3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 13-23
Sztella erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Sztella-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-18 20:46:19

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sztella reagálása

Köszönöm szépen! :)
Varlak vissza máskor is, az élmény akkor is garantált lesz :) :*

Sztella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel a kapcsolatot Sztellával és már a hangom is ismerős volt neki, mivel már közel 1 éve rendszeresen találkozunk. Ezzel a résszel nem volt gond.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Én BKK-val mentem és néhány villamosjárat van a közelben. A Keletitől kb. 5 perc séta. A parkolás kicsit nehézkes lehet, de megoldható
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a lakás már ismerős volt nekem, mert régebben más lányoknál jártam már itt kb. 3 alkalommal. L alakú előszoba a bejárat mellet van a fürdőszoba, ezzel szemben az amerikai konyhás nappali és két szoba az egyik a lakás közepén a másik pedig a végén. Mi a középső szobában voltunk. A fürdőre nincs panasz, mert minden van benne a mi kell.
Sztella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sztella nem igazán változott az utolsó találkánk óta, ami közel fél éve volt. Helyes arc, kisebb méretű cicik, karcsú test és feszes popsi. Sztella nekem így jó. Fiatalos megjelenése engem elvarázsol.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésem után bevezetett a szobába és elkezdtünk csevegni picit, amíg leöltöztem és utána elvonultam fürdeni. Visszatértem az üres szobába és ő egy kicsivel később jött be. Kezdetnek levetettem a törölközőt, majd odaléptem mellé és elkezdtem simogatni a testét. Kibontottam a melltartóból és kibújtattam a tangájából is. Egymással szembe álltunk és elkezdtem apró puszikat adni neki és egy.két szájrapuszi is belefért, de a csókot még most sem engedi. Lejjebb haladtam és a ciciket már nem csak kézzel, hanem a nyelvemmel is kényeztethettem. Végigpuszilgattam a testét a puncijáig, majd felegyenesedve felkaptam és forogtam vele párat. Mosolygott rajta majd hasra feküdtem a tatamin. Kérdezte krémet vagy olajat használjon és én az olaj mellett döntöttem. Csorgatott egy keveset a hátamra és elkezdte szétkenni a hátamon. Ezután a sarkaimhoz telepedett ás a lábaimon is elkente az anyagot, majd ezeket kezdte el masszírozni. Lassan simító mozdulatokkal végzi a masszázst és az időnkénti rövidebb szünetek a folyamatos csevegés miatt igazán kellemessé tette a hangulatot. Feljwbb kalandozott és benyúlások nélkül jutott el a derekamig, utána a hátam és végül a tarkóm is kapott mozdulatokat. Jöhetett a csúszka és elkezdett a hátamon csúszkálni, amivel megalapzta a kéjt és kéjesen szólt: megfordulhatsz
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Szemből is kaptam csúszkát és egyszer kétszer puszit is adtam neki amikor feljebb csúszott rajtam. Ez eltartott egy kis ideig majd jöhetett a kényeztetés. A kényeztetésnél kétféle lehetőség van az egyik a gumis francia, amit én sose kérek tőle, mert a korábbi időszakban csak lingamot vállalt. Én annak idején így ismertem meg őt és a technikája is olyan megnyerő akár a személyisége. Most egy kicsit másképp építette fel a folyamatot, mert lassabban kezdte el így egy kicsit tovább nyújtotta ezt a részt. A velem egykorúra csorgatott egy kevés olajat, majd elkezdte szétkenni rajta és utána több simítást is alkalmazott a környező területen. Utána a rudat kezdte el megdolgozni és lassan húzta bennem a kéjérzetet és többször is megállt, az egyik ilyen szünetnél felültem és egy picit simogattam amelleit, majd visszafeküdtem és megállapodtunk abba, hogy a ciciken fejezzük be. Itt fokozta a tempót és mikor éreztem, hogy rögtön itt a vég rögtön pozíciót váltottunk és Sztella a tatamira feküdt én mellé térdeltem így rögtön az ikrekre engedtem az utódokat.
Utána elvonultam egy második tusolásra. itt megjegyezném, hogy mindkét fürdőbeli tartózkodásom előtt jó tusolást kívánt. Kissé érdekes volt az ő szájából hallani ezt, de nem volt olyan fura. Visszatértem és felhúztam a gönceimet és átadtam a csokrot. Az előszobában visszahúztam a cipőmet és halottam 2 lányhangot, akik a kolleginák voltak és szóba került a 4 vagy 6 kezes lehetőség is. Búcsúpuszik végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Itt megjegyezném, hogy jelenlegi a csokor a legkisebb a pályafutása során. Korábbi helyein egy picit bővebb csokrot adtam neki.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét egy nagyon jó élményt kaptam ettől a lánytól, mindegy milyen néven vagy hogy a város melyik pontján hirdet. A hely és a név változhat; de a NŐ az örök.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sztella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-26 08:02:01
Jó írás, viszont a féléves találkozás óta "nem igazán változott" ezt írod. Akkoriban még a Happy kategóriában volt szerintem, azóta igenis van változás pláne mégjobb irányban. Ez csak az én meglátásom.

2020-07-26 07:48:11
A beszi érdemi része nagyon jó, de Sztella testi-lelki leírása nekem nagyon hiányzott. Az viszont nagyon tetszik, hogy Sztella is ír reagot, ezzel is megtisztelve a lelkes besziírók munkáját. Ha én egyszer elmennék hozzá, a csókot nem úszná meg! ;-) Gratulálok!

FunkciókSztella legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-25) : Nem is a masszázs erőssége a lényeg hanem a milyensége a fontos amit Stella nagyon jól prezentál ezért is szeretek jönni hozzá. Aki az erős masszázst szereti az ne őt keresse bár nem tudom mennyire erősen tud masszírozni mert sose az erős masszázs miatt jövök, ezzel gondolom a többség egyetért mert valjuk be hogy a masszázs ezen része csak a ráhangolódás miatt szükséges .

felejthetetlen: 5db
(2020-07-21) : Egy rövid láb, fenék, derék masszázst kértem, amit inkább simogatóan végzett kérésemnek megfelelően, de néhány fogásán érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. A masszázs alatt kellemesen elcsevegtünk különböző témákról, és fokozatosan haladtunk az egymásra hangolódás útján.

(2020-07-09) : Her technique is much more of a oil rub than a massage, but it was pleasant and I could see her pretty face in the mirror. She started with my legs and worked up to my ass, letting her fingers wander a bit.

(2020-06-16) : A masszázst a lábaimtól kezdte a vádlit majd a combot kezdte el alaposan megdolgozni de nem az a csonttörő masszázs hanem inkább a simogatósabb erotiuks féle amit én nagyon kedvelek.

nagyon jó: 1db
(2019-05-19) : kérdezte milyen olajat használjon és én egy epres változat mellett döntöttem. A masszázst a bokáimnál kezdte és így haladt felfelé. az olaj langyos volt és a mozdulatok egy enyhe gyúrást idéztek fel bennem. Moziztam a tükörben és akkor vettem észre, hogy a melltartótól már a kezdeteknél megszabadult. Csevegtünk egy keveset, nem túl kommunikatív lány, de nem félszavakban válaszolt, ezért így is jó volt.

: 1db
(2019-08-25) : Mindketten csúszkáltak rajtam pár percet, először Anna gyengédebben, miközben Sophie a lábammal foglalkozott, utána Sophie csúszkált kicsit határozottabban hozzám nyomva fantasztikus cicijeit, miközben főleg fenekét simogattam, Anna pedig az ezredest vette kezelésbe.