 perc.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sok, általam meglátogatott lány közül, most Nina is fellépett a dobogóra. Semmi olyan dolgot nem tudok Veletek megosztani, ami a továbbiakban fontos lehet, hisz olvashattátok és értelmezhettétek azt, amit Ninával kapcsolatban megfogalmaztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

MrKnox
Törzsvendég
2020-09-06 14:32:18
Ha annyi információt közöltél volna Nináról vagy a voltaképpeni randiról, mint amennyit a szabadkozásra fordítottál, talán meg is tudok róla valamit, azon túl, hogy te jól érezted magad. Ez utóbbi számomra kb. érdektelen, mivel nyilván a hirdető, és nem a vendég miatt érdekel az elvileg róla írt beszámoló.

2020-08-27 09:53:26
Nekem csak az van meg a sztoridból, hogy nagyon jól érezted magad Nina társaságában.

subaruman
Belát a dolgok mögé
2020-08-26 22:48:02
Köszönöm az elismerést!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-06-19 00:14:01
Ha valaki, akkor én pontosan tudom mit kaptál,mit éreztél. Hasonlóan jártam Ninaval. Novellád minden szavát rekonstruálni tudtam a saját emlékeimből. Nina ilyen,ez van,rabul ejt, kész,nem kell tovább magyarázni.